kakiasmeno Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 μ αρεσει το ποτε σου ρε συ χρηστο... ε λολ λεμε... αχαχαχαχχααχαχ [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 kakiasmeno!... de pistevo na thimoses pou efiga... alla i adelfoula mou genise afti ti vdomada... kai eprepe na pao na do tin anipsia stin kliniki pou tha tin ksipnousan, prin faei... :o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Απιστευτο eNeRGy πιστευεις πως θα θυμωνα? ... οοοοοχι... απλα next time μην την κοπανησεις μολις πλησιασω.... μετα θα εχει δικιο ο Hunter που λεει πως δαγκωνω... χχεχχ... Υγ. Να σας ζησει το μωρο.. [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eNeRGy (21 Δεκ. 2004 , 03:05) kakiasmeno!... de pistevo na thimoses pou efiga... alla i adelfoula mou genise afti ti vdomada... kai eprepe na pao na do tin anipsia stin kliniki pou tha tin ksipnousan, prin faei... :o Xe..xe, γνωρίζεις φυσικά στην Αμερική τί ονόματα δίνουν στα νεογένvητα, όταν τα βαπτίζουν....Ονόματα αγαπημένων προϊόντων και εταιρειών..... :whistle: ....Στα πλαίσια αυτά να χαίρεσαι το νέο samsunaki..... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brutus Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eNeRGy (21 Δεκ. 2004 , 01:45) DE KSENERONOUME POTEEEEEEEEEEEEEEE! Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία :p http://www.myphone.gr/gallery/data/500/874.gif MyPhone Forum Moderator @ "Κινητά τηλέφωνα" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Τι μαμακία μ'έπιασε και δεν ήρθα... Φαντάστηκα ότι είμαι μεγάλος για την παρέα σας, αλλά τελικά είδα στις φωτό αρκετούς συνομήλικους, ακόμα και μεγαλύτερους! (ονόματα δε λέμε... :p ) Και μένω και Μαρούσι! Φτου μου! Και θα υπήρχε κι ένα 7610 στην οικογενειακή φωτό (άντε κι ένα 7210...) :lol: Ξαναφτου μου! Την επόμενη φορά θα αφήσω τις ντροπές :o κατά μέρος και θα εμφανιστώ! :D Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 δεν χωρούν ντροπές στα μιτινγκς :p :rolleyes: ( για αυτό εγώ πάντοτε πάω με τσούρμο :lol: ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilemaster Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OverClocker (19 Δεκ. 2004 , 22:52) Μερικά κινητά είδαν τον καφέ μου από πολύ κοντινή απόσταση.....αλλά την γλιτώσανε λόγο καλής ψυχής.... Και τα μάγουλά σου γλύτωσαν από τις φάπες λόγω της καλής ψυχής μου !!!! :D :D Ακούς εκεί μία ψύχωση να θέλει να βουτήξει το κινητό μου στον φραπέ !!! :wacko: :blink: Δέν πειράζει σε συγχωρώ ωραία περάσαμε !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mobilemaster (21 Δεκ. 2004 , 18:02) Και τα μάγουλά σου γλύτωσαν από τις φάπες λόγω της καλής ψυχής μου !!!! γιατί δεν το έκανες;αυτή η καλή σου η ψυχή φταίει ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. December 21, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikoleon (21 Δεκ. 2004 , 13:20) Τι μαμακία μ'έπιασε και δεν ήρθα... Φαντάστηκα ότι είμαι μεγάλος για την παρέα σας, αλλά τελικά είδα στις φωτό αρκετούς συνομήλικους, ακόμα και μεγαλύτερους! (ονόματα δε λέμε... :p ) Και μένω και Μαρούσι! Φτου μου! Και θα υπήρχε κι ένα 7610 στην οικογενειακή φωτό (άντε κι ένα 7210...) :lol: Ξαναφτου μου! Την επόμενη φορά θα αφήσω τις ντροπές :o κατά μέρος και θα εμφανιστώ! :D ναι ναι κριμα που δεν ηρθες , αλλα δεν πειραζει , συμφωνα με τα λεγομενα του Vampyre το επομενο "επισημο" θα γινει το καλοκαιρι , αλλα τιποτα δεν μας σταματαει να κανουμε και ανεπισημα για κανα κοψιδι και κανα κιλο ετσι δεν ειναι???? Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 Που ειναι οι υπολοιπες φωτος? [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 pernane apo editing! :p ekana miniseis ego kai tha aferetho apo tis photos giati tha tis parei to status, men, klik, vogue (!?!) ianouariou... kai de pouliemai tsampa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eNeRGy (22 Δεκ. 2004 , 12:57) pernane apo editing! :p ekana miniseis ego kai tha aferetho apo tis photos giati tha tis parei to status, men, klik, vogue (!?!) ianouariou... kai de pouliemai tsampa... Αφου εχεις τα κονε βρε καλο μου, δεν μου στελνεις εμενα τις φωτος πριν ξημερωσουμε? :D κι αν εισαι εσυ μεσα, μην ανησυχεις.. θα τις κανω ποστερ να τις βαλω πανω απο το κρεβατι μου μαζι με του Σακη και της ΡουσλαναΣ... :whistle: :lol: :lol: :D [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 Γεια σας παιδιά. Ελπίζω να περάσατε καλά στο meeting. Kαλές εορτές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SakisPlayer (22 Δεκ. 2004 , 14:13) Γεια σας παιδιά. Ελπίζω να περάσατε καλά στο meeting. Kαλές εορτές. Γεια σου Σάκη...άπαιχτε!!! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (21 Δεκ. 2004 , 18:44) ναι ναι κριμα που δεν ηρθες , αλλα δεν πειραζει , συμφωνα με τα λεγομενα του Vampyre το επομενο "επισημο" θα γινει το καλοκαιρι , αλλα τιποτα δεν μας σταματαει να κανουμε και ανεπισημα για κανα κοψιδι και κανα κιλο ετσι δεν ειναι???? Μέσααααα !!!!! :cool: Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dogas Δημ. December 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kakiasmeno (21 Δεκ. 2004 , 01:49) μα γιατι βρε καλο μου.. και μας εισαι τοσο χρησιμος .. αν και ερχεσαι ετεροχρονισμενα... Αυτά να τα φοβάσαι Μουσικάρα μου... :D Δεν είναι για καλό και ειδικά από το Κακιασμένο... :p '70s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. January 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2005 Μια που δεν ήμουν εκεί, ας μου πεί κάποιος ποιά μέλη τελικά παραβρέθηκαν στο χριστουγεννιάτικο meeting. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts