kplr Δημοσιεύτηκε November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 11, 2004 Από χθες έχω βάλει το Pocket Hackmaster 3.. Οι εντυπώσεις μου είναι άριστες αν και χρειάζεται αρκετή βελτίωση ακόμα στο support του px270 Το scaling δουλεύει καλά και είναι αρκετά χρήσιμο για αύξηση ακόμα περισσότερο της αυτονομίας του 4700. Επίσης πολύ καλή είναι η λειτουργία του application speeds Περισσότερα σύντομα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320)) Αρχικό Μήνυμα από kplr Από χθες έχω βάλει το Pocket Hackmaster 3.. Οι εντυπώσεις μου είναι άριστες αν και χρειάζεται αρκετή βελτίωση ακόμα στο support του px270 Το scaling δουλεύει καλά και είναι αρκετά χρήσιμο για αύξηση ακόμα περισσότερο της αυτονομίας του 4700. Επίσης πολύ καλή είναι η λειτουργία του application speeds Περισσότερα σύντομα.. mexri 660Mhz den ton pai? to scale ine toso argo opws sta alla? ti ennois me afto to neo feature? :o Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. November 12, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Δεν έχω κάνει Overclock.Μέχρι στιγμής μικρό κέρδος σε overclock.. Αλλά σύμφωνα με τον AntonTomov αλλάζοντας τα Volt της cpu θα μπορεί να ανέβει πολύ πάνω.. Προσωπικά δε με ενδιαφέρει το Overclock.. Το scaling με ενδιαφέρει και δουλεύει άψογα αν το ρυθμίσεις σωστά! Όσο για το app speeds μπορείς να διαλέξεις για κάποιο application Να τρέχει σε συγκεκριμένη ταχύτητα παρακάμπτοντας το scaling ή την ταχύτητα που έχεις ορίσει..Κάτι σαν τον Task manager των Xp μόνο που αντί για priority ορίζεις ακριβώς ταχύτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2004 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320)) tel , exis ton media player ke IE na trexun sta 520Mhz ke esi dulevis me calendar-contacts etc sta 300Mhz :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. November 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2004 Τρώει ακόμα τα κολληματάκια του αλλά ο AntonTomov Κάθε μέρα βγάζει Upgrade με βελτιώσεις.. Νομίζω ότι το κέρδος στην μπαταρία είναι εμφανές ιδίως αν χρησιμοποιείς το ppc σου για διάβασμα.. Full speed όταν ανοίγεις τον reader και κάνεις search και ελάχιστη κατανάλωση όταν διαβάζεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2004 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320)) Αρχικό Μήνυμα από kplr Τρώει ακόμα τα κολληματάκια του αλλά ο AntonTomov Κάθε μέρα βγάζει Upgrade με βελτιώσεις.. Νομίζω ότι το κέρδος στην μπαταρία είναι εμφανές ιδίως αν χρησιμοποιείς το ppc σου για διάβασμα.. Full speed όταν ανοίγεις τον reader και κάνεις search και ελάχιστη κατανάλωση όταν διαβάζεις.. emena mu vgazi 5.5-6 h xrisi mu bt on ke surfing, diavasma, na grafw notes etc. poso pistevis na megalwsi me to scale? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. November 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2004 Δεν ξέρω..Θέλω να το δουλέψω κάποιο καιρό για να καταλήξω σε συμπέρασμα.. Απλά βλέπω το μετρητή να πέφτει πιο αργά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. November 14, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2004 Πλέον διαθέσιμο και το XCPUScalar 2.83 με υποστήριξη για vga pxa270.. Το δοκίμασα και αυτό και είναι πολύ σταθερό.. Πιο σταθερό από το PHM αυτή τη στιγμή, το scaling δουλεύει άψογα και δουλεύει και το overeclock στα 728 (δεν το δοκίμασα) αλλά δεν έχει App Speeds PS Το XCPUScalar ήδη από τις πρώτες εκδόσεις είχε μια πολύ καλή λειτουργία.. Full Speed on power..Για όσους χρησιμοποιούν εξωτερικό πληκτρολόγιο όπως εγώ αυτή η λειτουργία είναι όλα τα λεφτά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2004 με λίγα λόγια είναι καλύτερος από τον hack master? :worry: Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. November 14, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2004 Δεν μπορώ να στο στείλω γιατί το έχω νόμιμα..Αγορασμένο.. Τα καλά προγράμματα καλό είναι να τα αγοράζουμε.. PS: Το Hackmaster μου αρέσει περισσότερο.. Έχει περισσότερες επιλογές για το scaling, απλά δεν είναι ακόμα τόσο stable.. Λογικό αφού πριν λίγες μέρες πήρε ο Anton το 4700 στα χέρια του.. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη πως θα το φτιάξει σύντομα όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kplr (14 Νοέ. 2004 , 13:50) Δεν μπορώ να στο στείλω γιατί το έχω νόμιμα..Αγορασμένο.. Τα καλά προγράμματα καλό είναι να τα αγοράζουμε.. οκ καταλαβαίνω :) και εγώ το ίδιο κάμω με άλλα προγράμματα. όπως ο νετφροντ, ρεσκο, ντεστινέιτορ, πλανμέικερ, ποκετ πλας κλπ κλπ. όμως? με λίγα λόγια είναι καλύτερος από τον hack master? :blink: Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. November 14, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (14 Νοέ. 2004 , 13:57) οκ καταλαβαίνω :) και εγώ το ίδιο κάμω με άλλα προγράμματα. όπως ο νετφροντ, ρεσκο, ντεστινέιτορ, πλανμέικερ, ποκετ πλας κλπ κλπ. όμως? :blink: Έκανα edit στο προηγούμενο post με την απάντηση το ξαναγράφω εδώ Το Hackmaster μου αρέσει περισσότερο.. Έχει περισσότερες επιλογές για το scaling, απλά δεν είναι ακόμα τόσο stable.. Λογικό αφού πριν λίγες μέρες πήρε ο Anton το 4700 στα χέρια του.. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη πως θα το φτιάξει σύντομα όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2004 με λίγα λόγια xcpuscalar προσωρινά :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. November 14, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2004 Προσωρινά νομίζω η καλύτερη επιλογή γιατί ανεβάζεις αυτονομία χωρίς να χρειάζεται να κάνεις soft reset όπως στο PHM.. Και επίσης έχει προσθέσει μια λειτουργία που αν το μηχάνημα σου κολλήσει με κάποια ρύθμιση για Overclock εξαιτίας του XCPU αυτομάτως επιστρέφει στις default επιλογές του επεξεργαστή μετά το soft reset.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kplr (14 Νοέ. 2004 , 14:11) Και επίσης έχει προσθέσει μια λειτουργία που αν το μηχάνημα σου κολλήσει με κάποια ρύθμιση για Overclock εξαιτίας του XCPU αυτομάτως επιστρέφει στις default επιλογές του επεξεργαστή μετά το soft reset.. πολύ καλό. το ε800 είχε πάθει άπειρα hard reset λόγω απουσίας αυτής της λειτουργίας. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. November 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2004 Το έβαλα στο 4700 αλλά δεν βλέπω να ανεβαίνει η ταχύτητα πάνω από 624 MHz... Αλέξη και εσένα τόσο σου πάει??? Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. November 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2004 Όπα άκυρο... Έχουν βάλει να το επιλέγεις για να στο εμφανίζει... Για να το δοκιμάσουμε λοιπόν... Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. November 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2004 Λοιπόν το έβαλα στο φουλ και δυστυχώς το μηχάνημα κολλάει όταν ανοίγω τον internet explorer... Θέλει δουλειά ακόμα για να σταθεροποιηθεί η έκδοση... Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2004 στα 741 έκανε hard reset. κλασική μάπα :mad: χίλιες φορές ο hack master που είχα και στο ε800 και έφτανε στον 63άρι μέχρι τα 708Μηζ... Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. November 15, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Νέα έκδοση PHM που λύνει τα προβλήματα σταθερότητασ σε pxa270 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 ποια έκδοση είναι ακριβώς? 3.χ ? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. November 15, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 3.04 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kplr (16 Νοέ. 2004 , 01:19) 3.04 thnx πάρα πολύ. :o Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pastrengo Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Καλημέρα σε όλους !!! Πόσο και πώς μπορώ να "πουσάρω" την CPU σε ένα iPaq 2210 με τον Hackmaster ? Με την ram τι γίνεται ? πέρνει καμμιά βελτίωση χρησιμοποιώντας το ίδιο πρόγραμμα ? Παράθεση "Πολιτική ανυπακοή και....Αλληλοβοήθεια" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320)) Αρχικό Μήνυμα από pastrengo Καλημέρα σε όλους !!! Πόσο και πώς μπορώ να "πουσάρω" την CPU σε ένα iPaq 2210 με τον Hackmaster ? Με την ram τι γίνεται ? πέρνει καμμιά βελτίωση χρησιμοποιώντας το ίδιο πρόγραμμα ? mias ke ise arxarios xrisimopoiise to xcpuscalar. pio efkolo sti xrisi. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts