Jump to content

Κρυφό πάγιο τέλος κλήσης στην Χρονοκάρτα

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα μόλις διαπίστωσα ότι στις αστικές κλήσεις που κάνω από Χροκάρτα χρεώνομαι -ανεξάρτητα από την διάρκειά τους- 0,03 Ευρώ! :mad:

Στο 134 που ρώτησα πριν σιγουρευτώ ότι υπάρχει αυτή η επιβάρυνση, μου είπαν ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.Την 2η φορά που κάλεσα και ξαναρώτησα, με παρέπεμψαν στο 1200 (Εξυπηρέτηση Χρονοκάρτας), το οποίο λειτουργεί μόνο κάποιες ώρες την ημέρα.

"Κατέβασα" έναν τιμοκατάλογο του ΟΤΕ για τις κάρτες, που επιβεβαιώνει αυτή την πρόσθετη επιβάρυνση, η οποία υφίσταται ΜΟΝΟ στην χρονοκάρτα και μόνο στις αστικές κλήσεις. :!:

Επιπλέον, στο 134 για την χρέωση προς κινητά μου είπαν ότι υπάρχει ελάχιστη χρέωση 30'' και μετά χρέωση ανά 1'', ενώ σε αυτόν τον τιμοκατάλογο φαίνεται ότι η χρέωση είναι ανά 60''!!! :mad: :wacko:

Πού θα φθάσουμε πια με αυτές τις απάτες του ΟΤΕ, τις απροειδοποίητες αλλαγές στον τρόπο χρέωσης των κλήσεων στις κάρτες και τις κρυφές χρεώσεις??? :!:

Τον τιμοκατάλογο μπορείτε να βρείτε εδώ.

E, που ειναι το επισυναπτομενο αρχειο;

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος swiffer (12 Νοέ. 2004 , 06:01)

E, που ειναι το επισυναπτομενο αρχειο;

Sorry, αλλά ήταν μεγαλύτερο από το επιτρεπόμενο μέγεθος... :wacko:

Το είχα δει και εγώ. Ονομάζεται τέλος αποκατάστασης κλήσης (call setup). Στην ουσία είναι πάγιο τέλος κλήσης και ισχύει για τα αστικά μόνο. Γενικώς οι χρεώσεις της χρονοκάρτας του ΟΤΕ έχουν αλλάξει εδώ και μερικούς μήνες και δεν την κάνουν και τόσο συμφέρουσα επιλογή(παραμένει πολή καλή επιλογή για τα υπεραστικά πάντως).

Ενδεικτικά αναφέρω ρυθμός χρέωσης προς κινητά ανά 60 δευτ

προς διεθνείς κλήσεις ανά 30 δευτ

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spartak (12 Νοέ. 2004 , 06:53)

Γενικώς οι χρεώσεις της χρονοκάρτας του ΟΤΕ έχουν αλλάξει εδώ και μερικούς μήνες και δεν την κάνουν και τόσο συμφέρουσα επιλογή(παραμένει πολή καλή επιλογή για τα υπεραστικά πάντως).

Ουσιαστικά η Χρονοκάρτα συμφέρει πια μόνο για υπεραστικά...

Στα αστικά συμφέρει καλύτερα η Τηλεκάρτα και η smartalk της Forthnet, στα κινητά η Ya της Q και στα διεθνή πολλές άλλες κάρτες (π.χ. Payphone card).

Το πρόβλημα δεν είναι τόσο οι τιμές του ΟΤΕ στις κάρτες του, αλλά η -σκόπιμη?? :blink: - παραπληροφόρηση από το 134... :mad:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spartak (12 Νοέ. 2004 , 06:53)

Το είχα δει και εγώ. Ονομάζεται τέλος αποκατάστασης κλήσης (call setup). Στην ουσία είναι πάγιο τέλος κλήσης και ισχύει για τα αστικά μόνο. Γενικώς οι χρεώσεις της χρονοκάρτας του ΟΤΕ έχουν αλλάξει εδώ και μερικούς μήνες και δεν την κάνουν και τόσο συμφέρουσα επιλογή(παραμένει πολή καλή επιλογή για τα υπεραστικά πάντως).

Ενδεικτικά αναφέρω ρυθμός χρέωσης προς κινητά ανά 60 δευτ

προς διεθνείς κλήσεις ανά 30 δευτ

Δεν πάμε καλά, από πότε έγιναν αυτές οι απάτες;;;;;;; Κρίμα και θεωρούσα την Χρονοκάρτα μια από τις καλύτερες κάρτες... Μήπως αυτό σηκώνει και καμιά καταγγελία σε ΕΕΤΤ;

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid (17 Νοέ. 2004 , 03:27)

Μήπως αυτό σηκώνει και καμιά καταγγελία σε ΕΕΤΤ;

Φυσικά! :!:

Μόλις εχθές έστειλα μια καταγγελία την οποία και επισυνάπτω... ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος myphone-fan (17 Νοέ. 2004 , 03:59)

Φυσικά! :!:

Μόλις εχθές έστειλα μια καταγγελία την οποία και επισυνάπτω... ;)

Πάρα πολύ καλό το κείμενό σου αν και θα έπρεπε να καταγγείλεις και τον τρόπο χρέωσης προς κινητά.

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid (17 Νοέ. 2004 , 06:40)

Πάρα πολύ καλό το κείμενό σου αν και θα έπρεπε να καταγγείλεις και τον τρόπο χρέωσης προς κινητά.

Σ' ευχαριστώ dimangelid! :)

Τον τρόπο χρέωσης προς κινητά δεν μπορώ να τον καταγγείλω, γιατί από καιρό (από πολλές εταιρίες) εφαρμόζεται η χρέωση ανά 1΄ ή ανά 30΄΄, και η αγορά είναι ελεύθερη... :blink:

Για την ελάχιστη χρέωση των 30 δευτ υπεύθυνες είναι οι εταιρίες κινητής και όχι ο ΟΤΕ ή οι εταιρίες σταθερής. Όποιος θέλει να υπογράψει συμφωνία διασύνδεσης με τις εταιρίες κινητής είναι υποχρεωμένος να εφαρμόζει την ελάχιστη χρέωση ή να επιβαρύνεται ο ίδιος με το κόστος που θα αποδίδεται στις εταιρίες κινητής σε κάθε περίπτωση.

Λίγο offtopic αλλα σημαντικο: Δοκιμαστε να καλεσετε μεσω χρονοκαρτας κινητο τηλεφωνο το οποιο μεσω υπηρ. φορητοτητας μεταφερθηκε σε αλλο δικτυο... Σε οτεκαρτα δεν καλει... Πιστευω πως και σε χρονοκαρτα το ιδιο θα παιζει.. Καλο ε?

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"