Jump to content

Wirelles Με Pocket Pc hx4700 και Linksys usb apatper

Κοινοποίηση

Recommended Posts

...Τηβ βοηθεια σας θελω.Εχω το Pocket Pc hx4700 το οποιο υποστηριζει WIfI

802.11.b και πηρα μια κεραια Wirelles που τη συνδεσα με το Pc μου οχι σε PCI αλλα με καλωδιο USB το οποιο υποστηριζει για να μπορω να την στηνω οπου θελω.(η καρτα ειναι Linksys WUSB54G Instant Wireless G 54Mbps USB Adaptor)...ΞεΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΕ ΡΥΘΜΙΣΕΙς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΚΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΩ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΟΥ,ΟΠΩς ΕΠΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΟΜΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟ ΤΟ POCKET PC ΜΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΥ Η/Υ ΜΟΥ?ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω...

Οι ερωτήσεις σου δεν έχουν να κάνουν με ασύρματα δίκτυα, αλλά με δίκτυα γενικότερα....

Το κακό είναι ότι δίνεις ελάχιστα στοιχεία για να σε βοηθήσει κανείς, (ούτε τι λειτουργικά, ποιός μοιράζει το Internet, κλπ).

Όρισε στο PC σου (εάν αυτό μοιράζει το internet) να μοιράσει την σύνδεση σου στο internet (πας στα properties και στο τελευταίο folder είναι οι επιλογές για το internet connection sharing).

Και πάλι στο PC σου, θα ανοίξεις τον windows explorer και θα πας στον φάκελο που θες να μοιράσεις, θα κάνεις δεξί κλικ, και θα πας στα shares.

Στο PocketPC θα πας πάλι στον windows explorer και θα αναζητήσεις τον φάκελο με το όνομα που τον μοιράζεις.

...Λοιπον φιλε μου σευαχριστω για τη βοηθεια,οποτε κι εγω σου δινω τα υπολοιπα στοιχεια.Το λειτουργικο του σταθερου Υ/Η ειναι Windows Xp PRO με SP2 και το Pocket Pc εχει Windows mobile 2003 Second Edition.Το σταθερο μηχανακι μου φοραει τα Ελληνικα XP κια το φορητο ειναι με την εκδοση σατ English.Τωρα...ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ...ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΗΚΑ....>Όρισε στο PC σου (εάν αυτό μοιράζει το internet) να μοιράσει την σύνδεση σου στο internet (πας στα properties και στο τελευταίο folder είναι οι επιλογές για το internet connection sharing).

Δεν μας είπες πως συνδέεσε στο ίντερνετ (dsl, modem, δίκτυο, κλπ)

Κάτω δεξιά, παραδίπλα από την ώρα, έχει ένα εκονίδιο με 2 οθόνες υπολογιστών που αναβοσβήνουν (μπορείς να έχεις 2 τέτοια εικονίδια, το δεύτερο για την κάρτα δικτύου), θα το δεις μόλις συνδεθείς στο ιντερνετ.

...συνδεομαι με ISDN 64 και σε λιγο καιρο θα βαλω ADSL...μεχρι τοτε ο υπολογιστης μου εχει και καρτα δικτυου 10/100/1000 και φυσικα το usb adapter που ανεφερα στην αρχη για να κανω Wirelles με το Pocket Pc...

Οσο για τα εικονιδια τα ξερω οπως επισης και νατα ξεχωριζω.Απλα τον ενσυρματο δικτυο δεν το χρησιμοποιω γιατι δε μου χρειαστηκε ακομα αλλα pc παραδιπλα η για καποια μεταφορα.Οποτε περιμενω ξανα τα φωτα σου

Ωραία από το εικονίδιο της ISDN θα πας και θα ορίσεις να μοιράζει internet (sharing), κοιτα όμως να επιλέξεις το δίκτυο που έχεις με το USB.

Όταν θα βάλεις όμως adsl θα πρέπει να το αλλάξεις.

• 1 month later...
file mou kale,nomizo oti auto tha se voithisei...dia heiros papashark vevaia...http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=49936
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....