Proteinshake Δημοσιεύτηκε February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 7, 2015 (edited) Αυτό το fb app κολλάει σχεδόν σε όλες τις συσκευές που έχω δοκιμάσει παιδιά, τι μου προτείνετε από συσκευές? Θέλω ένα κινητό που γενικώς να είναι εύκολο και ευχάριστο να γράφεις στο fb (λόγω δουλειάς) και σε άλλες εφαρμογές. tips:fb app lag free,πολύ καλή κάμερα,5+inch,android,χαμηλό sar,ποιότητα συσκευής,dual sim(όμως τι γίνεται με το sar?) p.s:Τα κινητά με dual sim έχουν περισσότερο lag και ακτινοβολία? Edited February 7, 2015 by Proteinshake Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 (edited) πλάκα πλάκα διάλεξες την ποιο βαριά εφαρμογή που υπήρξε ποτέ στο οικοσύστημα του android........ (ίσως το playstore είναι ποιο lagged) η αλήθεια είναι δεν ξέρω ποια συσκευη να σου προτείνω από το android........... ακομη και στο note 4 ειδα να έχει lag το fb.......... θα σου πρότεινα το huawei honor 6 dual sim (260 ευρώ από την κίνα) αλλά και πάλι αν και είναι θηρίο η συσκευη δεν σου υπόσχομαι lag free το facebook) όσο για το sar αν και dual sim έχει sar 0.645w/kg το οποίο είναι πάρα πολύ καλό για μια dual sim συσκευη (ακόμη και για single sim) btw: μοναδικές συσκευές όπου δεν είδα να έχει lag to fb ηταν το iphone 5s/6/6 plus και αυτό επειδή είναι διαφορετικά σχεδιασμένη εφαρμογή οχι τπτ άλλο Edited February 7, 2015 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Αυτό το fb app κολλάει σχεδόν σε όλες τις συσκευές που έχω δοκιμάσει παιδιά, τι μου προτείνετε από συσκευές? Θέλω ένα κινητό που γενικώς να είναι εύκολο και ευχάριστο να γράφεις στο fb (λόγω δουλειάς) και σε άλλες εφαρμογές. tips:fb app lag free,πολύ καλή κάμερα,5+inch,android,χαμηλό sar,ποιότητα συσκευής,dual sim(όμως τι γίνεται με το sar?) p.s:Τα κινητά με dual sim έχουν περισσότερο lag και ακτινοβολία? fb για δουλειά? Μπράβο οι Έλληνες.... Πέρα απο αυτό, Και Iphone να παρεις και windows phone, lag θα δεις σε βαριες εφαρμογες, για μενα ανεπαισθητο όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 fb για δουλειά? Μπράβο οι Έλληνες.... Πέρα απο αυτό, Και Iphone να παρεις και windows phone, lag θα δεις σε βαριες εφαρμογες, για μενα ανεπαισθητο όμως. και ομος αν scrollareis έχει ένα ωραιότατο lag και στα wp.......(μόνο για facebook μιλάω) στο iphone έχει μια δυνατότητα background preload.......... που σώζει κάπως την κατάσταση αλλά ξεσκίζει την μπαταρία εγω ευτυχώς το fb μια διο φορές την μέρα το ανοιγω έτσι η web version μου αρκει (γλυτώνω και μπαταρία και ram) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Proteinshake Δημ. February 8, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις!. Ναι είναι παράξενο που στο 2015 κολλάει η fb εφαρμογή ίσως είναι κακογραμμένη ρε παιδιά? τι να πω:lol: Τώρα, ram τρώει πολύ ή φταίει κάτι άλλο? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις!. Ναι είναι παράξενο που στο 2015 κολλάει η fb εφαρμογή ίσως είναι κακογραμμένη ρε παιδιά? τι να πω:lol: Τώρα, ram τρώει πολύ ή φταίει κάτι άλλο? :rolleyes: με το περιεχόμενο που διαθέτει (άπειρα posts video κλπ) στο main page είναι αρκετό για να γονατίσουν σχεδόν οτιδήποτε κυκλοφορεί εκεί έξω...... και να μην το γονατίζει (preload function) ξεσκίζει την μπαταρία............ η και τα δυο.... ram τρώει γύρο στα 180 mb (δεν είναι και λίγα δεν είναι και τραγικά πολύ όταν συσκευές εχουν 2+ gb ram) ποιο πολύ θέλει cpu (το γονατίζει...... εδώ στο pc με i7 καταφέρνει και σέρνεται ) και το ποιο σημαντικό θελε πάρα πολύ γρήγορη σύνδεση (vdsl κλπ) με λίγα λόγια δεν είναι εφαρμογή βαριά........ είναι το περιεχόμενο, ειδικά στα άτομα που έχουν μπόλικους φίλους με συνεχόμενες ενημερώσεις κλπ εκεί πατώνει ο τόπος............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Ακομα και στα pc, αργει καμια φορα πάντως. Με οποιοδηποτε λειτουργικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Ακομα και στα pc, αργει καμια φορα πάντως. Με οποιοδηποτε λειτουργικο. το ξέρω και εχω θηρίο μηχάνημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Αν θέλεις την καλύτερη εμπειρία fb πας σε iPhone. Με ένα μεταχειρισμένο 5s θα έχεις πολύ ταχύτερο fb από οποιοδήποτε Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Υπάρχει και η lite έκδοση αν και ακόμα δεν είναι διαθέσιμη για μας από ότι καταλαβαίνω. Πάντως εγώ όταν είχα λογαριασμό, έμπαινα από τον browser για να δω τα νέα. Με τον messenger δεν είχα θέμα με κολλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Υπάρχει και η lite έκδοση αν και ακόμα δεν είναι διαθέσιμη για μας από ότι καταλαβαίνω. Πάντως εγώ όταν είχα λογαριασμό, έμπαινα από τον browser για να δω τα νέα. Με τον messenger δεν είχα θέμα με κολλήματα. σαν εφαρμογη ειναι πανάλαφρη δεν τρώει ram και cpu........ αλλά σαν λειτουργία κλασσικά lag με τα ολα του........... (δοκιμασμένο σε 4 κινιτα που μόνο αδυναμία δεν ηταν ) για messenger μπορεις να βαλεις και το im+ η καποια αλλη εφαρμογη....... (αν δεν θελει καποιος το ενεργοβορο messenger toy φβ)..... αλλα για main page δεν υπαρχει τπτ............ε βασικα υπαρχει............... iphone (και αυτο χαρη στο preload) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts