XMorsX Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Πες μας εντυπώσεις από το τηλέφωνο. Εφόσον δεν έχει προβλήματα την θεωρώ και εγω την κορυφαία επιλογή στα 200 ευρώ. Ιδιαίτερα θα ήθελα να μάθω αν η κατανάλωση σε idle είναι αυξημένη και ποσό κρατάει η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. February 27, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Πες μας εντυπώσεις από το τηλέφωνο. Εφόσον δεν έχει προβλήματα την θεωρώ και εγω την κορυφαία επιλογή στα 200 ευρώ. Ιδιαίτερα θα ήθελα να μάθω αν η κατανάλωση σε idle είναι αυξημένη και ποσό κρατάει η μπαταρία. φίλε μου, όταν με το καλό παραλάβω, θα μαθαίνεις εντυπώσεις στο αντίστοιχο νήμα. δηλαδη εδώ Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts