Jump to content

Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειναι να μου το κανουν δωρο αλλα δεν βρίσκω πουθενά διαθέσιμο, εχω φαει το κοσμο..... Ξέρει κανεις κανα μαγαζι που να το εχει να το εχω ως το σαββατο?

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ειναι να μου το κανουν δωρο αλλα δεν βρίσκω πουθενά διαθέσιμο, εχω φαει το κοσμο..... Ξέρει κανεις κανα μαγαζι που να το εχει να το εχω ως το σαββατο?

http://stechi.skroutzstore.gr/p.Samsung-Galaxy-S6-Edge-32GB-G925-EU-Black.1154393.html?ref=bestprice.gr

κοίτα εδώ.Αρκετά τσιμπημένο αλλά μέχρι χθες το ειχε.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι με την σειρά μου.....Ζαχαρώνω το s6 edge το green...Το θεμα είναι...αξίζει να το πάρει κάποιος σε 32gb? Ή είναι λίγο και θα πρέπει να πάω σε 64gb?

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι με την σειρά μου.....Ζαχαρώνω το s6 edge το green...Το θεμα είναι...αξίζει να το πάρει κάποιος σε 32gb? Ή είναι λίγο και θα πρέπει να πάω σε 64gb?

Εξαρτάτε τις ανάγκες σου.Πάντως δίνει και 100 gb στο onedrive κυρίως για τις φωτογραφίες σου και τα βίντεο.

Θα κάνει ρεκόρ πωλήσεων. Το έλεγα πριν το πάρω και τώρα το λέω με βεβαιότητα.

Το θέμα είναι πως από ότι φαίνεται το edge όχι για το λόγο ότι δεν προλαβαινουν αλλά για να πουλήσουν πιο πολλά απλά θα κρατήσει αρκετά την τιμή του για αρκετό καιρό.

Από την μια η τιμή θα διατηρηθεί υψηλά δηλαδή από την άλλη όμως ακόμα και 6-9 μήνες μετά πάλι θα είναι εξαιρετική πρόταση διότι το s7 ούτε μια στο εκατομμύριο να έχει την ίδια ριζική αλλαγή όσο από s5 σε s6 και ούτε βλέπω τον ανταγωνισμό να κινείτε παρα σε ρηχά νερά μέσα στο 15.

Για εμένα αξίζει η υπομονή ακόμα περισσότερο βάση του συλλογισμού μου,εστω καν φτάσουμε Χριστούγεννα να το τιμήσουμε.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Από την μια η τιμή θα διατηρηθεί υψηλά δηλαδή από την άλλη όμως ακόμα και 6-9 μήνες μετά πάλι θα είναι εξαιρετική πρόταση διότι το s7 ούτε μια στο εκατομμύριο να έχει την ίδια ριζική αλλαγή όσο από s5 σε s6 και ούτε βλέπω τον ανταγωνισμό να κινείτε παρα σε ρηχά νερά μέσα στο 15.

Για εμένα αξίζει η υπομονή ακόμα περισσότερο βάση του συλλογισμού μου,εστω καν φτάσουμε Χριστούγεννα να το τιμήσουμε.

Σωστοτατος ο αλεξ. Νομίζω πως είναι η πιο σωστή προσέγγιση.

Θα δούμε. Μακάρι η Sony και η LG να βγάλει καλές υλοποίησης για το δικό μας καλό.

Διαθέσιμο σε μαύρο χρώμα στα fnac και εδώ πιο φθηνά από skroutz

http://www.fnac.com/Smartphone-Samsung-Galaxy-S6-Edge-32-Go-Noir-Cosmos/a8203084/w-4

http://www.skroutz.gr/s/6261140/Samsung-Galaxy-S6-Edge-32GB.html

Edited by alextrela

[ATTACH]59329[/ATTACH]

Ήρθε ενημέρωση παιδιά.

Σαν beta tester εγώ θα την κάνω αμέσως.

Χαχαχχα

Παντως κρινοντας απο την τιμη του Note Edge που επεσε μολις 250 ευρω ενα εξαμηνο απο την κυκλοφορια του και αν οντως θα υπαρχουν προβληματα στην παραγωγη η δεν ειναι κανα πυροτεχνημα μαρκεντιγκ για να να διατηρηθουν οι τιμες υψηλες τοτε και το s6 edge το βλεπω στην καλυτερη στα 600 ευρω τον Οκτωβριο.:(

Παντως κρινοντας απο την τιμη του Note Edge που επεσε μολις 250 ευρω ενα εξαμηνο απο την κυκλοφορια του και αν οντως θα υπαρχουν προβληματα στην παραγωγη η δεν ειναι κανα πυροτεχνημα μαρκεντιγκ για να να διατηρηθουν οι τιμες υψηλες τοτε και το s6 edge το βλεπω στην καλυτερη στα 600 ευρω τον Οκτωβριο.:(

Τα note δεν κάνουν τις πωλήσεις των s και γενικά δεν χάνουν εύκολα την αξία τους. Το note 3 αυτή τη στιγμή στο skroutz έχει 440. Ε και να μην πέσει πολύ το edge πάμε για το απλό s6. Δεν θα σκάσουμε κιόλας. :lol: Θεωρώ ότι το έχουν ψοφήσει το θέμα με τις τιμές. Δηλαδή το note 5 edge πόσο θα έχει; 999 αρχική; :mad: Κάποτε έλεγαν τα κινητά μας θα είναι σε χαμηλές τιμές για να μπορούν να τα αγοράζουν όλοι. Όπως το είπε έτσι έμεινε. Το ξέχασαν από το s3 και μετά.

To χρυσό έχει κυκλοφορήσει πουθενά; Νομίζω ότι θα είναι από τις καλύτερες υλοποιήσεις που θα έχουμε δει.
Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

To χρυσό έχει κυκλοφορήσει πουθενά; Νομίζω ότι θα είναι από τις καλύτερες υλοποιήσεις που θα έχουμε δει.

Ναι ταιριάζει απόλυτα με χοντρή χρυσή αλυσίδα στο λαιμό και ανοικτό πουκάμισο για να φαίνονται τα μαλλιά.

Αν δεν το δεις από κοντά μην πλησιάσεις χρυσό και ασήμι.

Δείχνουν όπως το βαμμένο χρυσάφι πλαστικό σε κάτι κινέζικα Ρολόγια τοίχου.

Το τηλέφωνο αυτό είναι για λευκό και μαύρο. Όλα τα υπόλοιπα δείχνουν χάλια γιατί είναι γυαλί βαμμένο.

Δεν μαθαίνουν οι Κορεάτες. Είναι σαν τους Βλάχους της δεκαετίας του 50, που όσα χρόνια και να έμεναν στην Αθήνα κάτι ανάποδο θα φορούσαν.

Το χρυσό έπρεπε να είναι μόνο στο μέταλλο και το γυαλί λευκό. Όπως τς iPhone 4s.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Τα note δεν κάνουν τις πωλήσεις των s και γενικά δεν χάνουν εύκολα την αξία τους. Το note 3 αυτή τη στιγμή στο skroutz έχει 440. Ε και να μην πέσει πολύ το edge πάμε για το απλό s6. Δεν θα σκάσουμε κιόλας. :lol: Θεωρώ ότι το έχουν ψοφήσει το θέμα με τις τιμές. Δηλαδή το note 5 edge πόσο θα έχει; 999 αρχική; :mad: Κάποτε έλεγαν τα κινητά μας θα είναι σε χαμηλές τιμές για να μπορούν να τα αγοράζουν όλοι. Όπως το είπε έτσι έμεινε. Το ξέχασαν από το s3 και μετά.

Το απλο s6 ειναι DOA απο τα αποδυτηρια!

Μου θυμιζει το s5 και αυτο απο μονο του ειναι deal breaker!!

Θελω κατι φρεσκο και διαφορετικο και στο ντιζαιν και αυτο μονο το edge το παρεχει,αλλα το κοστος ειναι πολυ υψηλο μιας και ολα τα αλλα ξαναζεσταμενα φαγητα ειναι και αυτο το εκμεταλευεται η Samsung και τιμολογει οσο θελει.

Μην εκπλαγεις αν το Note 5 edge ξεκιναει στα 1000 ευρω.

Οσο για το χρωμα το χρυσο αν ηταν σαμπανε σαν το m8 θα ηταν νουμερο ενα στοχος.

Το λευκο απορριπτεται διοτι τα λευκα bezels κανουν κακη αντιθεση με το μαυρο του πανελ τονιζωντας τα bezels και ειναι ασχημα μπροστα οπως στο αντιστοιχο z3.

Αρα μονο μαυρο η σκουρο πρασινο και πισω mat skin σε αλλο χρωμα(cyan,copper η σαμπανε-χρυσο αλα m8)

Edited by alextrela

Το απλο s6 ειναι DOA απο τα αποδυτηρια!

Μου θυμιζει το s5 και αυτο απο μονο του ειναι deal breaker!!

Θελω κατι φρεσκο και διαφορετικο και στο ντιζαιν και αυτο μονο το edge το παρεχει,αλλα το κοστος ειναι πολυ υψηλο μιας και ολα τα αλλα ξαναζεσταμενα φαγητα ειναι.

Μην εκπλαγεις αν το Note 5 edge ξεκιναει στα 1000 ευρω.

Οσο για το χρωμα το χρυσο αν ηταν σαμπανε σαν το m8 θα ηταν νουμερο ενα στοχος.

Το λευκο απορριπτεται διοτι τα λευκα bezels κανουν κακη αντιθεση με το μαυρο του πανελ τονιζωντας τα bezels και ειναι ασχημα μπροστα οπως στο αντιστοιχο z3.

Αρα μονο μαυρο η σκουρο πρασινο και πισω mat skin σε αλλο χρωμα(cyan,copper η σαμπανε-χρυσο αλα m8)

Ναι έχεις δίκιο για το απλό s6. Κι εμένα με τρελαίνει το edge ως κάτι καινούριο και μάλιστα σε σκούρο πράσινο, είδα φώτο όταν το χτυπάει φως του ήλιου και πραγματικά είναι πανέμορφο. Άντε να περιμένεις μέχρι τα χριστούγεννα. :p:lol:

Πολλές οι δαχτυλιές σε πράσινο και σε μαύρο παιδιά.... Σε λευκό καμία δαχτυλιά και η συσκευή λέει πολύ!

Ναι έχεις δίκιο για το απλό s6. Κι εμένα με τρελαίνει το edge ως κάτι καινούριο και μάλιστα σε σκούρο πράσινο, είδα φώτο όταν το χτυπάει φως του ήλιου και πραγματικά είναι πανέμορφο. Άντε να περιμένεις μέχρι τα χριστούγεννα. :p:lol:

Θα μας βοηθουσε αν ξεραμε οτι θα κρατησει ψηλα η τιμη του εως 550-600 ευρω το minumum ωσπου να βγει διαδοχος ετσι να ειχαμε μικροτερη χασουρα οταν ειναι να το δωσουμε και το αγοραζα και σημερα.

Οχι ομως να δωσω 850 ευρω τωρα και τα Χριστουγεννα να παει στα 450,θα πρεπει εγω να το δωσω 350 ευρω δηλαδη 500 ευρω χασουρα αν αποφασισω να το δωσω.

----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πολλές οι δαχτυλιές σε πράσινο και σε μαύρο παιδιά.... Σε λευκό καμία δαχτυλιά και η συσκευή λέει πολύ!

Δεν με ενοχλουν οι δαχτυλιες,βαζω πισω mat skin και καθαρισα και προστστευω απο μικρο γρατζουνιες στο γυαλι.

Κριμα που δεν ειχε επιλογη το μπλε του s6.

Παντως η Sammy δεν κατεχει το αντικειμενο οσον αφορα τα χρωματα,περα απο το κλασικο λευκο-μαυρο.

Μιζερια γενικα η οπως ανεφερε ο Κωστας σαν τους βλαχους της δεκαετιας του 50:lol:

Edited by alextrela

Ο,τι και να λεμε το μαυρο που μπλεδιζει στο φως ειναι τρελος πειρασμος!!!

Το ασπρο... ναυαγιο!

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Το μαυρο και για εμενα δενει καλυτερα με την οθονη. Θα δωσω ευκαιρια ομως και στο χρυσο γιατι δεν το εχω δει απο κοντα.
Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

To s6 είναι ένα κλικ πιο γρήγορο και πιο βούτυρο στην λειτουργία του. Βέβαια φοράει lollipop και το Noteli 4 ακόμα 4.4.4.

Θα είμαστε για ακόμα πιο ασφαλει συμπεράσματα όταν και το νοτελι πάρει την lollipop.

Οι διαφορές είναι μικρές έτσι και αν δεν τα δουλεύεις ταυτόχρονα όπως εγώ που τυχαίνει να τα έχω και τα δύο δύσκολα τις βλέπεις.

Και τι εννοώ.

Ο dialer στο s6 έχει φτάσει στα ανώτερα επίπεδα που έχω δει σε Samsung συσκευές.

Οι εφαρμογές fb Twitter instagram που χρεισιμοποιω καθημερινά είναι ένα κλικ πιο γρήγορες στο άνοιγμα στο s6.

Ο Chrome από την άλλη είναι πιο γρήγορος στο άνοιγμα σελίδων στο νοτελι.

Μικρές βέβαια οι διαφορές έτσι. Αλλά τις καταλαβαίνεις.

Συσκευή σαν το νοτελι στις ίντσες του δεν υπάρχει.

Επίσης συσκευή σαν το s6 στις ίντσες του επίσης μέχρι τώρα δεν έχω δει.

Οπότε τα έχεις και τα δύο μαζί και τελειώνεις...

Χαχαχαχα.

Ο chrome είναι τραγικά πιο αργός από τον stock της Samsung

Αν αφαιρέσεις τις δαχτυλιές που λύνονται είτε με ένα tampered glass είτε screen protector είτε skin στο πίσω μέρος πιστεύω πως το μαύρο είναι όλα τα λεφτά. Μαύρο το έχω μαύρο θα το ξαναπερνα.

Το πράσινο εμένα μου έχει κολλήσει. Το θέμα είναι αυτό που λέει και ο alextrela παραπάνω. Αν κρατήσει ψηλή τιμή το κινητό, δεν χάνεις λεφτά. Αν πέσει στην μισή σε 3-4 μήνες χάνεις πολλά όταν το πουλησεισ . Αυτο ισχύει για όσους αλλάζουν συχνά συσκευές , γιατί αν το πάρεις και το αλλάξεις σε 2+ χρόνια μια χαρά είναι.

Ο chrome είναι τραγικά πιο αργός από τον stock της Samsung

Επιτέλους ένας που συμφωνεί μαζί μου. Κι εγώ θεωρώ τον στοκ ανώτερο από οποιονδήποτε άλλο γι αυτό και τον χρησιμοποιώ. Θέλει βέβαια δουλίτσα. Τον chrome τον θεωρώ άθλιο από την συιγμή που είναι της google και έχεις λαγκς.

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)