immortal207 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 immortal 207...εχω δει για το lenovo που μου το προτεινες και πιο πανω.πολυ πιθανον να παρω αυτο!σε ευχαριστω! οσον αφορα τους επεξεργαστες παιζει ρολο αν φοραει καποιο κινητο snapdragon η mediatek?τι ειναι καλυτερα? Snapdragon είναι καλύτερος. Ο mediatek για να συναγωνιστεί ανεβάζει πυρήνες ή ταχύτητα. Περιληπτικά στα γράφω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmlrs Δημ. February 14, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 μια ερωτηση κρισεως....΅ αν παρω ενα κινητο κινεζικο π.χ.lenovo A806 και θελω ελληνικη γλωσσα,σου βαζουν καποια custom rom?με τις αναβαθμισεις τι γινεται? θα εχω προβλημα? με τα xiaomi που εχουν ελληνικη υποστηρηξη μηπως ειναι πιο ευκολα τα πραγματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Στο A806,το Vickmall έχει την 1447 dev που είναι ότι καλύτερο σε ROM γι'αυτό το κινητό. Ότι "κινεζιά" έχει μέσα και σε ενοχλεί,αφαιρείται πανεύκολα.Ότι θες γι'αυτό,υπάρχει στην 1η σελίδα του θέματός του. Για το Xiaomi θα σε γελάσω και δεν το θέλω.Ρώτα τους κατόχους στο θέμα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmlrs Δημ. February 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 (edited) για την 1447 rom εχω διαβασει και απο το vickmail προκειται να κανω αγορα. σε ενημερωσεις τι κανω ομως?κανω η οχι?και αν κανω επανερχεται στην αρχικη κατασταση με κινεζικη rom? ή παραμενω με την π.χ.1447 συνεχεια? συγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα ειναι καποιες λεπτομερεις που προσπαθω να καταλαβω... Edited February 15, 2015 by johnmlrs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 (edited) Κάτι καλύτερο δεν έχει βγει ακόμα.Χθες κυκλοφόρησε η 1503 αλλά δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα. Αναβάθμιση καλύτερα με τον οδηγό που υπάρχει στην 1η σελίδα του θέματος γιατί με το update μπορεί να μην έχει multilanguage ή να μην έχει gapps.Μιλάμε για ROM.Για τα υπόλοιπα,κανονικά αναβαθμίζεις. Εγώ προσωπικά δεν αλλάζω την 1447.Μεχρι και την τοποθεσία που εμφανίζεται στις κλήσεις την μεταφράζει !!!! Edited February 16, 2015 by immortal207 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmlrs Δημ. February 16, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Κάτι καλύτερο δεν έχει βγει ακόμα.Χθες κυκλοφόρησε η 1503 αλλά δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα. Αναβάθμιση καλύτερα με τον οδηγό που υπάρχει στην 1η σελίδα του θέματος γιατί με το update μπορεί να μην έχει multilanguage ή να μην έχει gapps.Μιλάμε για ROM.Για τα υπόλοιπα,κανονικά αναβαθμίζεις. Εγώ προσωπικά δεν αλλάζω την 1447.Μεχρι και την τοποθεσία που εμφανίζεται στις κλήσεις την μεταφράζει !!!! σε ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmlrs Δημ. February 18, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 να επανελθω λιγο στο θεμα μιας και τα κινεζομαγαζα ειναι κλειστα και μετα απο συνεχεις ψαξιμο προεκυψαν και αλλα κινητα. ποιο απόλα λοιπον? lenovo a806(μεχρι τωρα σε αυτο εχω καταληξει) ulephone be pro ecoo aurora(δειχνει τουμπανο) elephone p3000 ή p6000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry25 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 να επανελθω λιγο στο θεμα μιας και τα κινεζομαγαζα ειναι κλειστα και μετα απο συνεχεις ψαξιμο προεκυψαν και αλλα κινητα. ποιο απόλα λοιπον? lenovo a806(μεχρι τωρα σε αυτο εχω καταληξει) ulephone be pro ecoo aurora(δειχνει τουμπανο) elephone p3000 ή p6000 Ulefone Be Pro αν θες την καλύτερη οθόνη από τα 4-5 που λες. Και καλό στην εμφάνιση. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmlrs Δημ. February 19, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 ulephone be pro!!μαλλον προς τα εκει με βλεπω τελικα...πολυ καλο vfm αυτο τον καιρο.. ΧΑΟΣ η αγορα της κινας!!!εκει που παω να αποφασισω για ενα,βλεπω κατι αλλο και παλι απο την αρχη...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts