ταξιδιωτης22 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Με την ιδία λογική όμως την ίδια δουλειά θα κάνει και με ένα οποιοδήποτε τηλέφωνο.smartphone εννοω. Εγώ θα του έλεγα να μην αλλάξει απόφασή.και τέλος πάντων γιατί να διαλέξει περσινό ξινό σταφύλι,εντάξει το είδαμε το note 3,καλό ήταν,βγήκε όμως το επόμενό πού είναι καλύτερό. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. February 18, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Με την ιδία λογική όμως την ίδια δουλειά θα κάνει και με ένα οποιοδήποτε τηλέφωνο.smartphone εννοω. Εγώ θα του έλεγα να μην αλλάξει απόφασή.και τέλος πάντων γιατί να διαλέξει περσινό ξινό σταφύλι,εντάξει το είδαμε το note 3,καλό ήταν,βγήκε όμως το επόμενό πού είναι καλύτερό. Συμφωνουμε οτι πλην της θεσης του ηχειου και της απουσιας usb3 το Note4 ειναι καλυτερο του προκατοχου του.Απο την αλλη (αυτος ειναι ο λογος που ανοιξα ενα συγκριτικο) το θεμα ειναι εαν η διαφορα των 140+ ευρω δικαιολογείται απο το πόσο καλυτερο ειναι το 4 απο το 3.Οπως επισης θεωρω οτι 410 ευρω για το Νote 3 ειναι ακομα υψηλη τιμη και αν δεν πεσει η δικη του δε βλεπω να πεφτει η τιμη του 4. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Μα του 4 έτσι κι αλλιώς θα κάνει καιρό να πέσει η τιμή έστω στα 480. Το καλό πληρώνεται,αν όχι περιμένουμε να μαζέψουμε το ποσό,εγώ όταν βάζω έναν στόχο δεν κυνηγάω τα υποκαταστατα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts