jkidd13 Δημοσιεύτηκε February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 23, 2015 Ειμαι κατοχος g2 αλλα επειδη εχω καψουρα με το design και την ποιοτητα κατασκευης του μηλου,σκεφτομαι σοβαρα να κανω ανταλλαγη...Ειχα προ μηνων για πολυ μικρο διαστημα αλλα δεν προλαβα να το χαρω και να εξοικειωθω γιατι το πουλησα λογω αναγκης. Η χρηση που κανω δεν ειναι για Iphone...:lol: Γι αυτο σιγουρα θα παρω ενα ταμπλετακι για τα βαρια στο σπιτι... Θελω να ρωτησω ολους,iphonακιδες και androidακιδες...Θα κανω μεγαλη μ.....α αν προβω στην αλλαγη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Η απάντηση στο ερώτημα σου είναι ναι αλλά αφού θα έχεις και ταμπλετ για σοβαρότερη χρήση, ποιός ο λόγος να μην πας σε ένα κινητό με πολύ χειρότερη αυτονομία από το G2; Αφού είναι Iphone!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 αν θέλεις το iPhone επειδή είναι iPhone τότε ναι να το κάνεις, για κάποιο άλλο λόγο όχι.. ειδικά με το 5 που είναι με διαφορά χειρότερο iPhone από θέμα ποιότητας (να έλεγες 5s ναι μέσα εκεί άλλαξε αρκετά και μπογια και αλουμίνιο και η φλαντζα οθόνης - κασας και μπαταρία και κουμπιά (όλα κοινός) στο 5 όλα αυτά μόνο ποιοτικά δεν τα έλεγες (δουλεύω στο service κύριος Apple συσκευών ξέρω καλά τι σημαίνει 5) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panakart Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Με τιποτα φιλε, θα τομετανιώσεις. Αν μου ελεγες το iPhone 6 οκ αλλα στο 5 με τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Να πήγαινες τουλάχιστον στο 6 να σού πω όρμα ανοιχτά.στο παλιό όμως να πας?μπα,με τίποτα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Αν το θες, κάν' το. Αλλά θα σου πρότεινα να πας στο καινούργιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 εγώ έχω μηλο 5. ποτε δεν ξαναειχα μηλο βεβαια. δεν ξερω τι λετε περι κατασκευης κ ποιοτητας αλλα το τηλεφωνο ειναι τερμα αξιοπιστο κ καλης κατασκευης. γενικα ειμαι ενθουσιασμενος αλλα εδω να πω οτι το πιο καλο αντροιντ που ειχα ηταν galaxy s2 με το οποιο βλαστιμηξα την ωρα κ την στιγμη με απανωτα sod και κολληματακια στην χρηση. απο τοτε που πηρα το μηλο ηρεμισα, ξερω οτι το εχω στην τσεπη μου κ λειτουργει παντα. ισως ειχα πεσει στην περιπτωση βεβαια με τον γαλαξια... τι να πω συμφωνω στο οτι η οθονη του λογω διαστασεων δεν ειναι για πολλα πολλά, ειναι για τα απαραιτητα ωρα αναγκης να σερφαρεις να παιξεις για λιγο, αλλα αυτο δεν με πειραζει καθολου γτ εχω ταμπλετ για τετοια χρηση. και γω θα προτιμουσα το μηλο 6 αλλά πολλά τα φραγκα του κ σχετικα νεο το 5 στα χερια μου (2ετων) οποτε εγω δεν αλλαζω ΑΚΟΜΑ. θα το σκεφτω πολυ σοβαρα να ξαναγυρισω σε αντριοντ μονο κ μονο γτ ακουω πως τα σοβαρα αντροιντ δεν εχουν κολληματα. για την ωρα το σκεπτικο μου ειναι πιο καλα ενα μηλο ακριβο καθε 4ετια κ μετα νεο. οχι γτ ειμαι ψωναρα κ θελω ντε κ καλα μηλο, αλλα γτ μεχρι τωρα που εδειξε καλα δειγματα κ μηδεν προβληματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Το θέμα είναι οτι ο φίλος έχει το G2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Το θέμα είναι οτι ο φίλος έχει το G2... ναι, εγω απλα του παραθετω την εμπειρια μου απο το μηλο. κ αν θελει κανει την τραμπα ή κραταει το g2. το g2 αφου το εχει δεν βρισκω λογο να του πω τα υπερ κ τα κατα του, τα ξερει ηδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 εγώ έχω μηλο 5. ποτε δεν ξαναειχα μηλο βεβαια. δεν ξερω τι λετε περι κατασκευης κ ποιοτητας αλλα το τηλεφωνο ειναι τερμα αξιοπιστο κ καλης κατασκευης. γενικα ειμαι ενθουσιασμενος αλλα εδω να πω οτι το πιο καλο αντροιντ που ειχα ηταν galaxy s2 με το οποιο βλαστιμηξα την ωρα κ την στιγμη με απανωτα sod και κολληματακια στην χρηση. απο τοτε που πηρα το μηλο ηρεμισα, ξερω οτι το εχω στην τσεπη μου κ λειτουργει παντα. ισως ειχα πεσει στην περιπτωση βεβαια με τον γαλαξια... τι να πω συμφωνω στο οτι η οθονη του λογω διαστασεων δεν ειναι για πολλα πολλά, ειναι για τα απαραιτητα ωρα αναγκης να σερφαρεις να παιξεις για λιγο, αλλα αυτο δεν με πειραζει καθολου γτ εχω ταμπλετ για τετοια χρηση. και γω θα προτιμουσα το μηλο 6 αλλά πολλά τα φραγκα του κ σχετικα νεο το 5 στα χερια μου (2ετων) οποτε εγω δεν αλλαζω ΑΚΟΜΑ. θα το σκεφτω πολυ σοβαρα να ξαναγυρισω σε αντριοντ μονο κ μονο γτ ακουω πως τα σοβαρα αντροιντ δεν εχουν κολληματα. για την ωρα το σκεπτικο μου ειναι πιο καλα ενα μηλο ακριβο καθε 4ετια κ μετα νεο. οχι γτ ειμαι ψωναρα κ θελω ντε κ καλα μηλο, αλλα γτ μεχρι τωρα που εδειξε καλα δειγματα κ μηδεν προβληματα Το s2 είχε θέματα με τις πρώτες εκδόσεις της ics. Από την 4.0.4 και μετά ήταν άψογο. Τώρα το 5αρι είναι παλιό. Εγώ μόνο για το s τουλάχιστο να το σκεφτόμουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef_gk Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Ειμαι κ γω στην ιδια θεση με σενα. Κατοχος G2 τους τελευταιους 2-3 μηνες,αλλα δε με βολεψε τελικα. Ειχα iphone 4s πριν και δεν μπορω να συνηθισω με τιποτα το μεγεθος. Την αλλη βδομαδα γυρναω παλι σε iphone αλλα θα σου προτεινα,οπως και καποια απο τα παιδια παραπανω,να πας τουλαχιστον σε 5s. Απο τη στιγμη που εχεις και tablet,δε νομιζω να το μετανιωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XMorsX Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Ειμαι κ γω στην ιδια θεση με σενα. Κατοχος G2 τους τελευταιους 2-3 μηνες,αλλα δε με βολεψε τελικα. Ειχα iphone 4s πριν και δεν μπορω να συνηθισω με τιποτα το μεγεθος. Την αλλη βδομαδα γυρναω παλι σε iphone αλλα θα σου προτεινα,οπως και καποια απο τα παιδια παραπανω,να πας τουλαχιστον σε 5s. Απο τη στιγμη που εχεις και tablet,δε νομιζω να το μετανιωσεις. Γιατι δε δοκιμάζεις το Ζ3 compact? Αποτελει κορυφαια Android προταση στα μικρα τηλεφωνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef_gk Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Γιατι δε δοκιμάζεις το Ζ3 compact? Αποτελει κορυφαια Android προταση στα μικρα τηλεφωνα. Ειχα παει να το δω απο κοντα οπως και το galaxy alpha,αλλα κατι δε με βολευε! Μου φανηκαν και αυτα ελαχιστα πιο μεγαλα απο οτι θεωρω ιδανικο για μενα. Θα με πεις περιεργο,αλλα προτιμησεις ειναι αυτα,τι να κανουμε:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XMorsX Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Ειχα παει να το δω απο κοντα οπως και το galaxy alpha,αλλα κατι δε με βολευε! Μου φανηκαν και αυτα ελαχιστα πιο μεγαλα απο οτι θεωρω ιδανικο για μενα. Θα με πεις περιεργο,αλλα προτιμησεις ειναι αυτα,τι να κανουμε:) Oχι δε σε λεω περιεργο. Και το iphone 6 ομως μεγαλο θα σου φαινεται τοτε. Στο 5S θα καταληξεις? Ειναι ακομη καλο τηλεφωνο, αλλα την καλοπληρωνεις τη φινετσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Φιλε πανε σε 5s ξεκαθαρα αψογο!! Το 5αρι το απλο εχει διαφορα θεματα απο οτι εχω διαβασει! Βεβαια το μοναδικο προβλημα που θα εχεις σε iphone ειναι η μπαταρια! Οχι προβλημα μεγαλο αλλα σε σχεση με το G2 συγκεκριμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef_gk Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Oχι δε σε λεω περιεργο. Και το iphone 6 ομως μεγαλο θα σου φαινεται τοτε. Στο 5S θα καταληξεις? Ειναι ακομη καλο τηλεφωνο, αλλα την καλοπληρωνεις τη φινετσα... Φιλε μου τελικα εγω κατεληξα στο 5s,το πηρα χτες. Σιγουρα ειναι υπερεκτιμημενα για καποιους (καμια φορα κ για μενα) και πληρωνεις αρκετα για το μηλο,αλλα δεν το εκανα ουτε για λογους φινετσας,ουτε τιποτα παρομοιο. Απο προσωπικη μου εμπειρια,αν αγορασω ενα κινητο που κανω καποιους συμβιβασμους (ειτε για μεγεθος,ειτε για τιμη,ειτε για οτιδηποτε) μετα απο λιγο καιρο θελω να το αλλαξω. Οποτε σε ενα χρονο ας πουμε,θα εχω δωσει τα λεφτα που θα εδινα,και παραπανω,αν αγοραζα το κινητο που ηθελα εξ αρχης.Αν βρω ομως μια συσκευη που με ικανοποιει,την κραταω μεχρι να μην μπορει να αποδωσει αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts