Lippi Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Στο πλαίσιο- Σύνταγμα έχει το s6 χρυσό αν θέλεις να παρεις ιδέα για το χρώμα. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Το λευκο απλα τραγικο. Θεωρω το μαυρο μακραν το καλυτερο ειδικα οταν μπλεδιζει. Δυστυχως πολυ θα ηθελα να το δω και σε χρυσο αλλα δε νομιζω να πηγαινει πολυ σε αντρα. κι αυτο το χρωμα δεν μου αρεσε,τερμα κιτς,αν και δεν ειναι χρυσο ακριβως,γυαλιζει υπερβολικα πολυ,σαν καθρεπτης βασικα μοιαζει,επισης δεν μου αρεσει κι ο χρωματισμος στο button,γυαλιζει ολο το υπολοιπο και το κουμπακι ειναι ματ.μενει να δω το πρασινο τι θα λεει. ομως και παλι,χωρις να θελω να θιξω το γουστο κανενος,ειναι η προσωπικη μου αποψη που αφοραει αποκλειστικα και μονο εμενα,ως Γιαννη.τι θα επαιρνα και τι οχι.αλλοι ισως τα χρωματα αυτα να τα βρισκουν διαφορετικα και πιο γουστοζικα απο τα συνηθισμενα,μαυρο,λευκο,εγω ειμαι λιγο πιο συντηρητικος και ισως αυστηρος ως προς το γουστο μου. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 κι αυτο το χρωμα δεν μου αρεσε,τερμα κιτς,αν και δεν ειναι χρυσο ακριβως,γυαλιζει υπερβολικα πολυ,σαν καθρεπτης βασικα μοιαζει,επισης δεν μου αρεσει κι ο χρωματισμος στο button,γυαλιζει ολο το υπολοιπο και το κουμπακι ειναι ματ.μενει να δω το πρασινο τι θα λεει. ομως και παλι,χωρις να θελω να θιξω το γουστο κανενος,ειναι η προσωπικη μου αποψη που αφοραει αποκλειστικα και μονο εμενα,ως Γιαννη.τι θα επαιρνα και τι οχι.αλλοι ισως τα χρωματα αυτα να τα βρισκουν διαφορετικα και πιο γουστοζικα απο τα συνηθισμενα,μαυρο,λευκο,εγω ειμαι λιγο πιο συντηρητικος και ισως αυστηρος ως προς το γουστο μου. Από την στιγμή που δεν είναι μεταλλοκές οι περιοχές που βάφονται χρυσαφί, χάνεται κάθε αισθητική αρμονία. Θα μπορουσαν να κάνουν ένα συνδιασμό πχ μαυρο η λευκό εμπρος-πισω και χρυσό μόνο το αλουμίνιο. Το ίδιο και στα χρωματιστά. Η πρόσψη θα έπρεπε να είναι όλη μαύρη όπως τα sony. Στο λευκό που είναι ουδέτερο χρώμα, δεν δείχνει άσχημα αλλά σε πρασινο δείχνει ασχημα γυρω από την οθονη. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 24, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 (edited) Του βαζεται ενα skin σε οτι χρωμα θελεται και καθαρισετε. https://slickwraps.com/devices/phones/android/samsung-galaxy-s6-edge.html https://slickwraps.com/devices/phones/android/samsung-galaxy-s6.html Τι σημασια εχει το χρωμα. Προσωπικα μονο μαυρο διοτι το λευκο η χρυσο τονιζουν τα bezel μπροστα και κανουν ασχημη αντιθεση περα οτι το glossy φινιρισμα ειναι κακασχημο. Edited April 24, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 To μαύρο αρέσει σε σένα προσωπικά, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αρέσει σε όλους. Κι εγώ δεν το ήθελα σε μαύρο, όπου και το είδα σε demo μαύρο το είχαν και δεν μου άρεσε. Πήρα το Gold platinum και το βρίσκω κλάσεις ανώτερο. Όλα αυτά όμως είναι υποκειμενικά. Το τι θεωρεί ο καθένας από εμάς όμορφο είναι κάτι προσωπικό . Φιλικά πάντα. Θανάσης Μα δεν είπα το αντιθετο.Απλα μια ερώτηση έκανα και εξέφρασα την δική μου υποκειμενικη αποψη. Απλά μου έκανε εντύπωση το μαύρο γιατί δεν έχω δει πιο όμορφο μαύρο κινητο.Πρωτη φορά μου αρέσει μαύρο σε κινητο. Τα αλλά χρώματα δεν τα έχω δει. Απλά γενικά το άσπρο για τα δικά μου γούστα πάντα το θεωρώ ξεπερασμενο. Εκτός αν δεν είναι απλά άσπρο και βγάζει χρωματισμούς (όπως το μαύρο που μπλεδίζει και γιαυτό μου αρεσε). Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick76 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Καλημερα σε ολους.Κατοχος και εγω απο χθες!φανταστικη καμερα!παρατηρησα οτι οταν κοιταω την οθονη στο φως της μερας κανει καποια"νερα",και οταν την κοιταζω βραδυ κατω απο φως διακρινω καποιες γραμμες οριζοντιες και καθετς σαν"πλεγμα"σε ολο το κινητο.Ειναι φυσιολογικο αυτο;Παρακαλω ας απαντησει καποιος γιατι εχω αγχωθει.Να το δωσω πισω;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Καλημερα σε ολους.Κατοχος και εγω απο χθες!φανταστικη καμερα!παρατηρησα οτι οταν κοιταω την οθονη στο φως της μερας κανει καποια"νερα",και οταν την κοιταζω βραδυ κατω απο φως διακρινω καποιες γραμμες οριζοντιες και καθετς σαν"πλεγμα"σε ολο το κινητο.Ειναι φυσιολογικο αυτο;Παρακαλω ας απαντησει καποιος γιατι εχω αγχωθει.Να το δωσω πισω;;;; Τα παρατηρεις με σβηστη ή αναμμενη οθονη; Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 To μαύρο μου αρέσει και σ' εμένα ειδικά που μπλεδίζει λιγάκι ενώ δένει πολύ ωράια με την οθόνη και σβηστό δείχνει σχεδόν ενιαίο αλλά με χαλάει λιγουλάκι το γρι μέταλλο :). Στο λευκό είναι πιο ωραίο το μεταλλικό χρώμα αλλά το μπροστινό μέρος χτυπάει στο μάτι με την οθόνη. Περιμένω να δω και το χρυσό από κοντά γιατί στα βίντεο με κέρδισε. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Εγω κατέληξα η μαύρο η Green emerald. Το πράσινο όταν το βλέπεις φάτσα είναι σκούρο και όταν το γυρνάς πρασινιζει αλλά ωραία.... Σαν το μαυρο που μπλεδιζει αλλά λίγο πιο έντονα... Είδα πολλά youtube για το χρώμα αλλά θα το δω και από κοντά.... Επισης οι περισσότεροι στα reviews προτιμάνε το Green... Θα ειναι η πρώτη φορά που θα δώσω 700 ευρώ (σε λίγο που Θα πέσει η τιμη) και θέλω να είμαι σίγουρος!! Το απλο 6 πάντως έχει αρχίσει μια κατρακύλα στην τιμη άλλο πράμα! Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick76 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 (edited) Τα παρατηρεις με σβηστη ή αναμμενη οθονη; Με σβηστη οθονη Edited April 24, 2015 by Superuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 (edited) Με σβηστη οθονη Μην ανησυχείς έτσι είναι σε όλες τις οθόνες. Edited April 24, 2015 by Superuser Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick76 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Μην ανησυχείς έτσι είναι σε όλες τις οθόνες. Οκ!!! Σε ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 24, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Καλημερα σε ολους.Κατοχος και εγω απο χθες!φανταστικη καμερα!παρατηρησα οτι οταν κοιταω την οθονη στο φως της μερας κανει καποια"νερα",και οταν την κοιταζω βραδυ κατω απο φως διακρινω καποιες γραμμες οριζοντιες και καθετς σαν"πλεγμα"σε ολο το κινητο.Ειναι φυσιολογικο αυτο;Παρακαλω ας απαντησει καποιος γιατι εχω αγχωθει.Να το δωσω πισω;;;; Και στο z3 κάτω απο τον ήλιο η έντονο τεχνητό φως φαίνεται το ίδιο πράγμα ένα πλέγμα με κάθετες και οριζόντιες γραμμές όταν ειναι σβηστεί η οθονη παντα. Μάλλον ειναι το περίγραμμα της οθονη/digitazer(σε ολα τα z3 ειναι για και αυτό βγάζω αυτό το συμπέρασμα ) Τωρα για το s6 edge ας πουν άλλοι κάτοχοι αν έχουν η οχι και ανάλογα πράττεις(το κρατάς αν όλοι έχουν η το επιστρέφεις αν δεν έχουν οι άλλοι και μονο εσυ) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick76 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Και στο z3 κάτω απο τον ήλιο η έντονο τεχνητό φως φαίνεται το ίδιο πράγμα ένα πλέγμα με κάθετες και οριζόντιες γραμμές όταν ειναι σβηστεί η οθονη παντα. Μάλλον ειναι το περίγραμμα της οθονη/digitazer(σε ολα τα z3 ειναι για και αυτό βγάζω αυτό το συμπέρασμα ) Τωρα για το s6 edge ας πουν άλλοι κάτοχοι αν έχουν η οχι και ανάλογα πράττεις(το κρατάς αν όλοι έχουν η το επιστρέφεις αν δεν έχουν οι άλλοι και μονο εσυ) Οποιος θελει ας το κοιταξει να δουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 24, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Οποιος θελει ας το κοιταξει να δουμε! Μπορείς να τσεκάρεις σε 2-3 μαγαζιά εξίσου και αν δεν δεις διαφορά το κρατάς αλλιως αν δεν έχουν αυτα που θα τσεκάρεις,επιστρέφεις το δικό σου και παίρνεις αντικατάσταση. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Καλησπερα.Νομιζω γεμισε το νημα με το ποσο ομορφο ειναι αυτο πανω κατω ολοι το γνωριζουμε.Αν εχετε την ευγενη καλοσυνη οι κατοχοι δεν ποσταρατε μερικα screenshot με την αυτονομια της συσκευης να δουμε τι ψαρια πιανει;Στο νημα του galaxy s6 ειδη εχουν αρχισει να κραζουν την αυτονομια.Δυστυχως εδωσα το note 4 (910C) για να παρω το s6 edge αλλα ο μονος λογος που με φρεναρει η αγορα του ειναι η μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Καλησπερα.Νομιζω γεμισε το νημα με το ποσο ομορφο ειναι αυτο πανω κατω ολοι το γνωριζουμε.Αν εχετε την ευγενη καλοσυνη οι κατοχοι δεν ποσταρατε μερικα screenshot με την αυτονομια της συσκευης να δουμε τι ψαρια πιανει;Στο νημα του galaxy s6 ειδη εχουν αρχισει να κραζουν την αυτονομια.Δυστυχως εδωσα το note 4 (910C) για να παρω το s6 edge αλλα ο μονος λογος που με φρεναρει η αγορα του ειναι η μπαταρια. Παρομοια αυτονομια εχουν. 2,5 ωρες εβγαζα με το Νοτε 4 2,5 βγαζω και με αυτο. Εχω κακο σημα στο σημειο που δουλευω και ζοριζεται το κινητο βεβαια. Παρε σα μετρο συγκρισης το Νοτε 4 που με τη δικη μου χρηση ειχε πανω κατω ιδια αυτονομια με s6 edge. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 παιδιά γεια σας σήμερα το πήρα και θέλω μια βοήθεια ρε παιδιά Δεν βρίσκω την ρύθμιση να έχω συνέχεια ανάμεσα τα κουμπάκια που είναι δίπλα στο χομ μ****** αυτό που πας πίσω και το άλλο που σβήνουμε όλες της ανοιχτές εφαρμογές αυτά τα θέλω συνέχεια αναμενα, επίσης δεν βρίσκω την ρύθμιση για γρήγορη φόρτιση , σας παρακαλώ ρε παιδιά βάλτε ένα χεράκι γιατί θα το σπάσω έχω και το Note4 και δεν είναι το ίδιο Οι οθόνες δεν θέλω να τερματιζουν θέλω να γυρίσουν συνέχεια γίνεται; Σας ευχαριστώ ρε παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Accessibility/Dextery and interaction/Assistant Menu/ Off Η συσκευή έχει ενεργοποιημενη την "γρήγορη φόρτηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Accessibility/Dextery and interaction/Assistant Menu/ Off Η συσκευή έχει ενεργοποιημενη την "γρήγορη φόρτηση" γράψετε ελληνικά βήμα βήμα ρε φίλε αν θέλεις δεν καταλαβαίνω τι να κάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 γράψετε ελληνικά βήμα βήμα ρε φίλε αν θέλεις δεν καταλαβαίνω τι να κάνω Άντε Ρυθμίσεις-Προσβ/τητα-Κινητικές Δυνατότητες και αλλη..-Βοηθητικό Μενού-Ανενεργό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Άντε Ρυθμίσεις-Προσβ/τητα-Κινητικές Δυνατότητες και αλλη..-Βοηθητικό Μενού-Ανενεργό ειναι ανενεργο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Οποιος θελει ας το κοιταξει να δουμε! Σε εμένα δεν φαίνεται κατι. Δεν το κοίταξα κάτω από έντονο ήλιο αλλά στο σπιτι. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Κάτι διάβαζα ότι εχουν αφαιρέσει τις ρυθμίσεις για τα 2 κουμπιά. Δεν είμαι σίγουρος Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 παιδιά γεια σας σήμερα το πήρα και θέλω μια βοήθεια ρε παιδιά Δεν βρίσκω την ρύθμιση να έχω συνέχεια ανάμεσα τα κουμπάκια που είναι δίπλα στο χομ μ****** αυτό που πας πίσω και το άλλο που σβήνουμε όλες της ανοιχτές εφαρμογές αυτά τα θέλω συνέχεια αναμενα, επίσης δεν βρίσκω την ρύθμιση για γρήγορη φόρτιση , σας παρακαλώ ρε παιδιά βάλτε ένα χεράκι γιατί θα το σπάσω έχω και το Note4 και δεν είναι το ίδιο Οι οθόνες δεν θέλω να τερματιζουν θέλω να γυρίσουν συνέχεια γίνεται; Σας ευχαριστώ ρε παιδιά Φαντάζομαι ότι εννοείς πως θέλεις τα κουμπάκια αφής δεξιά και αριστερά του Home Buttom να είναι συνεχώς αναμμένα. Αυτό απ' ότι είδα δεν υπάρχει σαν επιλογή όπως υπήρχε σε όλα τα μέχρι τώρα κινητά της εταιρίας (ακόμα και τα πρόσφατα οικονομικά μοντέλα Α3 και Α5 έχουν την επιλογή αυτή). Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts