alkis_7 Δημοσιεύτηκε February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 11, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Ένας φίλος ενδιαφέρεται να πάρει νέα συσκευή και διαθέτει μέχρι 250€. Αρχικά του πρότεινα το LG G2 αλλά ίσως θα είχατε να προτείνετε εσείς κάτι πιο καινούργιο, που να μην είναι από Κίνα, μιας και πλέον το G2 κλείνει πλέον ενάμιση χρόνο στην αγορά. Τι άλλες προτάσεις υπάρχουν σε αυτά τα λεφτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 περισσότερες επιλογές είναι από κινα, έτσι αν δεν έχει σκοπό να ανεβάσει busget μένει στην συσκευή που πρότεινες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 απο κινα μεινε μακρια. σε αυτα τα χρηματα κι εγω g2 θα προτεινω,μια χαρα στεκεται επι του ανταγωνισμου και τωρα,επισης κορυφαια αυτονομια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Meizu MX3. Υπάρχει στον Γερμανό. Ελλάδα-Κίνα, ΙΔΙΑ (!!!!) τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 12, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Θα του προτείνω και το Meizu αφού υπάρχει Ελλάδα και σε αυτή τη τιμή Απ' ότι καταλαβαίνω πάντως, σε αυτά τα χρήματα παίζει μόνο του το G2 αν εξαιρέσεις προτάσεις από Κίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Παίζει και το ascend P7 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Παίζει και το ascend P7 ;) Συμφωνώ, πολύ ανώτερο ποιοτικά απο G2 και με υποδοχή micro sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cargon Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 +1 για g2 που είναι το καλύτερο σε αυτά τα χρήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 12, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Καλή πρόταση και το P7 που δεν είχε περάσει απ' το μυαλό μου. Το κρατάμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karavmad Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 καιτα δυο κινητα G2,P7 ειναι best seller αυτην την στιγμη και οχι τυχαια ...για τα χρηματα που δινεις και εφοσον δεν θελεις απο κινα τα δυο αυτα ειναι μακραν τα καλυτερα.Το G2 32GB ..Γιανα εισαι ομως καλυμενος Παράθεση www.madphone.net :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 απο κινα μεινε μακρια. σε αυτα τα χρηματα κι εγω g2 θα προτεινω,μια χαρα στεκεται επι του ανταγωνισμου και τωρα,επισης κορυφαια αυτονομια. Γιατί να μείνει μακριά από Κίνα? Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Τι ερώτηση είναι αυτή?:confused: Να μείνει μακριά από Κίνα γιατί τι δουλειά έχει να πάει εκεί? Βάλε το κόστος να πάει, το κόστος να γυρίσει, άσε που δε μιλάει και τη γλώσσα και θα δυσκολευτεί αφάνταστα!! :lol: :p :rotfl: Και για να σοβαρευτούμε τώρα, φαντάζομαι για να μη μπλέξει με καμία "κινεζιά", να μην περιμένει 30 μέρες να ρθει η συσκευή, να μην ανησυχεί αν τον τσακώσουν στο τελωνείο, να μη του τύχει καμιά ελαττωματική συσκευή και άντε άλλους δυο μήνες στο περίμενε για πήγαινε έλα, να έχει 2 έτη εγγύηση από Ελλάδα, service κλπ κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 όσο και να έψαξα στην Ελλάδα σε αυτά τα λεφτά μόνο το g2 και το p7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 όσο και να έψαξα στην Ελλάδα σε αυτά τα λεφτά μόνο το g2 και το p7Και το Meizu MX3 από τον Γερμανό. Αλλιώς πας για Κίνα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 (edited) Γιατί να μείνει μακριά από Κίνα? γιατι ειμαι καργα hater σε οποιοδηποτε κινεζικο thl και κατι αλλα brands του στυλ μπερδεγουει που ουτε οι ιδιοι δεν τα ξερουν.φυσικα εχουν καλο promotion απο ελλαδα μερια!!!!!!!!!!!!! δικαιωμα τους,σας,να τα προωθουν-ψωνιζετε,δικαιωμα μου να τα σνομπαρω. meizu,xiaomi,oppo,huawei,lenovo....αν κι εφοσων γινονται κανονικα εισαγωγη στην χωρα μας. οσο για το p7,δε με τρελανε,βασικα το εχω για κατωτερο του g2 και ειναι,καθως το smoothness του αλλα και τα τεχνικα του δεν με επεισαν και πηρε ποδι αμεσα. ποιοτικη κατασκευη εχει,δεν μου εφτασε ομως μονο αυτο. g2 λοιπον. Edited February 12, 2015 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 γιατι ειμαι καργα hater σε οποιοδηποτε κινεζικο thl και κατι αλλα brands του στυλ μπερδεγουει που ουτε οι ιδιοι δεν τα ξερουν.φυσικα εχουν καλο promotion απο ελλαδα μερια!!!!!!!!!!!!! δικαιωμα τους,σας,να τα προωθουν-ψωνιζετε,δικαιωμα μου να τα σνομπαρω. meizu,xiaomi,oppo,huawei,lenovo....αν κι εφοσων γινονται κανονικα εισαγωγη στην χωρα μας. οσο για το p7,δε με τρελανε,βασικα το εχω για κατωτερο του g2 και ειναι,καθως το smoothness του αλλα και τα τεχνικα του δεν με επεισαν και πηρε ποδι αμεσα. ποιοτικη κατασκευη εχει,δεν μου εφτασε ομως μονο αυτο. g2 λοιπον. Συμφωνώ ότι μάρκες όπως η thl (και το λέω γω που έχω τηλέφωνο της...) elephone, doogee, κλπ δεν είναι και για πολλά πολλά. Ωστόσο εταιρίες όπως η Xiaomi,coolpad,lenovo, huawei, δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα επώνυμα. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 14, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας παιδιά. Να κλειδώσει αν δεν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisku Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Sony Z ultra. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Sony Z ultra. κινιτο ψάχνει, όχι tablet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 16, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Μπα όχι, το Z Ultra παραείναι μεγάλο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts