makis2788 Δημοσιεύτηκε February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 16, 2015 Καλησπέρα παιδιά,κάτοχος κ εγώ του πακέτου nova 3 play,αλλά με πολλά προβλήματα στο internet. Ξεκίνησε με συνεχόμενες αποσυνδέσεις απ το πουθενά.Σε επίσκεψη τεχνικού της εταιρείας το συμπέρασμα ήταν ότι υπάρχει πρόβλημα στην κάθετη καλωδίωση κ πρεπει να περαστει εξωτερικο καλωδιο απο το κουτί του ότε. το πρόβλημα βέβαια συνεχίζεται κ έχω παρατηρήσει ότι κάθε φορα που απαντάμε στο σταθερό χάνεται το internet κ φυσικά μπλοκάρει για αρκετή ώρα.τωρα τελευταία δε χωρίς να πειραχτεί σταθερό τηλ.βλεπω το router να παλεύει να βρει σήμα ώστε να έχω πρόσβαση στο internet.Να σημειώσω ότι router κ σταθερό είναι σε διαφορετικές μπριζες ΟΤΕ.Παιδες τα φώτα σας,τι μπορώ να κοιτάξω κ που;έχει τύχει σε κανέναν άλλο το ίδιο πρόβλημα;να δοκιμάσω άλλο router ή δεν αξίζει τον κόπο;συγνώμη αν σας ζαλισα αλλά να πειράξω όλη τη καλωδίωση του σπιτιού θεωρώντας ότι υπάρχει πρόβλημα όπως είπε ο τεχνικός,δεν παίζει κ ειδικά τέτοια εποχη(χειμώνας...) και μάλιστα σε σπίτι το οποίο δεν είναι ιδιόκτητο και δεν μπορώ να γνωρίζω τα όποια κατασκευαστικά λάθη που πιθανώς να έχουν γίνει.Παίζει πχ να υπάρχει κάποια λανθασμένη σύνδεση στις μπρίζες,να γίνεται κάπου κάποιο βραχυκύκλωμα; Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Forthnet_Rep_1 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 (edited) Καλημέρα makis2788, Για να μπορέσουμε να ελέγξουμε αναλυτικά το ζήτημα που αναφέρεις, θα χρειαστεί να μας ενημερώσεις με κάποιο στοιχείο της συνδρομής σου σε προσωπικό μήνυμα. Δημήτρης, Forthnet Support Edited February 17, 2015 by Forthnet_Rep_1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts