Jump to content

Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γύρνα το πίσω για αλλαγή επί τόπου

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αγόρασα κι εγώ σήμερα απο Γερμανό σκέτη συσκευή edge 32gb και μου βγαίνει το σήμα της Cosmote στην αρχή...

Κάπου αναφέρθηκε οτι κάποια κομμάτια έχουν γρατζουνιές στην οθόνη... Δυστυχώς έτυχα σε ένα τέτοιο...

Υπαρχει τροπος να διαγραφει το λογοτυπο τις cosmote απο την συσκευη???

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

Στο μενού εφαρμογών, δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε φακέλους πλέον?

Μπορείς κανονικά....πας στο επεξεργασία και κανείς drag n drop μια εφαρμογή μέσα σε μια άλλη.

----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υπαρχει τροπος να διαγραφει το λογοτυπο τις cosmote απο την συσκευη???

Περνάς με Odin την official rom απο Ελλαδα (EUR) που θα βρεις στο sammobile.

Μπορείς κανονικά....πας στο επεξεργασία και κανείς drag n drop μια εφαρμογή μέσα σε μια άλλη.

Φίλε μου δοκίμασα... Δεν γίνεται... Πατάω επεξεργασία, προσπαθώ να κάνω drag n drop αλλά τίποτα... Το έχει δοκιμάσει κάποιος?

Σήμερα αγόρασα και εγώ το edge 32gb black απο γερμανό...η χαρά κράτησε λίγο... :cry: Εμφανισε μετά απο κάπιες ώρες χρήσης πρόβλημα στον orientation sensor αφου εχει κολήσει σε landscape mode (π.χ. στην κάμερα). Εννοειται δοκίμασα factory restore κτλ κτλ... Επίσης το κινητό ειναι Cosmote Branded...

Κάποιος άλλος με παρόμοιο πρόβλημα; ...και το thread του xda: http://forum.xda-developers.com/galaxy-s6-edge/help/screen-rotation-issue-t3076690

Φίλε μου δοκίμασα... Δεν γίνεται... Πατάω επεξεργασία, προσπαθώ να κάνω drag n drop αλλά τίποτα... Το έχει δοκιμάσει κάποιος?

επιλογή Δημιουργία φακέλου στο συρτάρι εφαρμογών δεν έχει?

επιλογή Δημιουργία φακέλου στο συρτάρι εφαρμογών δεν έχει?

Φίλε μου απο μνήμης μου τα λες ή το έχεις το κινητό? Πράγματι περίεργο, δεν κάνει τίποτα!!! Επίσης, στα προηγούμενα μοντέλα, με συνεχόμενο πάτημα του αριστερού κεντρικού πλήκτρου άνοιγε το μενού των ρυθμίσεων... Τώρα εμφανίζει την προβολή της διαχωρισμένης οθόνης...

Απλά τα βαζει μόνο το σε αλφαβητκή σειρά. Δεν σου δίνει καν την δυνατότητα να τους αλλάξεις θέση...

Edited by themis79

Nαι φίλε μου και εγώ διαπίστωσα αυτόν τον ήχο στο απλό S6 και ήμουν έτοιμος να γράψω σχετικό πόστ.Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι.Πάντως θέμα δικτύου δεν πρέπει να είναι είναι γιατί σε άλλη συσκευή δεν μου το κάνει.

Και τωρα τι κανουμε;;;Επιστροφη;;;;

ΠΡΟΒΛΗΜΑ!Ενω μεσω wifi μπαινω σφαιρα ακομα και με λιγο σημα,δεν μπαινει με τιποτα μεσω δεδομενων.καθυστερει υπερβολικα η δεν μπαινει καθολου.Εχω συνδεση wind.καμια ιδεα τι μπορει να φταιει;

Nick εκανες τίποτα τελικα; Έχω το ίδιο πρόβλημα με σύνδεση wind στο s6. Ενώ έχω 3 και 4 μπάρες 3g, η πλοήγηση σέρνεται

To πήγα σημερα στο γερμανό και είδε το πρόβλημα με το auto rotation... ok μου ειπε για το DOA (έχει 14 μέρες στα samsung) ...αλλά δεν είχε διαθέσιμο να μου δώσει άλλο και μου είπαν ότι δεν ξέρουν πότε θα φέρουν, και ότι αν περάσουν οι 14 μέρες μέχρι να το φέρουν χάνω το DOA και μετά πάω για επισκευή :X ...Είπα ότι δεν το δέχομαι και ζήτησα χρήματα πίσω και μου ειπαν οτι επειδή έχω πληρώσει με κάρτα δεν κανουν επιστροφή χρημάτων :mad: Μα καλά είναι δυνατόν;

Μετά μίλησα με τον υπεύθυνο καταστήματος και είπε να μην ανησυχώ γιατί θα φροντίσει να βρεί σύντομα νέα συσκευή ώστε να μην περάσουν οι 14 μέρες του DOA.

Και ρωτάω εγώ τώρα... Είναι δικό μου πρόβλημα που αυτοί δεν έχουν συσκευές διαθέσιμες και μου κόβουν το DOA 14; Εγώ σαν καταναλωτής τους επέστρεψα τη συσκευή 1 μέρα μετά!

Επίσης το νταβατζιλίκι με την μη επιστροφή του ποσού στην κάρτα με ξεπερνά και δεν το καταλαβαίνω... Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου;

thanx!

αυτες ειναι αηδιες...

ουτε σε τραπεζα δουλευω , ουτε οικονομολογος ειμαι....αλλα αν η προθεση σου ειναι να παρεις παλι το κινητο απο το ιδιο καταστημα , προτεινε του να σου κοψει ενα πιστωτικο της ιδιας αξιας αφου δε θελει να σου δωσει μετρητα στο χερι....δεν ξερω τον νομο τι προβλεπει παντως στην περιπτωση που πληρωσες με καρτα...

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Περνάς με Odin την official rom απο Ελλαδα (EUR) που θα βρεις στο sammobile.

2 ερωτήσεις σχετικά με την διαδικασία με odin:

--Χάνουμε την εγγύηση με τον τρόπο αυτό?

--Πόση ώρα πρέπει να περιμένουμε να τελειώσει η μεταφορά της νέας ROM?

Ξεκίνησα την διαδικασία , πάτησα το start πριν 15 περίπου λεπτά, μου γράφει στην οθόνη: Downloading... Do not turn off target

Δεν υπογράφω ρε!!! ;)

Ρε παιδια μια απορια????Καποιες συσκευες γραφουν στο πισω μερος Galaxy s6 / s6 edge........ και καποιες αλλες δεν γραφουν τιποτα.......Τι σημαινει αυτο????

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

2 ερωτήσεις σχετικά με την διαδικασία με odin:

--Χάνουμε την εγγύηση με τον τρόπο αυτό?

--Πόση ώρα πρέπει να περιμένουμε να τελειώσει η μεταφορά της νέας ROM?

Ξεκίνησα την διαδικασία , πάτησα το start πριν 15 περίπου λεπτά, μου γράφει στην οθόνη: Downloading... Do not turn off target

Κανονικά όχι - Αν και έχουν αναφερθεί κάποιες περιπτώσεις που έγραψε ο Knox.

Άσε το να τελειώσει. Βλέπεις το κάτω μέρος της οθόνης μια μπάρα να φορτώνει? αν ναι, τότε είσαι καλά.

Nick εκανες τίποτα τελικα; Έχω το ίδιο πρόβλημα με σύνδεση wind στο s6. Ενώ έχω 3 και 4 μπάρες 3g, η πλοήγηση σέρνεται

Βρηκα λυση!!!θα πας δικτυα κινητης τηλεφωνιας-ονοματα σημειων προσβασης-ρυθμισεις ιντερνετ και θα βαλεις εκει που λεει πρωτοκωλλο APN και εχει τρεις επιλογες,ipv4 και εκει που λεει πρωτοκωλλο περιαγωγης APN και εχει τρεις επιλογες, ipv4/ipv6.Σε εμενα λειτουργησε.

To πήγα σημερα στο γερμανό και είδε το πρόβλημα με το auto rotation... ok μου ειπε για το DOA (έχει 14 μέρες στα samsung) ...αλλά δεν είχε διαθέσιμο να μου δώσει άλλο και μου είπαν ότι δεν ξέρουν πότε θα φέρουν, και ότι αν περάσουν οι 14 μέρες μέχρι να το φέρουν χάνω το DOA και μετά πάω για επισκευή :X ...Είπα ότι δεν το δέχομαι και ζήτησα χρήματα πίσω και μου ειπαν οτι επειδή έχω πληρώσει με κάρτα δεν κανουν επιστροφή χρημάτων :mad: Μα καλά είναι δυνατόν;

Μετά μίλησα με τον υπεύθυνο καταστήματος και είπε να μην ανησυχώ γιατί θα φροντίσει να βρεί σύντομα νέα συσκευή ώστε να μην περάσουν οι 14 μέρες του DOA.

Και ρωτάω εγώ τώρα... Είναι δικό μου πρόβλημα που αυτοί δεν έχουν συσκευές διαθέσιμες και μου κόβουν το DOA 14; Εγώ σαν καταναλωτής τους επέστρεψα τη συσκευή 1 μέρα μετά!

Επίσης το νταβατζιλίκι με την μη επιστροφή του ποσού στην κάρτα με ξεπερνά και δεν το καταλαβαίνω... Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου;

thanx!

Ειδικα η δικαιολογία οτι αν περάσουν οι 14 ημερες και ΑΥΤΟΙ δεν έχουν βρει νέα συσκευή τοτε ΕΣΥ χάνεις το DOA μου ακούγεται ως μια ακόμη ελληνική πρωτοτυπία!!!!

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Εφοσον σου ειπε ο υπευθυνος θα φροντισει να σου βρει οκ,αλλα αμα δεν βρει απαιτησε τα λεφτα σου πισω,εγω εχω παρει επιστροφη χρηματων απο μαγαζια με προβληματικες συσκευες...στο servise αμα παει θα μπλςξεις και ειναι κριμα ακομα...
I Want To Believe

Βρηκα λυση!!!θα πας δικτυα κινητης τηλεφωνιας-ονοματα σημειων προσβασης-ρυθμισεις ιντερνετ και θα βαλεις εκει που λεει πρωτοκωλλο APN και εχει τρεις επιλογες,ipv4 και εκει που λεει πρωτοκωλλο περιαγωγης APN και εχει τρεις επιλογες, ipv4/ipv6.Σε εμενα λειτουργησε.

Το πρωτόκολλο apn ήταν ηδη IPv4. Την περιαγωγη αλλαξα σε IPv4/IPv6. Εγώ πάντως δεν είδα κάποια βελτιωση. Στις πρότεινε κάποιος αυτές τις ρυθμισεις;

Το πρωτόκολλο apn ήταν ηδη IPv4. Την περιαγωγη αλλαξα σε IPv4/IPv6. Εγώ πάντως δεν είδα κάποια βελτιωση. Στις πρότεινε κάποιος αυτές τις ρυθμισεις;

Κανε και κατι αλλο.Σε Καποιο σημειο Γραφει τυπος APN.ΒΑλε σκετο default χωρις τιποτα αλλο.

Κανε και κατι αλλο.Σε Καποιο σημειο Γραφει τυπος APN.ΒΑλε σκετο default χωρις τιποτα αλλο.

Έχεις δικιο, τώρα βελτιώθηκε αισθητά η κατασταση, ευχαριστώ. Παρεμπιπτόντως, 4g εχεις;

ενα μικρο θεματακι που εχω ειναι οτι σε ασπρο φοντο ,στις ακρες το χρωμα γινεται ροζ...

δεν μπορω να το εξηγησω,αυτο πιστευω συμβαινει σε ολα λογω καμπυλοτητας του γυαλιου,αλλα δεν μου αρεσει πολυ.

επισης μου ηρθε και η βαση ασυρματης φορτισης,οταν το εβαλα πανω ανεβασε θερμοκρασια αποτομα.

ελπιζω να φτασει γρηγορα το update στην 5.1.1 που βγηκε για usa.

To M9 το εβαλα ηδη προς πωληση

Δημήτρης

XS Max 512gb.

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)