zaf123 Δημοσιεύτηκε November 13, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 13, 2004 μπαινω κανονικα στο internet αλλα δεν μου εμφανιζει στο taskbar το εικονιδιο οτι ειμαι συνδεδεμενος αλλα οι σελιδες κατεβαινουν κανονικα....μηπως εχει κανεις καμια προταση????ευχαριστω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect_duth Δημ. November 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2004 Και πώς κάνεις αποσύνδεση??? Απάντησέ μου για να σου πώ τι φταίει...μάλλον! Παράθεση ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. November 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2004 Πανε στο πινακα ελεγχου -> συνδεσεις μεσω τηλεφωνου -> ανοιξε το εικονιδιο της συνδεσης σου -> και επελεξε στις Ιδιοτητες στο κατω μερος (να ειναι δηλ, επιλεγμενη) η επιλογη εμφανισης εικονιδιου στην μπαρα εργαλειων. Αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf123 Δημ. November 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2004 δεν κανω αποσυνδεση...βγαζω το καλωδιο..αλλιως δεν γινεται...οσο για το αλλο ειναι κανονικα τσεκαρισμενο....μηπως κατι υποπτο συμβαινει???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2004 Τι windows έχεις; Εμένα στα WinMe το έκανε οταν κολλούσε ο explorer των windows και ξεκολλούσε μετά. Πάντως για να κάνεις αποσύνδεση δοκίμασε να κλικάρεις ξανά στο εικονίδιο της σύνδεσής σου όταν είσαι συνδεδεμένος μπας και εμφανιστεί το status της σύνδεσής, για να κάνεις disconnect απο εκεί. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect_duth Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zaf123 (13 Νοέ. 2004 , 16:31) δεν κανω αποσυνδεση...βγαζω το καλωδιο..αλλιως δεν γινεται...οσο για το αλλο ειναι κανονικα τσεκαρισμενο....μηπως κατι υποπτο συμβαινει???? Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο τα "παράθυρα :p " πυ έχεις ή κάτι που λέγεται WORMS BLASTER :eek: !!!! Δεν θέλω να σε ταράξω αλλά είχα το ίδιο πρόβλημα πέρισυ που πρωτοπήρα το pc και δεν είχα firewall!!! Και ψάξε λίγο για κανένα ανεπιθύμητο επισκέπτη στα αρχεία σου!!! Παράθεση ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts