Jump to content

Απο κινα...?

johnmlrs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

immortal 207...εχω δει για το lenovo που μου το προτεινες και πιο πανω.πολυ πιθανον να παρω αυτο!σε ευχαριστω!

οσον αφορα τους επεξεργαστες παιζει ρολο αν φοραει καποιο κινητο snapdragon η mediatek?τι ειναι καλυτερα?

Snapdragon είναι καλύτερος. Ο mediatek για να συναγωνιστεί ανεβάζει πυρήνες ή ταχύτητα.

Περιληπτικά στα γράφω.....

μια ερωτηση κρισεως....΅

αν παρω ενα κινητο κινεζικο π.χ.lenovo A806 και θελω ελληνικη γλωσσα,σου βαζουν καποια custom rom?με τις αναβαθμισεις τι γινεται?

θα εχω προβλημα?

με τα xiaomi που εχουν ελληνικη υποστηρηξη μηπως ειναι πιο ευκολα τα πραγματα?

Στο A806,το Vickmall έχει την 1447 dev που είναι ότι καλύτερο σε ROM γι'αυτό το κινητό.

Ότι "κινεζιά" έχει μέσα και σε ενοχλεί,αφαιρείται πανεύκολα.Ότι θες γι'αυτό,υπάρχει στην 1η σελίδα του θέματός του.

Για το Xiaomi θα σε γελάσω και δεν το θέλω.Ρώτα τους κατόχους στο θέμα του.

για την 1447 rom εχω διαβασει και απο το vickmail προκειται να κανω αγορα.

σε ενημερωσεις τι κανω ομως?κανω η οχι?και αν κανω επανερχεται στην αρχικη κατασταση με κινεζικη rom?

ή παραμενω με την π.χ.1447 συνεχεια?

συγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα ειναι καποιες λεπτομερεις που προσπαθω να καταλαβω...

Edited by johnmlrs

Κάτι καλύτερο δεν έχει βγει ακόμα.Χθες κυκλοφόρησε η 1503 αλλά δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα.

Αναβάθμιση καλύτερα με τον οδηγό που υπάρχει στην 1η σελίδα του θέματος γιατί με το update μπορεί να μην έχει multilanguage ή να μην έχει gapps.Μιλάμε για ROM.Για τα υπόλοιπα,κανονικά αναβαθμίζεις.

Εγώ προσωπικά δεν αλλάζω την 1447.Μεχρι και την τοποθεσία που εμφανίζεται στις κλήσεις την μεταφράζει !!!!

Edited by immortal207

Κάτι καλύτερο δεν έχει βγει ακόμα.Χθες κυκλοφόρησε η 1503 αλλά δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα.

Αναβάθμιση καλύτερα με τον οδηγό που υπάρχει στην 1η σελίδα του θέματος γιατί με το update μπορεί να μην έχει multilanguage ή να μην έχει gapps.Μιλάμε για ROM.Για τα υπόλοιπα,κανονικά αναβαθμίζεις.

Εγώ προσωπικά δεν αλλάζω την 1447.Μεχρι και την τοποθεσία που εμφανίζεται στις κλήσεις την μεταφράζει !!!!

σε ευχαριστω!!

να επανελθω λιγο στο θεμα μιας και τα κινεζομαγαζα ειναι κλειστα και μετα απο συνεχεις ψαξιμο προεκυψαν και αλλα κινητα.

ποιο απόλα λοιπον?

lenovo a806(μεχρι τωρα σε αυτο εχω καταληξει)

ulephone be pro

ecoo aurora(δειχνει τουμπανο)

elephone p3000 ή p6000

να επανελθω λιγο στο θεμα μιας και τα κινεζομαγαζα ειναι κλειστα και μετα απο συνεχεις ψαξιμο προεκυψαν και αλλα κινητα.

ποιο απόλα λοιπον?

lenovo a806(μεχρι τωρα σε αυτο εχω καταληξει)

ulephone be pro

ecoo aurora(δειχνει τουμπανο)

elephone p3000 ή p6000

Ulefone Be Pro αν θες την καλύτερη οθόνη από τα 4-5 που λες. Και καλό στην εμφάνιση. ;)

ulephone be pro!!μαλλον προς τα εκει με βλεπω τελικα...πολυ καλο vfm αυτο τον καιρο..

ΧΑΟΣ η αγορα της κινας!!!εκει που παω να αποφασισω για ενα,βλεπω κατι αλλο και παλι απο την αρχη...!