Jump to content

Λειτουργία DOS στα WINDOWS

sagiadinos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια χαρά παιδιά.Εχω windows xp prof. sp2.Για τρεις περίπου μήνες όλα δούλευαν καλά.Εντελώς ξαφνικά άρχισε να μην εκτελεί κανένα πρόγραμμα DOS.Χάθηκε από τον φάκελο των windows και από το system 32 το autoexec.nt.Στο φάκελλο των windows\repair υπάρχει το autoexec.nt και αντιγράφοντάς το στο windows\system32 δουλεύει κανονικά.Οταν όμως σβήσω τον υπολογιστή και τον ξανανοίξω δεν υπάρχει το autoexec.nt στο system 32 και πρέπει να το ξαναβάλω πράγμα που είναι πολύ σπαστικό κάθε φορά.Γνωρίζει κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ.

ετυχε το ιδιο ακριβως σε εναν πελατη μου λογιστη, και τελικα αποδειχθηκε οτι ειχε ιο τον οποιο καθαρισα με το stinger της Mcafee, μπορεις να το κατεβασεις απο εδω http://vil.mcafeesecurity.com/vil/averttools.asp
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Κατ΄αρχην ευχαριστώ πολύ Hunter.Ετρεξα κάτι απο αυτά που μου υποδεικνύεις αλλά δεν βρήκε τίποτε.Μήπως ξέρεις πιό είναι συγκεκριμμένα;.Ευχαριστώ.