Jump to content

Alcatel Pop C3

marian25
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας

Πριν κανενα μηνα μου επεσε το κινητο με τη προσοψη πανω σε μαρμαρο απο σκαλα και ραγισε η οθονη του απο μεσα

Πηγα σε καταστημα και μου ειπαν κατι τρελες τιμες για επισκευη 70-100 ευρω.

Η συγκεκριμενη συσκεη περιπου κανει 65 ευρω

Ετσι λοιπον αγορασα μονη μου το ανταλακτικο απο το ebay

αυτο εδω

http://i.ebayimg.com/00/s/NzUwWDc1MA==/z/MT8AAOSwk5FU1IEE/$_57.JPG

ολη την οθονη δηλαδη

Σε ενα καταστημα μου ειπαν 25 ευρω αλλα παλι το θεωρω πολυ μιας και εχω ηδη να του δωσω το ανταλλακτικο χωρις να το παραγγειλει

Ξερει μηπως κανεις κανενα καταστημα επισκευων με φτηνες τιμες επισκευης σε περιοχη βορειων προαστιων αττικης?

Να σημειωσω οτι απο βιντεο που εισα στο youtube (το C5 για ακριβεια που ειναι παραπλησιο) το συγκεκριμενο κινητο φαινεται να λυνεται πολυ ευκολα.Το δυσκολο που δε διακινδυνευω να κανω ειναι η χρηση του σεσουαρ για να ξεκολησω το καπακι της οθονης και μετα να βαλω τη κολλητικη ταινια διπλης οψεως. Δηλαδη για εναν μαστορα αντε να ειναι 5-10 λεπτα υποθεση το πολυ

• 2 weeks later...
γιατι δε το λυνεις απο πισω με κατσαβιδακι? η οθονη σου εχει φισακι προφανως που καπου πρεπει να το τοποθετησεις. γτ οχι σεσουαρ ειναι σκληρα τα υλικα. δεν ειναι δυσκολο παντως αν ασχολεισαι με αυτα.

• 3 months later...

Γειαα σας,

Υπάρχει κανενας που ν εχει το μοντελο alcatel onetouch pop c3 4033d?? Αν ναι παρακαλω να μου το πειτε γιατι αντιμετοπιζω ενα σοβαρο προβλημα.

Ευχαριστώ

• 1 month later...

θελω να ρουταρω το συγκεκριμενο τηλεφωνο γιατι ειναι διπυρηνο και σχετικα αργο κατα τη γνωμη μου και να βγαλω καποιες εφαρμογες που δεν χρειαζομαι. (Σχεδον το 70%)

Δοκιμασα το framaroot με το supersu τελευταιες εκδοσεις και binaries το supersu αλλα στο supersu δεν ειδα μετα απο πολλες δοκιμες να εχει παρει τον ελεγχο σε καμια εφαρμογη

Επι της ουσιας εχει "ρουταριστει" στη θεωρια αλλα στη πραξη δεν βγαινουν οι εργοστασιακες εφαρμογες

Δοκιμασα και με αλλο Uninstaller οπως το rootuninstaller αλλα παλι τιποτα

Εχει ρουταρει κανεις το συγκεκριμενο τηλεφωνο με καποιο συγκεκριμενο software και να του εχει πετυχει?

Μηπως αν το εκανα reset στις εργοστασιακες ρυθμισεις και ξαναδοκιμαζα απ την αρχη? Γιατι νομιζω οτι μια φορα μου ειχε κανει firmware upgrade δηλαδη μαλλον δεν εχει το εργοστασιακο firmware αλλα μια επομενη εκδοση

Edited by marian25

Το ελυσα το προβλημα λυνοντας το οπως εδω

Με αρκετη προσοχη και με 'μαιμου" οθονη παραγγελμενη απο τη κινα με 10 περιπου ευρω απο το ebay

• 1 month later...
Σε τηλέφωνο φίλου του έσβησε η οθόνη και δεν άναψε ξανά. Νομίζοντας ότι φταίει η οθόνη, παραγγείλαμε οθόνη, την αντικατέστησε σε μαγαζί για κινητά και πάλι δε δουλεύει. Του είπε ότι χάλασε η πλακέτα (motherboard). Τελικά το πουλάει με δύο οθόνες, μπαταρία κλπ εξαρτήματα 20€. Για όποιον ξέρει, κόστος καινούργιας οθόνης περίπου 10€. Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει μήνυμα.