Jump to content

Οι διαφημίσεις που δεν μας αρέσουν

garfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αστα..με αυτα τα light εχουν γινει σπαστικοι...:mad:

εκεινη που λεει τρεχει για να χωνεψει τα μακαρονια που εφαγε...και μετα λεει ο αλλος ο εξυπνος...τρεχει για να φαει μακαραναδα με λιγα λιπαρα...ελεος...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η ραδιοφωνικές της (μην χάσω και την... σωστή κλίση :rolleyes:) ΙΚΕΑ. :fool: Μεγάλη π___ριά. :mad:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Η ραδιοφωνικές της (μην χάσω και την... σωστή κλίση :rolleyes:) ΙΚΕΑ. :fool: Μεγάλη π___ριά. :mad:

Δεν τις έχω ακούσει, αλλά και από τις αφίσες που έχω δει το ίδιο σκεφτόμουνα: "μια ζωή λέμε θα πάω στο ΙΚΕΑ, τώρα θα πούμε θα πάω στην ΙΚΕΑ?" :lol:

And now all I do is sit in my darkened room

And on occasion break my silence to howl at the moon

To curse every nerve and neuron in my brain

That won't stop the pain I'm feeling

And let me stop thinking...

Δεν τις έχω ακούσει, αλλά και από τις αφίσες που έχω δει το ίδιο σκεφτόμουνα: "μια ζωή λέμε θα πάω στο ΙΚΕΑ, τώρα θα πούμε θα πάω στην ΙΚΕΑ?" :lol:
Α, δεν είναι μόνο αυτό, επαναλαμβάνουν, με τον σπαστικότερο δυνατό τρόπο, την φράση «στην ΙΚΕΑ ή στην ΙΚΕΑ;».... :fool:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Εμενα αυτη η διαφημιση που δεν μου αρεσει ειναι μιας τραπεζας στην οποια δειχνει κατι μοντελα και εναν φωτογραφο που ζηταει σε 2 απο τις κοπελες να πανε πιο πισω ωσπου πεφτουν απο τον γκρεμο:wacko:Εντελως χαζομαρα:shifty:

δεν μ αρέσει η διαφήμιση της τελλας με τον τύπο που κυνηγάει το καπέλο και συνέχεια του φεύγει λίγο πριν το πιάσει. :down:
http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif

• 2 weeks later...
Για μένα αυτές τις μέρες, μακράν η η χειρότερη είναι η νέα της Wind για το 400ό κατάστημα στη Σύρο με τον ΗΛΙΘΙΟ τύπο (έπαιζε την περσινή σεζόν στο "Λούφα και Παραλαγή" ή μου φαίνεται???) με το ακόμα πιο ηλίθιο υφάκι... :mad::X
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

αυτη του what's up..

εχω και τον μπαμπα μου,καθε φορα που τυχαινει να ειμαστε μαζι και να παιζει αυτη η διαφημιση,με το που ξεκιναει λεει "τι ηλιθια διαφημιση ειναι αυτη.την εχεις δει??" καθε μα καθε φορα!

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Για μένα αυτές τις μέρες, μακράν η η χειρότερη είναι η νέα της Wind για το 400ό κατάστημα στη Σύρο με τον ΗΛΙΘΙΟ τύπο (έπαιζε την περσινή σεζόν στο "Λούφα και Παραλαγή" ή μου φαίνεται???) με το ακόμα πιο ηλίθιο υφάκι... :mad::X

Τον συγκεκριμένο ηθοποιό τον θυμάμαι παλία στους singles 1 και κάποια επεισόδια της 10ης εντόλης και είναι παρά πολύ καλός ηθοποιός. Πάντως συμφωνώ ότι η συγκεκριμένη διαφήμιση είναι εντελώς αποτυχήμενη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why so serious?

Γενικά πιστεύω οτι η WIND έχει τις πιο ηλίθιες διαφημίσεις από τις 3 εταιρείες κινητής :wacko: .έχω wind 11 χρόνια και η μοναδική που μου άρεσε ήταν αυτή που διαφήμιζε το TIM PLUS (δεν θυμάμαι πως λεγόταν πριν) με το αυτοκίνητο που έσπαγε κάτι τζάμια και έπεφτε από ένα κτίριο.

επίσης ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ είναι η νεα του TOYOTA AURIS με τον Γαλλό-βλάκα μπάτσο που κοιτάζει το αυτοκίνητο.:rocket:

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Γενικά πιστεύω οτι η WIND έχει τις πιο ηλίθιες διαφημίσεις από τις 3 εταιρείες κινητής :wacko: .έχω wind 11 χρόνια και η μοναδική που μου άρεσε ήταν αυτή που διαφήμιζε το TIM PLUS (δεν θυμάμαι πως λεγόταν πριν) με το αυτοκίνητο που έσπαγε κάτι τζάμια και έπεφτε από ένα κτίριο.

επίσης ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ είναι η νεα του TOYOTA AURIS με τον Γαλλό-βλάκα μπάτσο που κοιτάζει το αυτοκίνητο.:rocket:

την extraordinaire λες...ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ!!!Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΠΑΣΤΙΚΗ!!!

Εμενα μου τη σπαει η διαφημιση με το αθρακουχο νερο ιολη,αυρα η οτι αλλο ειναι τελος παντων και αυτη με το auris.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμενα παλι με εκνευριζουν ολες οι διαφημισεις με γιαιυρτια,light κασερια,βουτυρα κλτ κτλ που σε λενε φαε φαε και δεν θα παχυνεις και θα σου κατεβει και η χοληστερινη...
Υπογραφή....

Υπάρχουν και μερικές άλλες του molto..Μία από αυτές λέει κάτι για τον πλανήτη και ο τύπος με το μαλλί emo λέει "save the parrots αδερφέ"..Ίσως από τις πιο χάλια..

Εμενα μ αρεσει τρελα! Από τις αγαπημενες μου! Γιατι σατιριζει τους emo. Α, και

τους raper και τις δηθεν επαναστάτριες. Μαλλον δεν εχεις πεσει σε αρκετους τετοιους τυπάδες και δεν το πιασες...

Εγω, πρέπει να ευχαριστησω το alter:

Σκα - Σκα - Σκα, Σκα - Σκα

Σκαντζοχηρος

Yeah, Yeah, Yeah

Γελάει ολη μερα ...

Ελεος, τι σκεφτοντουσαν αυτοι που πηραν τον δισκο? Αυτοι που το τραγουδησαν? (ναι σιγουρα θα πηραν καλα λεφτα, αλλα η εξαφανιση από προσωπου γης μετα την προβολη της διαφημισης δεν τους ενοιαξε?)

Επισης, δεν μου αρεσουν και αυτες της volvo: "Eν ετει 2008, ριξαμε την τιμη του sedan μας λιγο κατω από τα 20 χιλιαρικα. Ουαου!! Τωρα και εσυ μπορεις να παρεις το σουπερ ντιζαϊνάτο volvo μας και να ξεχωρισεις από ολους του χαμαληδες με το νεο mondeo, passat και bmw"

Αλλα personal favorites αποτελουν αυτες με τα γιαουρτια, και τους αρτι εκενωθεις, ακρως ευτυχισμενους ηθοποιους, η νεα σοδεια από ηλιθιες διαφημισεις της κοτέ με τα πρασινα πλασματακια από το απεναντι ηλιακο συστημα, ο χαζοχαρουμενος της voda με τον μικρο εγκεφαλο (βασικα, μονο τετοιος θα μπορουσε να προωθησει live συσκευες) καθως και αυτη με τα 400 της TIM με τον ηλιθιο τυπο αν και όταν την πρωτοειδα νομιζα ότι επεσα σε ειδήσεις στο star.

Βασικα, καθε διαφημιση εχει το target group της, και ότι για καποιον φαινεται απαισιο, τον αλλον τον παρακινει. Διαφημισεις κινητης τηλεφωνιας (στοχευουν σε trendy και emo), διαφημισεις με απορυπαντικα και οδοντοβουρτσες (για υποχονδριες σαν την μανα μου που ευχαριστιουναι να βλεπουν λεκεδες να εξαφανιζονται), αυτες με τις τραπεζες και τις γκομενες που πεφτουν στη θαλασσα (για οικογενειαρχες) πιστευω ότι ειναι δικαιολογημενες.

Οπότε, εντελώς αδικαιολογητες ειναι αυτες του alter, με τους σκυλαδες και αταλαντους που τους πουλάει και σαν ποιοτικους, και τολμαει και τις πεταει και μεσα σε δελτια ειδησεων..

Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black)

Νευριαζω και μονο που πρεπει να την περιγραψω: μια διαφημιση γιαουρτιου νομιζω που έχει χαλί ενα ακρως ηλιθιο και εκνευριστικο γαλλικο τραγουδι και τελειωνει καπως ετσι: "βου σα βου σα βου σα βου". OMG σκοτωνω άνθρωπο εκεινη την ωρα!!!!!!!!!!!

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Νευριαζω και μονο που πρεπει να την περιγραψω: μια διαφημιση γιαουρτιου νομιζω που έχει χαλί ενα ακρως ηλιθιο και εκνευριστικο γαλλικο τραγουδι και τελειωνει καπως ετσι: "βου σα βου σα βου σα βου". OMG σκοτωνω άνθρωπο εκεινη την ωρα!!!!!!!!!!!

βσκ λέει μπους α μπους α μπους α μπους α μπους!:lol: και εμένα μου τη σπάει,αλλά γελάω όταν τη βλέπω και την έκανα χθες στο μάθημα:p

Marketing trick ειναι βασικα, ωστε να αγορασεις το γιαουρτι και να το ριξεις στον διαφημιστη. Ολα υπολογισμενα τα χουν οι ατιμοι...

Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black)

Marketing trick ειναι βασικα, ωστε να αγορασεις το γιαουρτι και να το ριξεις στον διαφημιστη. Ολα υπολογισμενα τα χουν οι ατιμοι...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

http://www.youtube.com/watch?v=jmExygM4wHU

Δεν ξέρω τι είναι, πάντως είναι τόσο ηλίθια ιδέα που σε εξοργίζει. Αν είναι δυνατόν δηλαδή. Έρχεται ο ταχυδρόμος να μου φέρει το φουσκωμένο λογαριασμό του πΟΤΕ κι εγώ των ρωτάω "φάγατε το νέο γιαουρτάκι τάδε; Να το δοκιμάσετε, είναι ΤΕ-ΛΕΙ-Ο!".

Έλεος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

"....ένα αυγό.......ένα τεκνό.....ένα καρτοκινητό!" :wacko:

τι θέλει να μας πει ο ποιητής??

εντελώς ηλίθια διαφήμιση.....μπορώ να πω ότι συναγωνίζεται επάξια εκείνη την μ@λ@κία της toyota με την εξωγήϊνη που της την πέφτει ο @γ@μητος τύπος μέσα στο yaris και αυτή φωνάζει με μια σπαστική αγγλική προφορά..."you are awesome...you turn the car in a flying ........sauca!!" (:vava:)

μα καλά...απορώ τις βλέπουν πρώτα οι πελάτες τις διαφημίσεις ή παίρνουν :pig: στο σακί??

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

μπορώ να πω ότι συναγωνίζεται επάξια εκείνη την μ@λ@κία της toyota με την εξωγήϊνη που της την πέφτει ο @γ@μητος τύπος μέσα στο yaris και αυτή φωνάζει με μια σπαστική αγγλική προφορά..."you are awesome...you turn the car in a flying ........sauca!!" (:vava:)

μα καλά...απορώ τις βλέπουν πρώτα οι πελάτες τις διαφημίσεις ή παίρνουν :pig: στο σακί??

Ναι, και να φανταστεις ότι καποτε ειχε φτιαξει

Και το ακόμα χειρότερο στη συγκεκριμένη διαφήμιση, είναι ότι έχει και υπότιτλους. Μη χάσεις ούτε λέξη! :lol:

Και είναι και απαράδεκτοι, ανορθόγραφοι υπότιτλοι. Ναι, το ακούσαμε ότι ξεφύσηξε ο οδηγός, δε χρειάζεται να μας γράψεις από κάτω "Φιού". Αλλά μάλλον το target group τους είναι τόσο χαμηλής νοημοσύνης, που φοβούνται ότι δε θα καταλάβουν καν πότε ο ηθοποιός παίρνει ανάσα :shifty:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νικο νομιζω οτι στη διαφημιση της cosmote ο ποιητης εννοει οτι το θηλυκο ον εχει τρια ονειρα:να γινει μανα, να εχει παιδαρο γκομενο και να αποκτησει ενα καρτοκινητο της cote. ΑΗΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν