ganian Δημοσιεύτηκε March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 1, 2015 Παιδια ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο προγραμματακι τυπου data sense αλλα για W7? Συνδεομαι στο ιντερνετ απο ενα λαπτοπ που εχει μοντεμ broadband οπου του εχω βαλει μια καρτα sim, αλλα θελω να με ειδοποιει οταν πλησιαζω το οριο δεδομενων που του εχω προεπιλεξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Γίνεται και με windows gadgets και με ξεχωριστό πρόγραμμα Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganian Δημ. March 1, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Γίνεται και με windows gadgets και με ξεχωριστό πρόγραμμα Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση, ψαχνοντας βρηκα και εγω αυτο το προγραμματακι http://www.shaplus.com/bandwidth-meter/ το οποιο ειναι καταπληκτικο! Του οριζεις σε ποια καρτα θελεις να σου κανει monitoring, μπορεις να του ορισεις ωρες της ημερας που θα μετραει, μπορεις να ορισεις την ενδειξη ειτε σε GB η MB η KB. Βγαζει ενα πινακακι στο κατω δεξια μερος της οθονης το οποιο εχεις την δυνατοτητα να του ορισεις 5 επιπεδα διαφανειας, και σου δειχνει αναλωση σε πραγματικο χρονο, ημερησια και μηνιαια. Επισης του οριζεις το χρονικο περιθωριο που θα αντιλαμβανεται ως εναρξη του μηνα αναλωσης. Τα γραφω μηπως βοηθηθει και καποιος αλλος που πιθανον να εψαχνε κατι τετοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts