Lakis85 Δημοσιεύτηκε November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 12, 2004 Πειρα εναν AMD Sempron και μια μητρικη ASUS οχι ακριβα αλλα την δουλεια τους να κανουν...ο επεξεργαστης ειναι 2600+ αλλα τον διαβαζει 1700+ στο ΒΙΟS το ιδιο και μεσα στα WINDOWS πηγα στα ΒΙΟS πειραξα τις συχνοτητες αλλα τιποτα καμια αλλαγη.Η μητρικη ειναι η A7V600-X ASUS BOHΘEIA ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕΙ... Τα πραγματικα ΜΗΖ 1833 ειναι κανονικα τα ονομαστικα μας ταλαιπορουν.Εχει ακομα και RAM 512 στα 400ΜΗΖ Παράθεση Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X .................. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 δοκιμασε να αλαξεις θεση σε ενα jumper που ειναι στην motherboard σου διαβασε το manual για να το βρεις σε εμενα κλειδωνε τον επεξεργαστη εγω εχω μια motherboard της chaintech και το jumper που σου λεω σε εμενα ειναι λιγο πιο κατο απο τον επεξεργαστη Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Όταν είχα πάρει εγώ τον Athlon έπρεπε να βάλω χεράκι στα jumpers της μητρικής... Δες καλά το manual της μητρικής και δοκίμασε αυτό που σου προτείνει ο φίλος παραπάνω ;) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EWS Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Διαβασε στο manual τις ρυθμισεις που πρεπει να κανεις για τον συγκεκριμενο επεξεργαστη. Εχει κατι switchακια που πρεπει να τα πειραξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakis85 Δημ. November 12, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 μηπως ενοειτε καποια τζαμπερακια που αλλαζουν την ταση? τα αλλαξα αλλα παλι δεν εκανε τιποτα και τα υπολοιπα αφορουν καρτεσ ηχου και τετοια.επισησ εχει και καρτα δικτιου αλλα στα ΧΡ δεν φαινεται πουθενα???γιατι? Παράθεση Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X .................. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Τον έστησες μόνος σου τον υπολογιστή ή είναι αγορασμένος; Εγώ όταν έστησα το δικό μου τα jumpers ήταν στο αυτόματο και δεν αναγνώριζε τον 2000+ ... Μέχρι που κοίταξα το manual και έβαλα τις κατάλληλες ρυθμίσεις :) Κοίταξέ το ξανά και καλά ;) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakis85 Δημ. November 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2004 nai egw ton esteisa to manual δεν λεει τιποτα για σιγκεκριμενο επεξργαστη μιλαει γενικα. Παράθεση Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X .................. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exosceleton Δημ. November 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2004 PREPEI NA EINAI TO PROTO JUMPER PANO KAI TA ALLA 3 KATO. TSEKARE MIA KAI TOYS DIAYLOYS STIS EPAFES TOY AMD :) Παράθεση blah.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Domingo Δημ. November 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2004 K egw ekana to idio sistima, sto motherboard den peiraksa tpt itan ola sta default kai eixa stin arxh to idio problima, ekena omws ena update sto bios kai to ebala sta 166mhz apo ti ri8misi tou bios kai mou ton anagnwrise kanonika. Παράθεση Microsoft..SIT WELL!!!! xixix:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakis85 Δημ. November 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2004 Και εγω αναβαθμιση στο ΒΙΟΣ υποψιαζομαι μπορεισ να μου πεις πως την εκανες ακριβως μην καψω καμια μητρικη.Ευχαριστω παντως Παράθεση Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X .................. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts