Tr3LaRaS Δημοσιεύτηκε February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 27, 2015 Το τελευταιο διαστημα ο Chrome αλλα και ο Mozzila μου βγαζει μηνυμα οτι κρασαρει ο Shockwave Flash συν οτι αργει να φορτωσει σελιδες και ο ενας και ο αλλος browser Τι μπορει να φταιει και τι πρεπει να κανω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 απεγκατέστησε το απο τον πίνακα ελέγχου και ξανα πέρασε το απο την αρχή (μην ξεχάσεις να κάνεις επανεκκίνηση). Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 27, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 απεγκατέστησε το απο τον πίνακα ελέγχου και ξανα πέρασε το απο την αρχή (μην ξεχάσεις να κάνεις επανεκκίνηση).Και τους 2 browser να απεγκαταστησω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 όχι τους browsers, τον shockwave player. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 27, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 (edited) όχι τους browsers, τον shockwave player. ο shockwave player δεν υπαρχει σαν προγραμμα στην απεγκατασταση προγραμματων μηπως ειναι ο adobe flash player ? Edited February 27, 2015 by Tr3LaRaS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Πίνακας ελέγχου /προσθαφαιρεση προγραμμάτων Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 28, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Πίνακας ελέγχου /προσθαφαιρεση προγραμμάτωνadobe flash player μου γραφει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Δοκίμασε να τον απεγκαταστήσεις και να τον περάσεις ξανά...να δούμε πως θα συμπεριφερθεί... Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Ώρες ώρες τραβάει κάτι άσχετα κολήματα. Κι εμένα πριν κανα μήνα μου έβγαζε μήνυμα ότι είναι παλιά έκδοση και θέλει update και δε δούλευε τίποτα σχετικό. Χωρίς να έχω αλλάξει κάτι, και φυσικά χωρίς να υπάρχει υpdate. Πάλευα απο δω κι απο κει, έκανα κι επανεκκίνηση. Δε πολυκατάλαβα πως έφτιαξε...Mozilla έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 κι εμενα μου εκανε κατι κουλα τελευταια,τωρα εχει στρωσει,περασα κι ενα προγραμμα,το memory booster και μαλλον εκανε κατι λιγα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 1, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 εγω τον εκανα απεγκατασταση και εγκατασταση και νομιζω οτι βλεπω μικρη διαφορα μηπως πρεπει να βαλω και καμια ram πανω ? εχω 2gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 εγω τον εκανα απεγκατασταση και εγκατασταση και νομιζω οτι βλεπω μικρη διαφορα μηπως πρεπει να βαλω και καμια ram πανω ? εχω 2gb μια απο τα ιδια εχω κι εγω,φαντασου οτι εχω ακομα ddr2.σκεφτομαι κι εγω για καμια μνημη και καμια μεγαλυτερη καρτα γραφικων καθως εχω 512. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 1, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 μια απο τα ιδια εχω κι εγω,φαντασου οτι εχω ακομα ddr2.σκεφτομαι κι εγω για καμια μνημη και καμια μεγαλυτερη καρτα γραφικων καθως εχω 512.εγω πως μπορω να δω τι καρτα εχω και αν ειναι καλη η οχι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 γενικά οι αναβαθμίσεις είναι καλό να γίνονται, όχι αμέσως (λόγω bugs) αλλά να γίνονται... Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 1, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 γενικά οι αναβαθμίσεις είναι καλό να γίνονται, όχι αμέσως (λόγω bugs) αλλά να γίνονται...εγω παιζει να χω καρτα 256.μηπως γι αυτο που κανει τετοια κολληματα ?η να θελει ram ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Πρώτα πας για ram και μετά για άλλη κάρτα γραφικών...ανάλογα τα αποτελέσματα. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Δε θέλετε ούτε ram ούτε κάρτα γραφικών. Εγώ με 16gb ram και κάρτα γρ. 1gb και έχω τα ίδια θέματα. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 1, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 μου πε ενα φιλαρακι να τσεκαρω και το σκληρο μου δισκο μηπως εχει κλαταρει παιζει και αυτο ?και αν ναι πως να τον τσεκαρω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 μου πε ενα φιλαρακι να τσεκαρω και το σκληρο μου δισκο μηπως εχει κλαταρει παιζει και αυτο ?και αν ναι πως να τον τσεκαρω ? Κοίτα τι αέρα έχει. Αν ειναι κάτω από 20 κάτι έχει πατησει. Λολ στα σοβαρά, για ιούς έχεις ελέγξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 2, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Κοίτα τι αέρα έχει. Αν ειναι κάτω από 20 κάτι έχει πατησει. Λολ στα σοβαρά, για ιούς έχεις ελέγξει;εννοιεται πως εχω κανει ελεγχο το θεμα ειναι οτι κανει παγωματα οταν ανοιγω σελιδες κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 2, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 μου ειπαν να τσεκαρω και το σκληρο μου και εβαλε το hdd health και μου βγαζει το δισκο 87% και μου ειπε φιλος οτι μπορει να φταιει και αυτο εβαλα ομως και της seagate το εργαλειο και μου τον βγαζει πρασινο και pass το θεμα ειναι οτι ο υπολογιστης ανοιγει κανονικα και προγραμματα αλλα στις σελιδες κτλ τρωει κολληματα και οταν ανοιγω το πισι η οταν τρωει κολληματα τα εικονιδια γινονται ασπρα και μετα ξαναγινονται κανονικα εχω σπασει το κεφαλι μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Εγω λεω η μνήμη σου μάλλον ειναι.αν δεν,τότε βλέπεις μητρική...(έλεγχο) Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 2, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Εγω λεω η μνήμη σου μάλλον ειναι.αν δεν,τότε βλέπεις μητρική...(έλεγχο) εδω ειναι και τι εχει μεσα το pc http://snag.gy/tD8CP.jpg μηπως ειναι η καρτα μικρη ?ρωταω χωρις να ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Η αλήθεια είναι ότι η κάρτα έχει πολύ λίγα mb για shockwave .. μια αναβάθμιση ίσως να καλυτέρευε την κατάσταση.. desktop είναι ; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Ειναι πολύ λίγη η μνήμη της κάρτας ακόμα και αν ειναι ξεχωριστή αν και νομιζω οτι ειναι shared Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts