Wizad Δημοσιεύτηκε November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 15, 2004 ...γεια σας.Θελω να ρωτησω το εξης...Πως μπορω να κανω χαρτογραφηση του νομου που διαμενω ετσι ωστε να δημιουργησω ενα map της περιοχης για να μπορω να δουλευω το GPS και στον δικο τοπο μεσω του PDA μου και φυσικα με τον δεκτη GPS που συνεργαζεται μαζι του με bluetooph.Οπως δηλαδη συμβαινει με τις μεγαλες πολεις Αθηνα και Θεσ/νικη.Σε ποιον πρεπει να απευθηνθω και τι πρεπει να προσεξω...η ναπεριμενω μπας και καμια εταιρια εχει αναλαβει να κανει κατι τετοιο απλα ακομα δεν τον εχει ολοκληρωσει...δηλαδη χαρτογραφηση ολων των νομων και πολεων της Ελλαδας.Σας ευχαριστω Παράθεση ...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 asto καλυτερα!. ειναι καλη η ιδεα σου αλλα πολλοι!!! δυσκολη. Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Nα περιμένεις.,....... Σε επίπεδο νομού (και όχι πόλης), θα βρεις αρκετά πράγματα πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wizad Δημ. November 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Quote Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Papashark (16 Νοέ. 2004 , 12:03) Nα περιμένεις.,....... Σε επίπεδο νομού (και όχι πόλης), θα βρεις αρκετά πράγματα πάντως. .....και που μπορω να ψαξω γιαυτα τα πραγματα? :whistle: Παράθεση ...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 Εκτός από το autoroute της Μicrosoft υπάρχει και το route 66, καθώς και χάρτες σε ηλεκτρονική μορφή από την exelixis, ή την road (δεν θυμάμαι πια από τις δύο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts