lewton Δημοσιεύτηκε November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 15, 2004 Ξέρετε κανένα στην Αθήνα; Ψάχνω για μνήμη SDRAM μονής πυκνότητας γιατί η μητρική μου είναι αρχαία και αν βάλω διπλής πυκνότητας θα την αναγνωρίσει μισή. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Άντε να βρεις τέτοιο πράγμα... Ήθελα κι εγώ πριν ένα μήνα περίπου και τελικά κατέληξα σε κάποιες μεταχειρισμένες που βρήκα από έναν φίλο. Στην Στουρνάρη έχω δει ότι η Cosmodata έχει διάφορα παλιά εξαρτήματα (τα βγάζουν έξω από το διπλανό μαγαζί, τουλάχιστον το Σάββατο, που νομίζω ότι είναι κι αυτό δικό τους) αλλά δεν έχω ρωτήσει αν έχουν τέτοιες μνήμες. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nastis Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Αθηνα δυστυχώς όχι, (μα ήσουνα σαλόνικα θα σου έλεγα), το fleamarket.gr είναι καλή λύση (κ φθηνή) σε τέτοια πράγματα. Φιλικά V. Παράθεση Opinions are like assholes.... everybody has one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 exw egw alla eisai athens....psakse kalytera fleamarket... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 15, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Τι έχεις και πόσο το πουλάς; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrox Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Κι εγώ πρέπει να έχω κάτι. Πόσα MB ψάχνεις; Παράθεση Όμιλος πινγκ-πονγκ Χαλκίδας: http://www.ping-pong.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 υπάρχει ενα μαγαζί στον 1ο όροφο ενός κτηρίου στου Ψυρή. Δυστυχώς διεύθυνση δεν ξέρω. Μια φορά πήγα και τυχαία το βρήκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 16, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Θέλω 128 ή 256 (δυστυχώς δε βγαίνει 512). Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts