lek88 Δημοσιεύτηκε February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 14, 2015 (edited) Πως κάνουμε φορματ σε λαπτοπ με windows 7? Τον έχω χρόνια και δεν έχει γίνει ποτέ φορματ με αποτέλεσμα να καίει.... μαζουτ!!!! Είναι αρκετά φορτωμένος. Δεν σκαμπαζω Από αυτά και θέλω την βοήθεια σας!!! Το λαπτοπ Είναι ένα acer aspire 7741Zg Δεν με νοιάζει αν θα χάσω τα αρχεία από μέσα γιατί τα σημαντικά τα έχω σε εξωτερικό σκληρό δίσκο. Ξέρω ότι με το φορματ Δεν μένει τιποτα. Να συμπληρώσω επίσης ότι δεν έχω κάποιο σιντακι με τα windows 7 Edited February 14, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Έχεις cd/usb με windows ? Αν ναι μπαινεις στο bios διαλέγεις πρώτη τη συσκευή στην οποία έχεις τα windows, κάνεις save, μετά πατάς next, next ,next ok :) edit: μπορείς να κατεβάσεις ένα iso από το internet και να τα ενεργοποιήσεις με το κλειδί που έχει από από κάτω (σε περίπτωση που δεν θες να αλλάξεις έκδοση windows) Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 14, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Έχεις cd/usb με windows ? Αν ναι μπαινεις στο bios διαλέγεις πρώτη τη συσκευή στην οποία έχεις τα windows, κάνεις save, μετά πατάς next, next ,next ok :) edit: μπορείς να κατεβάσεις ένα iso από το internet και να τα ενεργοποιήσεις με το κλειδί που έχει από από κάτω (σε περίπτωση που δεν θες να αλλάξεις έκδοση windows) Όχι δεν εχω :o Το έχω χάσει το σιντι των windows ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με το φορματ θα στρωσει μετα? Γιατί τώρα είναι τα ζώα μου αργα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Φυσικά και θα στρώσει, γιαυτό άλλωστε κάνουμε και format.. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 14, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Μακάρι γιατί δεν παλεύεται η κατάσταση!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Λογικά υπάρχει ένα recovery partition ψαξε στο internet να δεις πως θα κάνεις επαναφορά... Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saruman1 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Εδω σου εχω βημα βημα τι να κανεις.Μεχρι και πώς να κατεβάσεις νόμιμα και δωρεάν το DVD των Windows 7 από την ίδια τη Microsoft αν δεν τα εχεις: http://www.pcsteps.gr/162-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-windows-7/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 14, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Εδω σου εχω βημα βημα τι να κανεις.Μεχρι και πώς να κατεβάσεις νόμιμα και δωρεάν το DVD των Windows 7 από την ίδια τη Microsoft αν δεν τα εχεις: http://www.pcsteps.gr/162-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-windows-7/ Ευχαριστω θα το κοιταξω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 14, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Τα βλεπω δυσκολα Τελικά τα πράγματα για να το φτιάξω εγώ... νόμιζα είναι ποιο εύκολο. Θα το πάω να μου το φορματ....αρουν !!!! Ας κλειδωθεί το θέμα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafitolis Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 μην πληρώσεις για format ψάξε στο google για το μοντέλο σου με ποιο f βρίσκει το κρυφό partision και κανε μόνος σου το format δεν ειναι δύσκολο και ο υπολογιστης θα γινει όπως την πρώτη μέρα που τον αγορασες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts