gesamfunai Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 τη έγινε ο πουρναράκης ρε παιδιά? πηγε για πουρναρια....(στο σκαι δεν ειναι?) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamaikas Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 εγώ προσωπικά σταμάτησα φόρμουλα εδώ και καιρό δεν έχει πλέον κανένα ενδιαφέρον ειδικά μετά απο την κατάληξη του οδηγού πλέον δεν νομίζω πως υπάρχουν αλλα τέτοια ταλέντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 2o grand prix σήμερα στη Μαλαισία και η Ferrari με τον Vettel πήρε την πρώτη της νίκη μετά από σχεδόν 2 χρόνια!!!! ελπίζω να ανέβουν κ άλλο και οι rbr και να να έχουμε γενικά δυνατό ανταγωνισμό, και να μην ήταν αναλαμπή το σημερινό Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Έκανε μεγάλο αγώνα άκουσα ο Vettel χτες! Μακάρι να ανέβει κι άλλο η Ferrari! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 για οποιον το ειδε το gp , επαιξε ρολο το ενα πιτ στοπ λιγοτερο της φερραρι ή και σε ρυθμο ηταν δυνατες απεναντι στις μερσεντες? Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Έπαιξε ρόλο το ένα pit stop λιγότερο, διαφορετική στρατηγική δηλαδή, αλλά και σε κανονικό ρυθμό ήταν σχεδόν ισοδύναμες με τις Μερσέντες. Αυτό φάνηκε και από την απόδοση του Ράικονεν, που ξεκίνησε 11ος, τερμάτισε 4ος έχοντας κάνει κι έναν ολόκληρο γύρο με κλαταρισμένο λάστιχο. Είναι νωρίς ακόμη να πούμε ότι οι Φεράρι πλησίασαν τις Μερσέντες αλλά σίγουρα τα πρώτα δείγματα είναι ενθαρρυντικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 για οποιον το ειδε το gp , επαιξε ρολο το ενα πιτ στοπ λιγοτερο της φερραρι ή και σε ρυθμο ηταν δυνατες απεναντι στις μερσεντες? έκανε ενα πιτ λιγότερο αλλά και οι merc το ένα παραπάνω το έκαναν οταν βγήκε safety car.ηταν σε καθαρό ρυθμό πολύ κοντά τους!!!! Edit: μετά είδα την απάντηση του φίλου από επάνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 ευχαριστω παιδια. ευχαριστο αυτο, μπας και δουμε και παλι την scuderia να καλπαζει... Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georg_volos Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 ευχαριστω παιδια. ευχαριστο αυτο, μπας και δουμε και παλι την scuderia να καλπαζει... Ακριβώς, δείχνει αλλαγμένη φέτος η Scuderia, μακάρι για να έχει ενδιαφέρον η χρονιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Ο Φετελ ειναι οδηγαρα αλλα νομιζω φετος πρεπει να δειξει και ο Ροζμπεργκ την αξια του.Μερσεντες και Φεραρι θα χτυπηθουν ασχημα οπως φαινεται.Κριμα που η Redbull επεσε πολυ αποτομα σε αποδοσεις και στα αυτοκινητα αλλα και χωρις δυνατους οδηγους. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts