eirinimeg Δημοσιεύτηκε February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 25, 2015 (edited) κερδισα ενα iphone 6 plus σε εναν διαγωνισμο και σκεφτομαι να το πουλησω και να παρω το galaxy s5. αξιζει τον κοπο ολη αυτη η διαδικασια? δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε συσκευη apple. τα βασικα που θελω απο ενα κινητο ειναι μνημη και καμερα. Edited February 25, 2015 by eirinimeg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 υπαρχουν και καλυτερα κινητα απο το samsung galaxy s5... Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirinimeg Δημ. February 25, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 οπως? τι θα προτεινες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 galaxy note 4 xperia z3 για δες και αυτα αν και ειναι θεμα λειτουργεικου αν σαρεσει to iphone και το λειτουργικο του δεν χρειαζεται να αλλαξεις κινητο :P Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirinimeg Δημ. February 25, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 το note μου φαίνεται πολύ μεγάλο στο χέρι (και λίγο τσιμπημένο αν και πουλώντας το iphone δεν είναι τόσο θέμα χρημάτων) και μετά από χρόνια αποφάσισα να αποκολληθώ από τα xperia και να δοκιμάσω κάτι άλλο. :P για το lg g3 ποια η γνώμη σου? μου το έχουν προτείνει πολλοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 δες τοτε και το Note 3 δεν εχει μεγαλη διαφορα με το iphone 6 plus στο μεγεθος οσο για το lg g3 βλεπω απο αλλους χρηστες του φορουμ να μην ειναι ευχαριστιμενη με την οθονη και την αυτονομια τις μπαταριας σε σχεση με το g2 δεν ειμαι σιγουρος περιμενε να σου πουν και αλλα μελη την γνωμη τους :) Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirinimeg Δημ. February 25, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 οκ σε ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gredaizer Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Κρατα το Iphone 6 plus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Ή κρατά το plus ή πήγαινε σε Μ8 το οποίο ειναι οτι πιο όμορφο και άρτιο σε λειτουργία σε android αν το note/6plus σου φαίνονται μεγάλα.. Αλλιώς κρατά 6+ αφού τα καλά του ειναι πολλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Αφού σε νοιάζει η κάμερα και ο χώρος πάρε ένα Nokia lumia 1020 64gb... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 κοιτα και το lg g3 32 gb 3gb ram.. Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XMorsX Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Κρατα το. Το πουλας ενδεχομένως οταν βγουν οι νεες Andoid ναυαρχιδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Μια χαρά είναι το LG g3. Η αυτονομία του σίγουρα δεν είναι σαν του g2 λόγω ανάλυσης αλλά σε βγάζει άνετα την μέρα. Εγώ προσωπικά είμαι πλήρως ικανοποιημενος. Φυσικά εφόσον μπορείς πας για 32αρι. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsavv Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Εγώ προτείνω αφού έχεις την οικονομική δυνατότητα να πας στο νοτε 4, να το κάνεις. Μην κολλας στο μέγεθος ολα μια συνήθεια είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskok Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Κράτα το plus! Αν δεν μπορείς το iOS μονόδρομος το note 4! Αλλιώς αν λόγω μεγέθους δεν τα μπορείς πας σε m8 η σε 1+1! Δεν θα σου προτεινα g3 γιατί έχω ακούσει τα χειρότερα! Και το s5 επίσης δεν θα το πρότεινα κυριως επειδή σε 3 μέρες θα αντικατασταθει από το επόμενο! Πάντως το plus αν εξαιρεσεις το απαγορευτικό μέγεθος, είναι μια άρτια συσκευή και για κάμερα που το θες έχει από τις καλύτερες. Τώρα για την μνήμη που λες άμα έχει κερδίσει το 16αρι τότε ναι δεν θα σου φτάσει με τπτ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 (edited) Το πουλάς και παίρνεις το πολύ εξαιρετικό z3 και σου μένουν μπόλικα λεφτά στη τσέπη. Ούτε με σφαίρες το s5. Αν είναι το 64αρι εκεί ίσως αξίζει να το κρατήσεις, αν είναι το 16αρι με τίποτα. Αλλά και πάλι κουμουτσα είναι και παντόφλα :p Εγώ θα το έδινα 1000% μόνο και μόνο διότι είναι τεράστιο και λιγότερο βολικό στο χέρι. Edited February 27, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts