m7ixalis Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 :!:Ενημέρωση Τα μηνύματα που αφορούσαν αξεσουάρ της συσκευης μεταφέρθηκαν στο σωστό θέμα Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gateas13von Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 τελικά παιδιά αξίζει η αγορα? έχω το note 3 και έχω μπει στην μπρίζα:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 τελικά παιδιά αξίζει η αγορα? έχω το note 3 και έχω μπει στην μπρίζα:):):) Για αντικαταστάτη του Ν3 δες, εκτός του Ν4, το Lenovo Vibe Z2 Pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 παιδιά καλησπέρα δύο ερωτήσεις θέλω να μου απαντήσετε που βρίσκεται η ρύθμιση γρήγορη φόρτηση και η δεύτερη είναι ο διαχωρισμός οθόνης ρε παιδιά εγώ δεν θέλω να φαίνεται ο διαχωρισμός πως μπορώ να το απενεργοποιημαι; σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 παιδιά καλησπέρα δύο ερωτήσεις θέλω να μου απαντήσετε που βρίσκεται η ρύθμιση γρήγορη φόρτηση και η δεύτερη είναι ο διαχωρισμός οθόνης ρε παιδιά εγώ δεν θέλω να φαίνεται ο διαχωρισμός πως μπορώ να το απενεργοποιημαι; σας ευχαριστώ Δεν υπάρχει ρύθμιση για γρήγορη φόρτιση. ...όταν λες διαχωρισμός οθόνης τι εννοείς????? Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Δεν υπάρχει ρύθμιση για γρήγορη φόρτιση. ...όταν λες διαχωρισμός οθόνης τι εννοείς????? εννοώ ότι όταν πατάς σσυνεχόμενα το αριστερό πλήκτρο από το home button σε βγάζει σε ένα διαχωρισμό που εάν θέλεις βάζεις μια εφαρμογή πάνω και μια άλλη κάτω δηλαδή σε μια οθόνη δύο εφαρμογές , αυτό θέλω να το απενεργοποιησω γίνετα; υπάρχει κάποια ρύθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 (edited) εννοώ ότι όταν πατάς σσυνεχόμενα το αριστερό πλήκτρο από το home button σε βγάζει σε ένα διαχωρισμό που εάν θέλεις βάζεις μια εφαρμογή πάνω και μια άλλη κάτω δηλαδή σε μια οθόνη δύο εφαρμογές , αυτό θέλω να το απενεργοποιησω γίνετα; υπάρχει κάποια ρύθμιση; Καλημέρα.Ούτε το ένα υπάρχει ούτε το άλλο απο όσο έψαξα στην συσκευή μου.Είναι γνώστο ότι η επιλογή της γρήγορης φόρτισης δε υπάρχει όπως στο Note 4 όπως έπισης ο διαχωρισμός των 2 οθονών ονομάζεται νομίζω πολλαπλά παράθυρα και δεν υπάρχει επιλόγη στο πινακάκι για να την αφαιρέσεις. Edited May 11, 2015 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Καλημέρα.Ούτε το ένα υπάρχει ούτε το άλλο απο όσο έψαξα στην συσκευή μου.Είναι γνώστο ότι η επιλογή της γρήγορης φόρτισης δε υπάρχει όπως στο Note 4 όπως έπισης ο διαχωρισμός των 2 οθονών ονομάζεται νομίζω πολλαπλά παράθυρα και δεν υπάρχει επιλόγη στο πινακάκι για να την αφαιρέσεις. Σε ευχαριστώ φίλε για την απάντηση κρίμα για το τηλέφωνο με ξενέρωσε α ρε note 4 αυτό είναι τηλέφωνο τώρα θα το δώσω κρίμα γιατί μόνο εμφάνιση είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Υπαρχει καποιος τροπος οταν με καλουν και ειμαι στο μενου της συσκευης (ή σε καποια εφαρμογη) η κληση να βγαινει σε ολη την οθονη και οχι απλα σαν notification window? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Για ποιο λόγο να υπάρχει επιλογή on/off για τα πολλαπλά παράθυρα,αφού έτσι και αλλιώς τα ενεργοποιεις όποτε θέλεις εσύ. ...Για την γρήγορη φόρτιση αλλαζεις φορτιστή... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a66fm Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 θα μπορούσες να κάνεις λίγο υπομονή... έρχονται firmware updates Παράθεση .....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Σε ευχαριστώ φίλε για την απάντηση κρίμα για το τηλέφωνο με ξενέρωσε α ρε note 4 αυτό είναι τηλέφωνο τώρα θα το δώσω κρίμα γιατί μόνο εμφάνιση είναι Το τηλεφωνο ειναι τελειο δεν μπορω να καταλαβω την λογικη σου και εγω ειχα το Note 4 για 6 μηνες αλλα για πολλους και διαφορους λογους το εδωσα για να παρω παλι smartphone οχι phablet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Για ποιο λόγο να υπάρχει επιλογή on/off για τα πολλαπλά παράθυρα,αφού έτσι και αλλιώς τα ενεργοποιεις όποτε θέλεις εσύ. ...Για την γρήγορη φόρτιση αλλαζεις φορτιστή... + φιλε μου πως τα απενεργοποιω τα πολλαπλα παραθυρα και που ειναι αυτη η επιλογη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 (edited) Νέο FW σημερινό ΟΕ3 (CSC : XEU - Europe) με build date 06.05.15 Για να δούμε τι έφτιαξε η Samsung:) Edited May 11, 2015 by geovass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Νέο FW σημερινό ΟΕ3 (CSC : XEU - Europe) με build date 06.05.15 Για να δούμε τι έφτιαξε η Samsung:) βγηκε και για το απλο? για δωσε το build number Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 βγηκε και για το απλο? για δωσε το build number Galaxy S6 Edge SM-G925F XEU G925FXXU1AOE3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Galaxy S6 Edge SM-G925F XEU G925FXXU1AOE3 έχει βγει σε ota η μόνο στο σαιτ; Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Λογικά πρώτα βγαίνει σε ΟΤΑ και μετα σαν full ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Λογικά πρώτα βγαίνει σε ΟΤΑ και μετα σαν full ROM. Πάντως δεν έχει έρθει σε δύο φίλους που έχουν το edge με EUR firmware...... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Πάντως δεν έχει έρθει σε δύο φίλους που έχουν το edge με EUR firmware...... Το EUR ειναι νομίζω το Ελληνικό CSC. Η αναβάθμηση βγήκε για το XEU - Europe/UK. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Στις ελληνικες συσκευες θα δουμε την αναβαθμιση? Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Η νέα αναβάθμιση φέρνει σαφώς πιο σβέλτη απόκριση στη συσκευή. Διορθώνει το πρόβλημα με το Night Clock και νομίζω οτι τακτοποιεί και το "θέμα" με την μνήμη που χτυπούσε 90% utilisation. Μικροδιορθώσεις υπάρχουν (εικαστικές), πχ notification του καιρού κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2310 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Κάτοχος κι εγώ του λευκού s6 edge. Μέχρι στιγμής πολύ ικανοποιημένος. Προβληματάκι: Ενώ με διπλό πάτημα του κουμπιού άνοιγε η κάμερα (ως γνωστόν!) ξαφνικά σταμάτησε... Εχω πειράξει κάτι στις ρυθμίσεις; έχει τύχει σε άλλον; πως μπορώ να το επαναφέρω; Παράθεση PROLAB Digital Photo Printing & Finishing ::: http://www.prolab.gr Dastart cafe Thessaloniki ::: http://www.dastart.com - http://www.facebook.com/dastart.cafe/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Κάτοχος κι εγώ του λευκού s6 edge. Μέχρι στιγμής πολύ ικανοποιημένος. Προβληματάκι: Ενώ με διπλό πάτημα του κουμπιού άνοιγε η κάμερα (ως γνωστόν!) ξαφνικά σταμάτησε... Εχω πειράξει κάτι στις ρυθμίσεις; έχει τύχει σε άλλον; πως μπορώ να το επαναφέρω; Καλησπερα.Ναι πηγαινε στις ρυθμισεις της καμερας και ενεργοποιησε να ανοιγει με διπλο πατημα του home button.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 (edited) Παιδιά το green emerald τι λέει σαν χρώμα???είμαι ανάμεσα σε αυτό και το μαύρο....αν τελικά αποφασίσω να το πάρω **Τελικά σε μαύρο..green Ούτε δείγμα για Ελλάδα** Edited May 14, 2015 by Vip3r Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts