Jump to content

Formula 1 2015

maarinos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τη έγινε ο πουρναράκης ρε παιδιά?

πηγε για πουρναρια....(στο σκαι δεν ειναι?)

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

εγώ προσωπικά σταμάτησα φόρμουλα εδώ και καιρό

δεν έχει πλέον κανένα ενδιαφέρον ειδικά μετά απο την

κατάληξη του οδηγού πλέον δεν νομίζω πως υπάρχουν

αλλα τέτοια ταλέντα

• 2 weeks later...

2o grand prix σήμερα στη Μαλαισία και η Ferrari με τον Vettel πήρε την πρώτη της νίκη μετά από σχεδόν 2 χρόνια!!!!

ελπίζω να ανέβουν κ άλλο και οι rbr και να να έχουμε γενικά δυνατό ανταγωνισμό, και να μην ήταν αναλαμπή το σημερινό

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

για οποιον το ειδε το gp , επαιξε ρολο το ενα πιτ στοπ λιγοτερο της φερραρι ή και σε ρυθμο ηταν δυνατες απεναντι στις μερσεντες?

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

Έπαιξε ρόλο το ένα pit stop λιγότερο, διαφορετική στρατηγική δηλαδή, αλλά και σε κανονικό ρυθμό ήταν σχεδόν ισοδύναμες με τις Μερσέντες. Αυτό φάνηκε και από την απόδοση του Ράικονεν, που ξεκίνησε 11ος, τερμάτισε 4ος έχοντας κάνει κι έναν ολόκληρο γύρο με κλαταρισμένο λάστιχο.

Είναι νωρίς ακόμη να πούμε ότι οι Φεράρι πλησίασαν τις Μερσέντες αλλά σίγουρα τα πρώτα δείγματα είναι ενθαρρυντικά!

για οποιον το ειδε το gp , επαιξε ρολο το ενα πιτ στοπ λιγοτερο της φερραρι ή και σε ρυθμο ηταν δυνατες απεναντι στις μερσεντες?

έκανε ενα πιτ λιγότερο αλλά και οι merc το ένα παραπάνω το έκαναν οταν βγήκε safety car.ηταν σε καθαρό ρυθμό πολύ κοντά τους!!!!

Edit: μετά είδα την απάντηση του φίλου από επάνω!

ευχαριστω παιδια. ευχαριστο αυτο, μπας και δουμε και παλι την scuderia να καλπαζει...

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

ευχαριστω παιδια. ευχαριστο αυτο, μπας και δουμε και παλι την scuderia να καλπαζει...

Ακριβώς, δείχνει αλλαγμένη φέτος η Scuderia, μακάρι για να έχει ενδιαφέρον η χρονιά.

Ο Φετελ ειναι οδηγαρα αλλα νομιζω φετος πρεπει να δειξει και ο Ροζμπεργκ την αξια του.Μερσεντες και Φεραρι θα χτυπηθουν ασχημα οπως φαινεται.Κριμα που η Redbull επεσε πολυ αποτομα σε αποδοσεις και στα αυτοκινητα αλλα και χωρις δυνατους οδηγους.