souliar Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Ρε παιδιά μην σκατε άδικα......ξέρω άτομο που το φορτίζει μόνο με τον fast charger καμία φορά και δύο φορές την ημέρα και δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα....Είναι να σου κάτσει η συσκευή με πρόβλημα,δεν έχει να κάνει ο φορτιστής! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 (edited) Μανο στο flex 2 πρέπει να ξετικαρεις την εξοικονόμηση οθόνης στις ρυθμίσεις για να ειναι αποδεκτή η φωτεινότητα έξω(αυξάνεται ενα 10-15% τουλαχιςτον) Αλλιως αν δεν το κανεις ειναι μαύρο χαλι όντως. Αλλα,το ενα 900 το αλλο στα 300. ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά και εχει καποια + που δεν τα εχει το s6(micro sd,radio,πλάτη που δεν χαράζετε και εχει αυτο ίαση) 1000% το flex 2 σαν το μικρό,τίμιο και value for money ξαδερφάκι του edge απο εμένα :D:p Btw: το Note 4 δεν φημιζοταν για την κορυφαία φωτεινότητα στον ήλιο εδω που τα λεμε. http://images.anandtech.com/graphs/graph9146/73793.png Παιδια έχει διαφορά η φωτεινότητα στα 2 μοντέλα? Εννοώ αν είναι αντιληπτη Είμαι μεταξύ s6 απλού και s6 edge. Λόγω διαφοράς τιμής κλείνω προς απλό s6 εκτός και αν μου τη βυδωσει και τα σκάσω χοντρά Edited May 17, 2015 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Ρε παιδιά μην σκατε άδικα......ξέρω άτομο που το φορτίζει μόνο με τον fast charger καμία φορά και δύο φορές την ημέρα και δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα....Είναι να σου κάτσει η συσκευή με πρόβλημα,δεν έχει να κάνει ο φορτιστής! Κάποιοι και εγώ μαζι όταν τα φορτιζουμε με τον αργό φορτιστή έχουμε καλύτερη απόδοση στην μπαταρία. Ο λόγος είναι αυτός. Επίσης για κάποιον που θα το κρατήσει κοντά στα δύο χρόνια(Μακριά από εμάς) καλό είναι επίσης να το φορτιζει αργά για να μην έχει θέμα πιο μετά. Όλα θεωρητικά είναι μιας και στην πράξη η σαμμυ προτείνει και έχει σαν βασική επιλογή την γρήγορη φόρτιση. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 17, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Παιδια έχει διαφορά η φωτεινότητα στα 2 μοντέλα? Εννοώ αν είναι αντιληπτη Είμαι μεταξύ s6 απλού και s6 edge. Λόγω διαφοράς τιμής κλείνω προς απλό s6 εκτός και αν μου τη βυδωσει και τα σκάσω χοντρά Άποψη μου δεν αξίζει τα 200-250 ευρώ πάνω το edge. Ούτε η edge οθόνη προσφέρει τόσο σημαντική χρησιμότητα,παρα περισσότερο η αίσθηση του διαφορετικού. Πιο value for money το s6. Εκτός όπως είπες αν σου βιδωσει και τα σκασεις:p Σε manual mode φωτεινότητα υπερέχει το s6,σε auto mode το edge πολύ ελαφρώς όμως. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Ε δεν άντεξα...κάτοχος και εγώ από σήμερα...32αρι μαύρο...ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ. *Δημήτρη! Έδωσα μ9 Για να το πάρω...ελπίζω να έκανα καλά!!! Εντυπώσεις Στην βδομάδα αν αναφερεσαι σε μενα... KΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ!!!!! :D οντως το απλο εχει καλυτερη οθονη απο το edge... επισης εργονομικα ειναι ανωτερο απο το edge ειδικα τωρα το καλοκαιρι που ιδρωνει το χερι κλπ Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 αν αναφερεσαι σε μενα... KΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ!!!!! :D οντως το απλο εχει καλυτερη οθονη απο το edge... επισης εργονομικα ειναι ανωτερο απο το edge ειδικα τωρα το καλοκαιρι που ιδρωνει το χερι κλπ Σε εσένα αναφέρομαι χαχα!! Αλλά Είμαι λίγο άτυχος, θα τα πω αναλυτικά αργότερα! Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Καλησπερα μολις εκανα την μεταβαση απο το s6 στο s6 edge . Ελπιζω να αξιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Λοιπόν Παιδιά, το δουλεψα 2 μέρες και έχω να πω ότι είναι άριστο σε όλα..κάμερα, smooth, χρώματα...το μόνο που με χαλάει είναι το μέγεθος...μου πέφτει μικρό...και έλεγα να το αγοράσω ή όχι??? Ε τελικά το αγόρασα σήμερα αλλά Είμαι σε δίλημμα...δεν το έχω ξεσφραγισει ακόμα...φοβάμαι μην αλλάξω γνώμη και τελικά όντως δεν μου κάνει η μικρή του οθόνη...παράλληλα δουλεύω ένα flex2 το οποίο μόνο καλές εντυπώσεις μου αφήνει...δεν έχει σχέση με το edge αλλά το μέγεθος του είναι το κατάλληλο...τι να κάνω?? Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Λοιπόν Παιδιά, το δουλεψα 2 μέρες και έχω να πω ότι είναι άριστο σε όλα..κάμερα, smooth, χρώματα...το μόνο που με χαλάει είναι το μέγεθος...μου πέφτει μικρό...και έλεγα να το αγοράσω ή όχι??? Ε τελικά το αγόρασα σήμερα αλλά Είμαι σε δίλημμα...δεν το έχω ξεσφραγισει ακόμα...φοβάμαι μην αλλάξω γνώμη και τελικά όντως δεν μου κάνει η μικρή του οθόνη...παράλληλα δουλεύω ένα flex2 το οποίο μόνο καλές εντυπώσεις μου αφήνει...δεν έχει σχέση με το edge αλλά το μέγεθος του είναι το κατάλληλο...τι να κάνω?? Ανοιξε το κ ασε στην ακρη το φλεξ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Ανοιξε το κ ασε στην ακρη το φλεξ Χάχαχα πραγματικά Άκη. Άλλη κατηγορία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Χάχαχα πραγματικά Άκη. Άλλη κατηγορία... Βαγγέλη άλλη κατηγορία αλλά (δυστυχώς για όσους έχουμε μάθει σε ποιο μεγάλες οθόνες) άλλη κατηγορία και στο μέγεθος! Μικρό το Edge για να κάνεις αυτά που έχεις μάθει σε πιο μεγάλες οθόνες. Είχα και τα 2 παράλληλα, όντως το Edge είναι σκαλί έως σκαλιά πάνω απ το flex αλλά στο τέλος της ημέρας με άφηνε με την αίσθηση ότι έδωσα πολλά και κάτι μου λείπει, οπότε το έδωσα σε γνωστό εδώ στο φόρουμ(Χαλκιδαιο)στα 650€ και έμεινα με το flex μέχρι νεωτέρας. Έχω γράψει και εδώ στο λόγια. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6133013 Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Βαγγέλη άλλη κατηγορία αλλά (δυστυχώς για όσους έχουμε μάθει σε ποιο μεγάλες οθόνες) άλλη κατηγορία και στο μέγεθος! Μικρό το Edge για να κάνεις αυτά που έχεις μάθει σε πιο μεγάλες οθόνες. Είχα και τα 2 παράλληλα, όντως το Edge είναι σκαλί έως σκαλιά πάνω απ το flex αλλά στο τέλος της ημέρας με άφηνε με την αίσθηση ότι έδωσα πολλά και κάτι μου λείπει, οπότε το έδωσα σε γνωστό εδώ στο φόρουμ(Χαλκιδαιο)στα 650€ και έμεινα με το flex μέχρι νεωτέρας. Έχω γράψει και εδώ στο λόγια. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6133013 Εσύ μου φαίνεται πως με το lg g4 θα βολευτεις κυρίως λόγω μεγέθους μέχρι το Noteli 5. Θες ίντσες. Χαχαχα Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subcode Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 οντως το απλο εχει καλυτερη οθονη απο το edge... Δεν ισχύει αυτό... Απλά ισχύει ότι κάποιες παρτίδες έχουν καλύτερη οθόνη απο άλλες ανεξάρτητα απλού ή edge. Π.χ. σε σύγκριση του δικού μου edge με απλό s6 φίλου, το δικό μου είχε καλύτερη οθόνη με σωστότερο λευκό, μεγαλύτερη φωτεινότητα και καλύτερα χρώματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Δεν ισχύει αυτό... Απλά ισχύει ότι κάποιες παρτίδες έχουν καλύτερη οθόνη απο άλλες ανεξάρτητα απλού ή edge. Π.χ. σε σύγκριση του δικού μου edge με απλό s6 φίλου, το δικό μου είχε καλύτερη οθόνη με σωστότερο λευκό, μεγαλύτερη φωτεινότητα και καλύτερα χρώματα. Εγώ όσες φορές έχω συγκρίνει το s6 με το S6 edge προσωπικά μου φαίνεται η οθόνη του edge καλύτερη.....μπορεί να φταίει το ότι σου βγάζει μια τρισδιάστατη αίσθηση.... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Βαγγέλη άλλη κατηγορία αλλά (δυστυχώς για όσους έχουμε μάθει σε ποιο μεγάλες οθόνες) άλλη κατηγορία και στο μέγεθος! Μικρό το Edge για να κάνεις αυτά που έχεις μάθει σε πιο μεγάλες οθόνες. Είχα και τα 2 παράλληλα, όντως το Edge είναι σκαλί έως σκαλιά πάνω απ το flex αλλά στο τέλος της ημέρας με άφηνε με την αίσθηση ότι έδωσα πολλά και κάτι μου λείπει, οπότε το έδωσα σε γνωστό εδώ στο φόρουμ(Χαλκιδαιο)στα 650€ και έμεινα με το flex μέχρι νεωτέρας. Έχω γράψει και εδώ στο λόγια. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6133013 Μάνο είσαι ειδικός να κάνεις ευτυχισμένους συμφορουμίτες επειδή αγοράζουν καινούργιες συσκευές από σένα σε τιμή μεταχειρισμένου. :) Πραγματικά αν κάποιος σκέφτεται να αλλάξει τηλέφωνο πρέπει να σε παρακολουθεί πότε θα κάνεις την κίνηση. :cool: Πες ότι ήθελες να το δοκιμάσεις και όχι ότι δεν σε βόλεψε η οθόνη. Δεν είναι δυνατόν με τόσες συσκευές που περνάνε από τα χέρια σου να μην ξέρεις αν σου κάνουν οι 5 ίντσες και γενικά με τέτοια εμπειρία θα πρέπει να ξέρουμε τι έχουμε να περιμένουμε από κάθε νέα συσκευή χωρίς να την αγοράσουμε. Προσωπικά είμαι πιο σίγουρος με μισή ώρα σε κάποιο κατάστημα παρά με τα όσα διαβάζω για νέες συσκευές από πολλούς εδώ μέσα. Το flex 2 δεν θα το αγόραζα ποτέ ακόμα και στα 300. Η LG είναι 2 γενιές πίσω σε design & materials. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaws Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 ερωτησεις ισως χαζες......στην λειτουργια της καμερας εχει ρυθμιση για σταθεροποιηση εικονας οταν τραβας φωτογραφια ? γιατι εμενα δεν μου βγαζει κατι τετοιο στο menu ή ειναι αυτοματη η εφαρμογη αυτη ? στα πλαγια της οθονης ενω εχω ενεργοποιησει στην οθονη edge αναπαντητες κλησεις ...μηνυμ....αν και εχω αναπαντητες κλησεις δεν μου τις εμφανιζει στα πλαγια :( κανω κατι λαθος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Ρε παιδιά βοήθεια δεν ξέρω τι έπαθε στα καλά καθούμενα η κάμερα. Ενώ στο auto mode δουλεύει κανονικά οταν βάλω το pro δεν μπορεί να κάνει focus. Στην αρχή δούλευε κανονικά δεν ξέρω τι έπαθε στα καλά καθούμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 ερωτησεις ισως χαζες......στην λειτουργια της καμερας εχει ρυθμιση για σταθεροποιηση εικονας οταν τραβας φωτογραφια ? γιατι εμενα δεν μου βγαζει κατι τετοιο στο menu ή ειναι αυτοματη η εφαρμογη αυτη ? στα πλαγια της οθονης ενω εχω ενεργοποιησει στην οθονη edge αναπαντητες κλησεις ...μηνυμ....αν και εχω αναπαντητες κλησεις δεν μου τις εμφανιζει στα πλαγια :( κανω κατι λαθος ? Η σταθεροποιηση στην κάμερα είναι αυτόματη, επομένως δεν χρειάζεται εσύ να κάνεις κάτι. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 (edited) Καλημερα.Η επισημη απαντηση της Samsung για το θεμα της Θηκης Clear View Cover σε οτι εχει να κανει με τα σημαδια-γρατζουνιες.Τους ειχα στειλει email χθες οπως και φωτογραφιες απο το κινητο μου για να δουν τι παιζει.Επισης τους εστειλα και link απο το xDa που αναφερουν ακριβως το ιδο προβλημα. Αγαπητέ κύριε Σ...... Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electronics Hellas. Σχετικά με το αίτημά σας, θα θέλαμε αρχικά να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση σας στα προϊόντα της Sasmung. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατανοούμε απόλυτα την απογοήτευσή σας και λυπούμαστε για την εμφάνιση των σημαδιών, που μας προαναφέρατε, στην οθόνη σας. Αναφορικά με τις αυθεντικές θήκες των κινητών συσκευών της Samsung, είναι κατασκευασμένες για να προστατεύουν το κινητό σας από εξωτερικούς παράγοντες. Η ενημέρωση που έχουμε από τη ίδια την εταιρεία για το ζήτημα αυτό είναι ότι θα πρέπει σαν χρήστες να είστε αρκετά προσεκτικοί με τα ξένα σώματα και υλικά που μπορεί να έχουν εισέλθει και προσκολληθεί στο μέσα μέρος της θήκης σας, κατά τη διάρκεια της χρήσης της συσκευής. Κλείνοντας την θήκη τα υλικά αυτά ή η σκόνη μπορεί να προκαλέσουν κάποια σημάδια στην οθόνη σας. Για να βεβαιωθείτε ότι έχουν απομακρυνθεί όλα τα ξένα σώματα ή ακόμα και ίχνη σκόνης προτείνουμε να καθαρίζετε με ένα μαλακό πανί το εσωτερικό της θήκης. Αν χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια παρακαλούμε επικοινωνήστε πάλι με τη Samsung και θα είναι ευχαρίστησή μας να σας εξυπηρετήσουμε. Edited May 21, 2015 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Για γέλια και για κλάματα η απάντηση μιας μεγάλης εταιρίας.... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Καλημερα.Η επισημη απαντηση της Samsung για το θεμα της Θηκης Clear View Cover σε οτι εχει να κανει με τα σημαδια-γρατζουνιες.Τους ειχα στειλει email χθες οπως και φωτογραφιες απο το κινητο μου για να δουν τι παιζει.Επισης τους εστειλα και link απο το xDa που αναφερουν ακριβως το ιδο προβλημα. Αγαπητέ κύριε Σ...... Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electronics Hellas. Σχετικά με το αίτημά σας, θα θέλαμε αρχικά να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση σας στα προϊόντα της Sasmung. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατανοούμε απόλυτα την απογοήτευσή σας και λυπούμαστε για την εμφάνιση των σημαδιών, που μας προαναφέρατε, στην οθόνη σας. Αναφορικά με τις αυθεντικές θήκες των κινητών συσκευών της Samsung, είναι κατασκευασμένες για να προστατεύουν το κινητό σας από εξωτερικούς παράγοντες. Η ενημέρωση που έχουμε από τη ίδια την εταιρεία για το ζήτημα αυτό είναι ότι θα πρέπει σαν χρήστες να είστε αρκετά προσεκτικοί με τα ξένα σώματα και υλικά που μπορεί να έχουν εισέλθει και προσκολληθεί στο μέσα μέρος της θήκης σας, κατά τη διάρκεια της χρήσης της συσκευής. Κλείνοντας την θήκη τα υλικά αυτά ή η σκόνη μπορεί να προκαλέσουν κάποια σημάδια στην οθόνη σας. Για να βεβαιωθείτε ότι έχουν απομακρυνθεί όλα τα ξένα σώματα ή ακόμα και ίχνη σκόνης προτείνουμε να καθαρίζετε με ένα μαλακό πανί το εσωτερικό της θήκης. Αν χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια παρακαλούμε επικοινωνήστε πάλι με τη Samsung και θα είναι ευχαρίστησή μας να σας εξυπηρετήσουμε. Ξεκίνα, αν έχεις αντοχή, post σε samsung usa και hellas στο fb και email απευθείας στην Samsung USA. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Καλημερα.Η επισημη απαντηση της Samsung για το θεμα της Θηκης Clear View Cover σε οτι εχει να κανει με τα σημαδια-γρατζουνιες.Τους ειχα στειλει email χθες οπως και φωτογραφιες απο το κινητο μου για να δουν τι παιζει.Επισης τους εστειλα και link απο το xDa που αναφερουν ακριβως το ιδο προβλημα. Αγαπητέ κύριε Σ...... Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electronics Hellas. Σχετικά με το αίτημά σας, θα θέλαμε αρχικά να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση σας στα προϊόντα της Sasmung. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατανοούμε απόλυτα την απογοήτευσή σας και λυπούμαστε για την εμφάνιση των σημαδιών, που μας προαναφέρατε, στην οθόνη σας. Αναφορικά με τις αυθεντικές θήκες των κινητών συσκευών της Samsung, είναι κατασκευασμένες για να προστατεύουν το κινητό σας από εξωτερικούς παράγοντες. Η ενημέρωση που έχουμε από τη ίδια την εταιρεία για το ζήτημα αυτό είναι ότι θα πρέπει σαν χρήστες να είστε αρκετά προσεκτικοί με τα ξένα σώματα και υλικά που μπορεί να έχουν εισέλθει και προσκολληθεί στο μέσα μέρος της θήκης σας, κατά τη διάρκεια της χρήσης της συσκευής. Κλείνοντας την θήκη τα υλικά αυτά ή η σκόνη μπορεί να προκαλέσουν κάποια σημάδια στην οθόνη σας. Για να βεβαιωθείτε ότι έχουν απομακρυνθεί όλα τα ξένα σώματα ή ακόμα και ίχνη σκόνης προτείνουμε να καθαρίζετε με ένα μαλακό πανί το εσωτερικό της θήκης. Αν χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια παρακαλούμε επικοινωνήστε πάλι με τη Samsung και θα είναι ευχαρίστησή μας να σας εξυπηρετήσουμε. Εμένα δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα. Μου είπαν ότι το ψάχνουν ακόμα. Απαραδεκτη απάντηση. Δηλαδή σου λένε να πάρεις θήκη για τη θήκη. Μην το αφήσεις έτσι. Τόσες θήκες flip cover υπάρχουν και δεν έχουν δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick76 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Καλησπερα.Εχω μια φιλη που αντιμετωπισε προβλημα με το μικροφωνο.Το πηγε στο σερβις της το αλλαξαν αλλα το προβλημα συνεχιζεται.Εχει απογοητευτει πολυ.Τι μπορει να κανει απο κει και περα για να της το αντικαταστησουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Καλησπερα.Εχω μια φιλη που αντιμετωπισε προβλημα με το μικροφωνο.Το πηγε στο σερβις της το αλλαξαν αλλα το προβλημα συνεχιζεται.Εχει απογοητευτει πολυ.Τι μπορει να κανει απο κει και περα για να της το αντικαταστησουν; Να το ξαναπαει πισω και να τους πει οτι παλι δεν δουλευει! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick76 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Να το ξαναπαει πισω και να τους πει οτι παλι δεν δουλευει! Το ξαναπηγε της το αλλαξαν παλι αλλα το προβλημα δεν διορθωθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts