OAL Δημοσιεύτηκε February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 19, 2015 Καλημέρα, Ποιο από τα δύο θα παίρνατε φίλοι μου Galaxy-S5 ή Sony-Z2 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unfused Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Προσωπικά θα έπαιρνα το z2 λόγω ποιότητας κατασκευής και ταχύτητας! Χάνεις βέβαια σε κάμερα, αλλά πρέπει πάντα να κάνεις συμβιβασμούς.. Παράθεση haters still hate... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Το z2 υπερτερεί σε 1.Ποιότητα κατασκευής 2.Αυτονομία 3.3GB ram 4.Χωρίς κλειδώματα(knox)η ελλειψη ραδιόφωνο 5.Πιο ανάλαφρο λογισμικό και καλύτερο smoothness. Το s5 υπερτερεί. 1.Κάμερα Στην ποιότητα οθόνης θα σε ικανοποιήσουν και τα 2. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 τα υπερ.S5 Καλυτερη καμερα το S5. Kαλυτερη οθονη το S5<<του z2 δεν την χωνεψα και τοσο εξ αρχης,φυσικα ανωτερη σε σχεση με του z1>>. Ισως καλυτερη υποστηριξη απο την Samsung,αν και η Lolipop εφερε μαζι της κι ενα σωρο προβληματα. Tα υπερ.Z2. Αυτονομια,+1:30 ωρα περισσοτερη απο το s5 και με καλυτερη συνολικα διαχειριση. Ποιοτητα κατασκευης. Smooth εμπειρια χρησης. Τα κατα και για τα 2. το s5 σαφως κατωτερο σαν ποιοτητα κατασκευης,εχει καποια lag κατα την πλοηγηση στο μενου. στο z2 δεν ξερω αν θα σε βολευε το μεγεθος,αυτες οι γωνιες που κανει ειναι λιγο θεμα,εμενα ας πουμε δε θα με βολευε.. καλο θα ηταν να ριξεις και μια ματια στα θεματα των 2 συσκευων. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. February 19, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Σας εχαριστώ πολύ παιδιά μάλλον θα καταλήξω στο Z2. Δέν είχα ποτέ Sony....θα είναι μια ευκαιρία να το δοκιμάσω και απο κοντά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vidokis Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 αν πας σε ένα κατάστημα και δεις τα 2 smartphones θα καταλάβεις και από μόνος σου ότι το Ζ2 είναι καλύτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Και οι δύο συσκευές είναι εξαιρετικές με μικρές διαφορές μεταξύ τους. Εγώ θα σου πρότεινα να πας προς το Xperia Z2 αν σε βολέψει το μέγεθος. Πιστεύω υπερτερεί στα σημεία από το S5. Εξαιρετική συσκευή και δε θα σε απογοητεύσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. February 19, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Μάλιστα , σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τίς απόψεις σας . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Μάλιστα , σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τίς απόψεις σας . Κατάληξες? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Εγώ γιατί έχω ακούσει οτι τα Sony έχουν θέματα με την ram επειδή η εταιρία βάζει πολύ σαβούρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Δε νομίζω ότι βάζει πολύ σαβούρα. Οι τελευταίες συσκευές της, τουλάχιστον της σειράς Z, είναι εξαιρετικές. Τώρα για τις low και mid end συσκευές, όντως δεν έχω ακούσει τα καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts