Jump to content

Επιλογή αγοράς κινητού

zampeiros22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα!!Είμαι μεταξύ αυτών των κινητών κυρίως θέλω να είναι γρήγορο στο σερφάρισμα να μην κολλάει, να βγάζει καλές φωτογραφίες και να κρατάει η μπαταρία του.

Leagoo lead 1 8gb

iOcean x8mini 16gb

iOcean x75

Cubot x9

Cubot s200

Ακούω απόψεις.

Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς.

Μεχρι τα 150 ευρω που παιζεις, κοιτα το πολυδοκιμασμενο lenovo A806 απο vickmall και εχεις το κεφαλι σου ησυχο...;)

Έχω βάλει αυτά συγκεκριμένα γιατί τα βρήκα σε ελληνικό κατάστημα με 2 χρόνια εγγύηση. Από ότι είδα τα κινέζικα καταστήματα είναι κλειστά τέλος μηνός παραγγελίες όποτε στην καλύτερη θα κάνει 2 μήνες να έρθει οπότε τρέχα γύρευε..
Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς.

Huawei honor 3c (λιγο παλιο, αλλα αξιολογοτατο ακομα) και οτιδηποτε μπορεις να πλησιασεις απο τα ακριβοτερα μοντελα της ιδιας εταιριας τοτε...ιδανικη επιλογη το ascend P7.. ;)

Από αυτά ρωτάω που έγραψα όχι γενικά κινέζικα κινητα

χα χα χα χα...μ' έκανες και γέλασα....χωρίς παρεξήγηση, το εννοώ.

Αυτά που αναφέρεις είναι φτηνά-μη ποιοτικά (σχεδόν αληθινά, δηλαδή υπάρχει περίπτωση να καταφέρεις να τα χρησιμοποιήσεις και ως τέτοια) κινητά, γνωστά ως "Κινεζιές".

Η huawei είναι Κινέζικη μεν, σοβαρή εταιρία, που βγάζει ΚΑΝΟΝΙΚΑ κινητά.

Που σαι ρε haki να θαυμάσεις!!! :lol: :p :lol:

Το Α806 επίσης μπορείς να το βρεις σε Ελληνικό μαγαζι με 240 ευρώ και μπορείς να βάλεις και 3-4 δόσεις και να πάει στα 250. (just in case... ;) )

Edited by demakhs

Το μαγαζί δεν έγραψες να το δούμε.

δεν υπάρχει λόγος για διαφήμιση κάνε αναζήτηση και θα το βρεις.

----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Huawei honor 3c (λιγο παλιο, αλλα αξιολογοτατο ακομα) και οτιδηποτε μπορεις να πλησιασεις απο τα ακριβοτερα μοντελα της ιδιας εταιριας τοτε...ιδανικη επιλογη το ascend P7.. ;)

το βρήκα σε ελληνικό κατάστημα αλλά δεν μου φάνηκε αξιόπιστο ως μαγαζί..

Για το cubot s200 που έχω στην κατοχή μου, μπορώ να πω ότι είναι ένα πολύ καλό κινητό για τα λεφτά του. Δεν έχω προβλήματα με lags, η φωτογραφική του είναι καλή και η μπαταρία του αξιοπρεπέστατη. Για κάτω από 100 ευρώ που κοστιζει , είναι μιά χαρά.

Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος.

Α.Einstein

δεν υπάρχει λόγος για διαφήμιση κάνε αναζήτηση και θα το βρεις.

----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το βρήκα σε ελληνικό κατάστημα αλλά δεν μου φάνηκε αξιόπιστο ως μαγαζί..

καλο ειναι να αναφερεις και το καταστημα,δεν ειναι θεμα διαφημισης,με την ιδια λογικη μπορει καποιος να σου απαντησει,κανε κι εσυ αναζητηση να συλλεξεις τις πληροφοριες που ζητας.

σε κανενα lenovo σκεφτηκες να πας?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

καλο ειναι να αναφερεις και το καταστημα,δεν ειναι θεμα διαφημισης,με την ιδια λογικη μπορει καποιος να σου απαντησει,κανε κι εσυ αναζητηση να συλλεξεις τις πληροφοριες που ζητας.

σε κανενα lenovo σκεφτηκες να πας?

Το ίδιο είναι λες? Ζητάς να αναφέρω επωνυμία δεν είναι διαφήμιση?

----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για το cubot s200 που έχω στην κατοχή μου, μπορώ να πω ότι είναι ένα πολύ καλό κινητό για τα λεφτά του. Δεν έχω προβλήματα με lags, η φωτογραφική του είναι καλή και η μπαταρία του αξιοπρεπέστατη. Για κάτω από 100 ευρώ που κοστιζει , είναι μιά χαρά.

όντως για την μπαταρία του έχω ακούσει τα καλύτερα!!σου κολλάει γενικά?

χα χα χα χα...μ' έκανες και γέλασα....χωρίς παρεξήγηση, το εννοώ.

Αυτά που αναφέρεις είναι φτηνά-μη ποιοτικά (σχεδόν αληθινά, δηλαδή υπάρχει περίπτωση να καταφέρεις να τα χρησιμοποιήσεις και ως τέτοια) κινητά, γνωστά ως "Κινεζιές".

Η huawei είναι Κινέζικη μεν, σοβαρή εταιρία, που βγάζει ΚΑΝΟΝΙΚΑ κινητά.

Που σαι ρε haki να θαυμάσεις!!! :lol: :p :lol:

Το Α806 επίσης μπορείς να το βρεις σε Ελληνικό μαγαζι με 240 ευρώ και μπορείς να βάλεις και 3-4 δόσεις και να πάει στα 250. (just in case... ;) )

Συμφωνω στο οτι η Huawei ειναι κολοσσος με απιστευτα κινητα,αλλα προφανως δεν εχεις πιασει Iocean και Cubot.Πολυ καλυτερη η πρωτη,με πολυ καλης ποιοτητας και πολυ ομορφα κινητα αλλα και η Cubot εχει παρουσιασει ενδιαφερουσες συσκευες οπως το S200 και το X9.

To Lenovo Α8 ειναι καλο για 130 Ευρω.Οχι για 240,οταν με 255 παιρνεις LG G2.

Το μαγαζί δεν έγραψες να το δούμε.

http://www.my24shop.gr/

Ειναι το πρωτο eshop με φυσικη παρουσια που εφερε Κινεζικη μαρκα (την Iocean) με αποδειξη,εγγυηση και τιμη περιπου 40-50 Ευρω πανω απο την αγορα της Κινας.Πριν απο ενα χρονο αυτα.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Συμφωνω στο οτι η Huawei ειναι κολοσσος με απιστευτα κινητα,αλλα προφανως δεν εχεις πιασει Iocean και Cubot.Πολυ καλυτερη η πρωτη,με πολυ καλης ποιοτητας και πολυ ομορφα κινητα αλλα και η Cubot εχει παρουσιασει ενδιαφερουσες συσκευες οπως το S200 και το X9.

To Lenovo Α8 ειναι καλο για 130 Ευρω.Οχι για 240,οταν με 255 παιρνεις LG G2.

http://www.my24shop.gr/

Ειναι το πρωτο eshop με φυσικη παρουσια που εφερε Κινεζικη μαρκα (την Iocean) με αποδειξη,εγγυηση και τιμη περιπου 40-50 Ευρω πανω απο την αγορα της Κινας.Πριν απο ενα χρονο αυτα.

χαχα με κάρφωσες!!!πλάκα κάνω...

Κάπου βρήκα μια σελίδα http://www.kimovil.com/ συγκρίνει κινητά και για το χ9 που λες έχει πολύ καλή βαθμολογία.

Καλημέρα!!Είμαι μεταξύ αυτών των κινητών κυρίως θέλω να είναι γρήγορο στο σερφάρισμα να μην κολλάει, να βγάζει καλές φωτογραφίες και να κρατάει η μπαταρία του.

Leagoo lead 1 8gb

iOcean x8mini 16gb

iOcean x75

Cubot x9

Cubot s200

Ακούω απόψεις.

Αναμεσα σ αυτα,ποιοτικα καλυτερα ειναι τα Iocean X7S 2015 & t.Βεβαια για να εχεις καλη αυτονομια,θα πρεπει να παρεις και την μπαταρια 3000mAh,η οποια θα ανεβασει το κοστος κατα 18 Ευρω περιπου και θα αυξησει το παχος και το βαρος γιατι θα βγει το καπακι και θα μπει θηκη.Βεβαια πλησιαζουν τα 200 Ευρω που ειναι πολλα,οταν με 255 παιρνεις το LG G2.

Προταση μου,το εξαιρετικo vfm Cubot S200,το οποιο θα σου βγαλει ανετα ενα χρονο χωρις κολληματα.Πολυ ποιοτικη κατασκευη,vanilla android,HD οθονη,καλη καμερα και μεγαλη μπαταρια μολις 40 Ευρω πανω απο την τιμη της Κινεζικης αγορας.

Ρωτα ομως το μαγαζι,γιατι βλεπω διαθεσιμοτητα σε 7+ μερες.Αν βγει 20ημερο παρε κατι απο Κινα και ας περιμενεις 1 μηνα.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Αναμεσα σ αυτα,ποιοτικα καλυτερα ειναι τα Iocean X7S 2015 & t.Βεβαια για να εχεις καλη αυτονομια,θα πρεπει να παρεις και την μπαταρια 3000mAh,η οποια θα ανεβασει το κοστος κατα 18 Ευρω περιπου και θα αυξησει το παχος και το βαρος γιατι θα βγει το καπακι και θα μπει θηκη.Βεβαια πλησιαζουν τα 200 Ευρω που ειναι πολλα,οταν με 255 παιρνεις το LG G2.

Προταση μου,το εξαιρετικo vfm Cubot S200,το οποιο θα σου βγαλει ανετα ενα χρονο χωρις κολληματα.Πολυ ποιοτικη κατασκευη,vanilla android,HD οθονη,καλη καμερα και μεγαλη μπαταρια μολις 40 Ευρω πανω απο την τιμη της Κινεζικης αγορας.

Ρωτα ομως το μαγαζι,γιατι βλεπω διαθεσιμοτητα σε 7+ μερες.Αν βγει 20ημερο παρε κατι απο Κινα και ας περιμενεις 1 μηνα.

Θα το ρωτήσω αν είναι να περιμένω τόσο όντως αλλά απο vickmall μετά τις 26 δεν θα είναι?δεν θα κάνει και ένα μήνα αποστολή?

Το ίδιο είναι λες? Ζητάς να αναφέρω επωνυμία δεν είναι διαφήμιση?

----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δεν ξερω,δεν ζητησαμε και την διευθυνση του σπιτιου του.και φυσικα δεν ειναι διαφημιση να ανεφερεις ενα καταστημα,δεν ζουμε πισω απο καγκελα η καθεστως,μπορει να ενδιαφεροντε κι αλλοι.

επισης αν εχει 30-40 ευρω διαφορα,καλυτερα αγορα απο ελλαδα.

Edited by ταξιδιωτης22

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Lenovo A806 στα 240Ε ???? Και με ένα χρόνο εγγύηση ????

Τράβα vickmall,πάρτο στα 140 και με τα 100 της διαφοράς,πάρε και ένα Cubot S200 για καβάντζα.......και από μια δερμάτινη θήκη!

Να ήταν +40-50Ε με 2τή εγγύηση,τότε ΟΚ.

Lenovo A806 στα 240Ε ???? Και με ένα χρόνο εγγύηση ????

Τράβα vickmall,πάρτο στα 140 και με τα 100 της διαφοράς,πάρε και ένα Cubot S200 για καβάντζα.......και από μια δερμάτινη θήκη!

Να ήταν +40-50Ε με 2τή εγγύηση,τότε ΟΚ.

Που το βρήκες εσύ 240 ευρώ?

Για κινητό δεν ενδιαφερόσουν?

Τι μας πετάς το λινκ με την παντόφλα που έχει βάρος τούβλου? :X :lol: :lol: :lol:

15.5 εκατοστά μήκος, 8.0 πλάτος, 1.0 πάχος και 199gr για συσκευή 5,5".

Η xiaomi είναι κορυφή, αλλά είσαι εντάξει με τα παραπάνω μεγέθη?

Για κινητό δεν ενδιαφερόσουν?

Τι μας πετάς το λινκ με την παντόφλα που έχει βάρος τούβλου? :X :lol: :lol: :lol:

15.5 εκατοστά μήκος, 8.0 πλάτος, 1.0 πάχος και 199gr για συσκευή 5,5".

Η xiaomi είναι κορυφή, αλλά είσαι εντάξει με τα παραπάνω μεγέθη?

χαχαχαχα!!!έχω ένα κινητό ήδη για δεύτερο το ήθελα και βρήκα αυτό που έχει καλή βαθμολογία σε σχέση με φωτογραφική και μπαταρία...

Στο skroutz.4 μαγαζιά το έχουν στα 250 Ε.

...άρα λάθος το 240......

και το vickmall σε προσφορά το έχει τώρα αυτό που λες..Το είχε 194,99 δολάρια... http://www.vickmall.com/original-lenovo-a8-a806-white-smartphone-4g-fdd-lte-wcdma-octa-core-1-7g-5-0-hd-ips-2g-ram-16gb-rom-13-0mp-camera.html

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://www.skroutz.gr/s/4930126/Huawei-Ascend-P7-16GB.html αυτό λες?

και το vickmall σε προσφορά το έχει τώρα αυτό που λες..Το είχε 194,99 δολάρια... http://www.vickmall.com/original-lenovo-a8-a806-white-smartphone-4g-fdd-lte-wcdma-octa-core-1-7g-5-0-hd-ips-2g-ram-16gb-rom-13-0mp-camera.html

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://www.skroutz.gr/s/4930126/Huawei-Ascend-P7-16GB.html αυτό λες?

Ναι αυτό λέει και είναι vfm αυτή την περίοδο. Δοκιμασμένο κινητό και τρομερό στην εμφάνιση. Αν ψάχνεις βέβαια κάτι σε αυτή την κατηγορία.

Ναι αυτό λέει και είναι vfm αυτή την περίοδο. Δοκιμασμένο κινητό και τρομερό στην εμφάνιση. Αν ψάχνεις βέβαια κάτι σε αυτή την κατηγορία.

Το ίδιο με εδώ είναι ή άλλο?