AMITA Δημοσιεύτηκε February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 10, 2015 Καταρχήν συγνώμη για το μήνυμα και την ασχετοσύνη μου έχω το samsmung s4 , εγκατεστημένο σε αυτο το navigon version 5.2.6 ηθελα μια οδό την έβαζα όλα οκ μου έγινε μια προταση να μοιρασω πολλές πρσκλήσεις σε διαφορετικές διευθυνσεις και ξεκίνησε το μαρτυριο (είμαι σκραπας απο δρομους κλπ) μετα απο 3 ημέρες αγώνα καταφερα τα εξής : 1) στο mymaps google έχω τις διευθυνσεις 2) τις μετέτρεψα σε csv που ζηταει η garmin ( μου βγήκαν τα μάτια) μέσω του poiloader το οποίο poiloader μου αναγνωρίζει το samsung s4 3) αποθηκευσα με επιτυχία το αρχείο 4) τραβαω τα μαλλια μου γιατι ανοιγω το navigon πουθενα ο φακελος με το αρχειο ή το αρχειο 5) τον φακελο τον βρήκα μεσω της εφαρμογής es (εξερευνηση) κάθεται σε κατάληξη .gpi σε παρακαλώ μήπως ξέρεις πως να το κανω να διαβάσει τα poi μου ? (point of interest ) να τα πάρω με την αρχή να κάνω τη δουλειά και πάλι συγνώμη (ζήτησα και μέσω pm βοήθεια σε ένα μέλος του φόρουμ δεν γνώριζα πως να ανοίξω νέο θέμα) τα καταφερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts