gsir Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Γύρνα το πίσω για αλλαγή επί τόπου Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Αγόρασα κι εγώ σήμερα απο Γερμανό σκέτη συσκευή edge 32gb και μου βγαίνει το σήμα της Cosmote στην αρχή... Κάπου αναφέρθηκε οτι κάποια κομμάτια έχουν γρατζουνιές στην οθόνη... Δυστυχώς έτυχα σε ένα τέτοιο... Υπαρχει τροπος να διαγραφει το λογοτυπο τις cosmote απο την συσκευη??? Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis79 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Στο μενού εφαρμογών, δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε φακέλους πλέον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Στο μενού εφαρμογών, δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε φακέλους πλέον? Μπορείς κανονικά....πας στο επεξεργασία και κανείς drag n drop μια εφαρμογή μέσα σε μια άλλη. ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπαρχει τροπος να διαγραφει το λογοτυπο τις cosmote απο την συσκευη??? Περνάς με Odin την official rom απο Ελλαδα (EUR) που θα βρεις στο sammobile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis79 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Μπορείς κανονικά....πας στο επεξεργασία και κανείς drag n drop μια εφαρμογή μέσα σε μια άλλη. Φίλε μου δοκίμασα... Δεν γίνεται... Πατάω επεξεργασία, προσπαθώ να κάνω drag n drop αλλά τίποτα... Το έχει δοκιμάσει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subcode Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Σήμερα αγόρασα και εγώ το edge 32gb black απο γερμανό...η χαρά κράτησε λίγο... :cry: Εμφανισε μετά απο κάπιες ώρες χρήσης πρόβλημα στον orientation sensor αφου εχει κολήσει σε landscape mode (π.χ. στην κάμερα). Εννοειται δοκίμασα factory restore κτλ κτλ... Επίσης το κινητό ειναι Cosmote Branded... Κάποιος άλλος με παρόμοιο πρόβλημα; ...και το thread του xda: http://forum.xda-developers.com/galaxy-s6-edge/help/screen-rotation-issue-t3076690 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Μπορείς κανονικά....πας στο επεξεργασία και κανείς drag n drop μια εφαρμογή μέσα σε μια άλλη. Φίλε μου δοκίμασα... Δεν γίνεται... Πατάω επεξεργασία, προσπαθώ να κάνω drag n drop αλλά τίποτα... Το έχει δοκιμάσει κάποιος? επιλογή Δημιουργία φακέλου στο συρτάρι εφαρμογών δεν έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis79 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 (edited) επιλογή Δημιουργία φακέλου στο συρτάρι εφαρμογών δεν έχει? Φίλε μου απο μνήμης μου τα λες ή το έχεις το κινητό? Πράγματι περίεργο, δεν κάνει τίποτα!!! Επίσης, στα προηγούμενα μοντέλα, με συνεχόμενο πάτημα του αριστερού κεντρικού πλήκτρου άνοιγε το μενού των ρυθμίσεων... Τώρα εμφανίζει την προβολή της διαχωρισμένης οθόνης... Απλά τα βαζει μόνο το σε αλφαβητκή σειρά. Δεν σου δίνει καν την δυνατότητα να τους αλλάξεις θέση... Edited April 29, 2015 by themis79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Καλός τα δεχτηκαμε... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3096169 5.1.1 ΟΤΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick76 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Nαι φίλε μου και εγώ διαπίστωσα αυτόν τον ήχο στο απλό S6 και ήμουν έτοιμος να γράψω σχετικό πόστ.Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι.Πάντως θέμα δικτύου δεν πρέπει να είναι είναι γιατί σε άλλη συσκευή δεν μου το κάνει. Και τωρα τι κανουμε;;;Επιστροφη;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfini Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 ΠΡΟΒΛΗΜΑ!Ενω μεσω wifi μπαινω σφαιρα ακομα και με λιγο σημα,δεν μπαινει με τιποτα μεσω δεδομενων.καθυστερει υπερβολικα η δεν μπαινει καθολου.Εχω συνδεση wind.καμια ιδεα τι μπορει να φταιει; Nick εκανες τίποτα τελικα; Έχω το ίδιο πρόβλημα με σύνδεση wind στο s6. Ενώ έχω 3 και 4 μπάρες 3g, η πλοήγηση σέρνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subcode Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 To πήγα σημερα στο γερμανό και είδε το πρόβλημα με το auto rotation... ok μου ειπε για το DOA (έχει 14 μέρες στα samsung) ...αλλά δεν είχε διαθέσιμο να μου δώσει άλλο και μου είπαν ότι δεν ξέρουν πότε θα φέρουν, και ότι αν περάσουν οι 14 μέρες μέχρι να το φέρουν χάνω το DOA και μετά πάω για επισκευή :X ...Είπα ότι δεν το δέχομαι και ζήτησα χρήματα πίσω και μου ειπαν οτι επειδή έχω πληρώσει με κάρτα δεν κανουν επιστροφή χρημάτων :mad: Μα καλά είναι δυνατόν; Μετά μίλησα με τον υπεύθυνο καταστήματος και είπε να μην ανησυχώ γιατί θα φροντίσει να βρεί σύντομα νέα συσκευή ώστε να μην περάσουν οι 14 μέρες του DOA. Και ρωτάω εγώ τώρα... Είναι δικό μου πρόβλημα που αυτοί δεν έχουν συσκευές διαθέσιμες και μου κόβουν το DOA 14; Εγώ σαν καταναλωτής τους επέστρεψα τη συσκευή 1 μέρα μετά! Επίσης το νταβατζιλίκι με την μη επιστροφή του ποσού στην κάρτα με ξεπερνά και δεν το καταλαβαίνω... Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου; thanx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 αυτες ειναι αηδιες... ουτε σε τραπεζα δουλευω , ουτε οικονομολογος ειμαι....αλλα αν η προθεση σου ειναι να παρεις παλι το κινητο απο το ιδιο καταστημα , προτεινε του να σου κοψει ενα πιστωτικο της ιδιας αξιας αφου δε θελει να σου δωσει μετρητα στο χερι....δεν ξερω τον νομο τι προβλεπει παντως στην περιπτωση που πληρωσες με καρτα... Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Πες τους να βρουν άμεσα από άλλο κατάστημα και να σου δώσουν. Γνώμη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Μπορείς κανονικά....πας στο επεξεργασία και κανείς drag n drop μια εφαρμογή μέσα σε μια άλλη. ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Περνάς με Odin την official rom απο Ελλαδα (EUR) που θα βρεις στο sammobile. 2 ερωτήσεις σχετικά με την διαδικασία με odin: --Χάνουμε την εγγύηση με τον τρόπο αυτό? --Πόση ώρα πρέπει να περιμένουμε να τελειώσει η μεταφορά της νέας ROM? Ξεκίνησα την διαδικασία , πάτησα το start πριν 15 περίπου λεπτά, μου γράφει στην οθόνη: Downloading... Do not turn off target Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Ρε παιδια μια απορια????Καποιες συσκευες γραφουν στο πισω μερος Galaxy s6 / s6 edge........ και καποιες αλλες δεν γραφουν τιποτα.......Τι σημαινει αυτο???? Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Νομιζω μονο οι Αμερικανικες του αναγραφουν πισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 2 ερωτήσεις σχετικά με την διαδικασία με odin: --Χάνουμε την εγγύηση με τον τρόπο αυτό? --Πόση ώρα πρέπει να περιμένουμε να τελειώσει η μεταφορά της νέας ROM? Ξεκίνησα την διαδικασία , πάτησα το start πριν 15 περίπου λεπτά, μου γράφει στην οθόνη: Downloading... Do not turn off target Κανονικά όχι - Αν και έχουν αναφερθεί κάποιες περιπτώσεις που έγραψε ο Knox. Άσε το να τελειώσει. Βλέπεις το κάτω μέρος της οθόνης μια μπάρα να φορτώνει? αν ναι, τότε είσαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick76 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Nick εκανες τίποτα τελικα; Έχω το ίδιο πρόβλημα με σύνδεση wind στο s6. Ενώ έχω 3 και 4 μπάρες 3g, η πλοήγηση σέρνεται Βρηκα λυση!!!θα πας δικτυα κινητης τηλεφωνιας-ονοματα σημειων προσβασης-ρυθμισεις ιντερνετ και θα βαλεις εκει που λεει πρωτοκωλλο APN και εχει τρεις επιλογες,ipv4 και εκει που λεει πρωτοκωλλο περιαγωγης APN και εχει τρεις επιλογες, ipv4/ipv6.Σε εμενα λειτουργησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 To πήγα σημερα στο γερμανό και είδε το πρόβλημα με το auto rotation... ok μου ειπε για το DOA (έχει 14 μέρες στα samsung) ...αλλά δεν είχε διαθέσιμο να μου δώσει άλλο και μου είπαν ότι δεν ξέρουν πότε θα φέρουν, και ότι αν περάσουν οι 14 μέρες μέχρι να το φέρουν χάνω το DOA και μετά πάω για επισκευή :X ...Είπα ότι δεν το δέχομαι και ζήτησα χρήματα πίσω και μου ειπαν οτι επειδή έχω πληρώσει με κάρτα δεν κανουν επιστροφή χρημάτων :mad: Μα καλά είναι δυνατόν; Μετά μίλησα με τον υπεύθυνο καταστήματος και είπε να μην ανησυχώ γιατί θα φροντίσει να βρεί σύντομα νέα συσκευή ώστε να μην περάσουν οι 14 μέρες του DOA. Και ρωτάω εγώ τώρα... Είναι δικό μου πρόβλημα που αυτοί δεν έχουν συσκευές διαθέσιμες και μου κόβουν το DOA 14; Εγώ σαν καταναλωτής τους επέστρεψα τη συσκευή 1 μέρα μετά! Επίσης το νταβατζιλίκι με την μη επιστροφή του ποσού στην κάρτα με ξεπερνά και δεν το καταλαβαίνω... Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου; thanx! Ειδικα η δικαιολογία οτι αν περάσουν οι 14 ημερες και ΑΥΤΟΙ δεν έχουν βρει νέα συσκευή τοτε ΕΣΥ χάνεις το DOA μου ακούγεται ως μια ακόμη ελληνική πρωτοτυπία!!!! Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Εφοσον σου ειπε ο υπευθυνος θα φροντισει να σου βρει οκ,αλλα αμα δεν βρει απαιτησε τα λεφτα σου πισω,εγω εχω παρει επιστροφη χρηματων απο μαγαζια με προβληματικες συσκευες...στο servise αμα παει θα μπλςξεις και ειναι κριμα ακομα... Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfini Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Βρηκα λυση!!!θα πας δικτυα κινητης τηλεφωνιας-ονοματα σημειων προσβασης-ρυθμισεις ιντερνετ και θα βαλεις εκει που λεει πρωτοκωλλο APN και εχει τρεις επιλογες,ipv4 και εκει που λεει πρωτοκωλλο περιαγωγης APN και εχει τρεις επιλογες, ipv4/ipv6.Σε εμενα λειτουργησε. Το πρωτόκολλο apn ήταν ηδη IPv4. Την περιαγωγη αλλαξα σε IPv4/IPv6. Εγώ πάντως δεν είδα κάποια βελτιωση. Στις πρότεινε κάποιος αυτές τις ρυθμισεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick76 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Το πρωτόκολλο apn ήταν ηδη IPv4. Την περιαγωγη αλλαξα σε IPv4/IPv6. Εγώ πάντως δεν είδα κάποια βελτιωση. Στις πρότεινε κάποιος αυτές τις ρυθμισεις; Κανε και κατι αλλο.Σε Καποιο σημειο Γραφει τυπος APN.ΒΑλε σκετο default χωρις τιποτα αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfini Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Κανε και κατι αλλο.Σε Καποιο σημειο Γραφει τυπος APN.ΒΑλε σκετο default χωρις τιποτα αλλο. Έχεις δικιο, τώρα βελτιώθηκε αισθητά η κατασταση, ευχαριστώ. Παρεμπιπτόντως, 4g εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 ενα μικρο θεματακι που εχω ειναι οτι σε ασπρο φοντο ,στις ακρες το χρωμα γινεται ροζ... δεν μπορω να το εξηγησω,αυτο πιστευω συμβαινει σε ολα λογω καμπυλοτητας του γυαλιου,αλλα δεν μου αρεσει πολυ. επισης μου ηρθε και η βαση ασυρματης φορτισης,οταν το εβαλα πανω ανεβασε θερμοκρασια αποτομα. ελπιζω να φτασει γρηγορα το update στην 5.1.1 που βγηκε για usa. To M9 το εβαλα ηδη προς πωληση Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts