opsilos2 Δημοσιεύτηκε January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 31, 2015 Παιδιά βρήκα αυτό το κινητό σε καλή τιμη πιστεύω http://gr.mobileshop.eu/phablets/lg/g3-dual-sim-32gb-d858/ Απ οτι βλέπω δεν υποστηρίζει 4G, το 3G που έχει καλύπτει τις ελληνικές συχνότητες? Επίσης πως θα καταλάβω αν εχει ελληνικα και playstore? Γενικά αξίζει η αγορά του? Θα ήθελα οπωσδήποτε δίκαρτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karavmad Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 το dual sim LG G3 ειναι σιγουρο οτι δεν θα εχεις θεμα με την εγγυηση ...δεν γνωριζω γι αυτο ρωταω ...η ειναι κατι δεν σε ενδειαφερει? Παράθεση www.madphone.net :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Χωρίς εγγύηση τι να το κάνεις? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Χωρίς εγγύηση τι να το κάνεις? εδώ θα συμφωνήσω........ ειδικά τα lg χωρίς εγγύηση δεν τα ρισκάρεις.......... αν έλεγε καμία xiaomi/huawei (που είναι βράχος κατασκευής) πάει και έρχεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opsilos2 Δημ. January 31, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Σαφώς με ενδιαφέρει η εγγύηση.Σε high end δικαρτο δηλαδή που πάμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Σαφώς με ενδιαφέρει η εγγύηση.Σε high end δικαρτο δηλαδή που πάμε? εχουμε και λεμε Samsung Galaxy Note 4 Duos στα 750 ευρώ..... (δεν εχεις εγγύηση) HTC One (M8) Dual στα 600 ευρω (δεν εχεις εγγύηση) Huawei Ascend Mate 7 Dual (32GB) στα 600 ευρω (δεν εχεις εγγύηση) Sony Xperia Z3 Dual (16GB) Στα 580 (δεν εχεις εγγύηση) Samsung Galaxy S5 Duos (16GB) στα 520 (δεν εχεις εγγύηση) Samsung Galaxy A5 Duos (16GB )στα 430 (δεν εχεις εγγύηση) HTC One Dual Sim (32GB) στα 360 (δεν εχεις εγγύηση) Samsung Galaxy A3 Duos (16GB) στα 340 (δεν εχεις εγγύηση) Samsung Galaxy S5 mini Duos στα 320 (εχεις εγγύηση) Lenovo Vibe Z2 Pro (32GB) στα 490 (δεν ξέρω αν εχεις εγγύηση πρέπει να ρωτήσεις) Lenovo Vibe Z2 στα 340 (δεν ξέρω αν εχεις εγγύηση πρέπει να ρωτήσεις) αυτά είναι τα high end που βρήκα στην Ελλάδα δυο δεν είναι σίγουρο αν έχουν (πρέπει να ρωτήσεις δλδ) και το ένα μεν έχει αλλά δεν το λες και high end (τιμή μόνο είναι high end) γενικός να ξέρεις high end dual sim και Ευρώπη με εγγύηση δεν πάνε μαζί......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Θα στο πω κι αλλιώς. Ολες οι εταιρείες μπορούν να βγάλουν κάποιο πρόβλημα,δεν είναι μόνο η lg ο συνήθης ύποπτος των προβλημάτων,ακολουθούν κι άλλες εταιρείες με χειρότερα προβλήματά.η εγγύηση είναι απαραίτητη,ειδικά οταν περνάς σε ένα high end. Φυσικά το να κοιτάξεις προς Κίνα μεριά,απλά το ξεχνάς,γνώμη μου. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetica Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 εδώ θα συμφωνήσω........ ειδικά τα lg χωρίς εγγύηση δεν τα ρισκάρεις.......... αν έλεγε καμία xiaomi/huawei (που είναι βράχος κατασκευής) πάει και έρχεται Γιατί τόσο προβληματικά έχουν γίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Γιατί τόσο προβληματικά έχουν γίνει; οχι βεβαια,απο τις παρτιδες 408 κι επειτα εχουν εξαλειφθει προβληματα,παιδικα προβληματα που παρουσιαζουν σχεδον ολες οι συσκευες. απλα ειναι κι ενα τηλεφωνο που πουλαει,κι ως γνωστων,οτι πουλαει μαζικα στην αρχη ολο και κατι θα ακουστει στην πορεια,κατι που μπορεις να το διαπιστωσεις σε θεματα εμπορικων συσκευων,που πουλανε καλα δηλαδη. φυσικα,υπαρχουν και οι ορκισμενοι haters που θα πεταξουν την κουβεντα τους,ειτε γιατι επεσαν θυμα πρωτης παρτιδας,που φυσικα η lg,ως το καλυτερο service Που εχει,φροντισε να τους διορθωσει το παραμικρο προβλημα που ειχε το τηλεφωνο τους,ειτε και καποιοι που βγαζουν σπυρια ακουγωντας την λεξη LG... και φυσικα μην ξεχναμε και τους ψυχοκολλημενους με τα benchmarks,που σκοτωνοντε για το ποιος θα βγαλει το μεγαλυτερο σκορ,καψιμο,για να σου δωσω να καταλαβεις.εκει ας πουμε το κινητο lg g3 32gb χτυπαει απο 43.000 εως και 46.500 που εχω δει σε φωτογραφιες.το galaxy alpha ας πουμε χτυπαει και μεχρι 52000 σκορ. ομως,βλεπουμε ανοητα σκορ και ξεχναμε την ουσια,πολλα απο τα κινητα αυτα που χτυπανε μεγαλα σκορς,εχουν πολυ περισσοτερο lag απο το κακομοιρο το g3 16gb...αυτο δηλαδη παραβλεπεται... και μην ξεχναμε,οτι η οθονη του g3 φταιει για ολα,τεραστια αναλυση που ο 801 δεν σηκωνει καλα....ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ τωρα που ο 801 δεν σηκωνει την αναλυση... μπαρουφες,αυτο λεω εγω.το κινητο δουλευει πολυ καλα,φτου να μην το ματιασω και ως παλιο μελος και γνωστης κινητων,κι οχι καποιο νεουδι που παιζει με roms για να πετυχει το υψηλοτερο σκορ,να εισαι σιγουρος οτι θα το ειχα σουταρει αν δεν πηγαινε καλα η αν με χε τρελανει στα προβληματα. δεν ειμαι φανατισμενος lgakias,σημερα εχω,αυριο μπορει να μου γυαλισει κατι αλλο (σιγουρα οχι Κινεζικο και σιγουρα κανενα αλλο μοντελο κινητου απο αυτα που τωρα υπαρχουν),απλα καταθετω την γνωμη μου συμφωνα παντα με την συμβιωση μου με το τηλεφωνο.και σιγουρα,δεν του περναω οτι να ναι μεσα απο θεμα εφαρμογων. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Γιατί τόσο προβληματικά έχουν γίνει; έχουν περισσότερα θέματα απο ολα τα αλλα........... αλλα ευτιχος εχουν και αψογο service, ετσι τουλάχιστον μεν εχεις παιδεμμα αλλα τουλαχιστον δεν θα μινεις χωρίς συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Είχαν θέματα.κι οχι πιο πολλά από άλλες εταιρείες.... Ας ρίξουμε μία ανασκόπηση στο παρελθόν και θα δούμε ότι μόνο το m8 απεδείχθη σκυλί εξ αρχής. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karavmad Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 z3-dual-sim-d6633-copper 550.00 ανεβαινεις τιμη αλλα πλεον εχεις εγγυηση ευρωπαικη ..κυκλοφορει σε ελληνικα eshop Παράθεση www.madphone.net :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 δεν εχει καμια εγγυηση...μονο απο το καταστημα που αναλαμβανει την αποστολη στο εξωτερικο για service,που αν κλεισει καληνυχτα εγγυηση.χωρια δε την υπομονη που θα πρεπει να εχει ο κατοχος της συσκευης ωσπου να παραλαβει πισω το τηλεφωνο του. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Επειδή ενδιαφέρομαι και εγω για dual high end και μάλιστα για το Z3 dual copper έστειλα mail στην sony και μπορώ να πώ ότι όυτε αυτοί ξέρουν αν πρέπει να δώσουν εγγύηση ή όχι.Μου τα λεγαν αρκετά μπερδεμένα και το συμπέρασμα που έβγαλα είναι πως αν χρειαστεί να κάνεις χρήση θα πρέπει να πιέσεις πάρα πολύ και θα το δεχτούν με ιδιότυπη "περιορισμένη " όπως την ονόμασαν εγγύηση!Αν ενδιαφέρεται κανείς μπορώ να ανεβάσω τα mail(δεν ξέρω αν είναι καν σωστό εδώ) να βγάλει τα συμπεράσματά του. Εγώ πάντως αποφάσισα πως αν το βρώ ξανά στα 500 που είχε εμφανιστεί ένα φεγγάρι θα το χτυπήσω ρισκάροντας με το θέμα εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_ch Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 (edited) Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για ένα καλό δίκαρτο και είχα δει το Samsung S5 duos. Αυτό δεν έρχεται Ευρώπη? Δεν έχει εγγύηση από την εταιρεία (είδα πιο πάνω που αναφέρεται ότι δεν έχει εγγύηση)? Γιατί βλέπω σε κάποια site να το πουλάνε είτε καινούργιο είτε μεταχειρισμένο με απόδειξη αγοράς. Edited February 3, 2015 by crazy_ch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για ένα καλό δίκαρτο και είχα δει το Samsung S5 duos. Αυτό δεν έρχεται Ευρώπη? Δεν έχει εγγύηση από την εταιρεία (είδα πιο πάνω που αναφέρεται ότι δεν έχει εγγύηση)? Γιατί βλέπω σε κάποια site να το πουλάνε είτε καινούργιο είτε μεταχειρισμένο με απόδειξη αγοράς. όχι δεν έχει εγγύηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_ch Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 όχι δεν έχει εγγύηση Ευχαριστώ για την πληροφορία. Σε δίκαρτο τι καλό κυκλοφορεί στην αγορά, που να έχει και εγγύηση αλλά να μην είναι με 1GB RAM (κατά προτίμηση με 2 GB RAM); Το MLS S8 πώς το βλέπεις αξίζει; Είναι γενικά αξιόπιστα τα MLS; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Ευχαριστώ για την πληροφορία. Σε δίκαρτο τι καλό κυκλοφορεί στην αγορά, που να έχει και εγγύηση αλλά να μην είναι με 1GB RAM (κατά προτίμηση με 2 GB RAM); Το MLS S8 πώς το βλέπεις αξίζει; Είναι γενικά αξιόπιστα τα MLS; οχι δεν αξίζει....... γενικός αν θελεις dual sim και κάλο ξεχνάς την εγγύηση edit: σου βρικα κατι https://www.skroutz.gr/s/5838376/Lenovo-Vibe-Z2.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_ch Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 (edited) οχι δεν αξίζει....... γενικός αν θελεις dual sim και κάλο ξεχνάς την εγγύηση edit: σου βρικα κατι https://www.skroutz.gr/s/5838376/Lenovo-Vibe-Z2.html Το MLS S8 γιατί δεν αξίζει; Έχω διαβάσει σχετικά καλές κριτικές. Αυτό που μου πρότεινες το έχω κοιτάξει αλλά δυστυχώς δεν παίρνει επέκταση μνήμης (ακούω μουσική και φορτώνω τραγούδια στην κάρτα). Αυτά που έχουν τα μαγαζιά στο skroutz ή στο bestprice και λένε 2 χρόνια εγγύηση είναι ψέμα; Γιατί έχω δει κάποια τα οποία είναι και επώνυμα. http://www.bestprice.gr/item/2154479491/samsung-galaxy-a5-duos.html http://www.bestprice.gr/item/2154343789/samsung-galaxy-s5-duos.html?qid=31oZZ541u7h_4eb79_806&seq=1 Το GALAXY S5 DUOS μάλιστα το πούλαγε κάποιος αγορασμένο από το e-shop.gr με απόδειξη. Με λίγα λόγια είναι ρίσκο για την εγγύηση μια τέτοια αγορά; Sorry για τις πολλές ερωτήσεις, σε έχω ζαλίσει, και σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες που μου δίνεις και την πρόταση που έκανες. Edited February 8, 2015 by crazy_ch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 (edited) Το MLS S8 γιατί δεν αξίζει; Έχω διαβάσει σχετικά καλές κριτικές. Αυτό που μου πρότεινες το έχω κοιτάξει αλλά δυστυχώς δεν παίρνει επέκταση μνήμης (ακούω μουσική και φορτώνω τραγούδια στην κάρτα). Αυτά που έχουν τα μαγαζιά στο skroutz ή στο bestprice και λένε 2 χρόνια εγγύηση είναι ψέμα; Γιατί έχω δει κάποια τα οποία είναι και επώνυμα. http://www.bestprice.gr/item/2154479491/samsung-galaxy-a5-duos.html http://www.bestprice.gr/item/2154343789/samsung-galaxy-s5-duos.html?qid=31oZZ541u7h_4eb79_806&seq=1 Το GALAXY S5 DUOS μάλιστα το πούλαγε κάποιος αγορασμένο από το e-shop.gr με απόδειξη. Με λίγα λόγια είναι ρίσκο για την εγγύηση μια τέτοια αγορά; Sorry για τις πολλές ερωτήσεις, σε έχω ζαλίσει, και σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες που μου δίνεις και την πρόταση που έκανες. στα mls λογισμικό αθλιοτατο........ (οταν το δουλέψεις πανω απο μια μερα θα καταλάβεις) τα άλλα δυο καλα μεν δεν εχουν εγγύηση να ξερεις αυτο? https://www.skroutz.gr/s/5838383/Lenovo-Vibe-Z2-Pro-32GB.html Edited February 8, 2015 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_ch Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 στα mls λογισμικό αθλιοτατο........ (οταν το δουλέψεις πανω απο μια μερα θα καταλάβεις) τα άλλα δυο καλα μεν δεν εχουν εγγύηση να ξερεις αυτο? https://www.skroutz.gr/s/5838383/Lenovo-Vibe-Z2-Pro-32GB.html Άρα η εγγύηση που δίνουν τα μαγαζιά είναι απλά ψέματα. Αυτό και το HUAWEI MATE 7 τα κοιτάω. Αν και για να λειτουργήσουν σαν δίκαρτα χρησιμοποιούν την θύρα της κάρτας μνήμης (αλλά τουλάχιστον μπορούν να την δεχτούν). Το HUAWEI G750 αξίζει ή είναι ξεπερασμένο σε δυνατότητες; Αυτό το site http://www.oppomart.com το γνωρίζεις; Ξέρεις τι παίζει με αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Άρα η εγγύηση που δίνουν τα μαγαζιά είναι απλά ψέματα. Αυτό και το HUAWEI MATE 7 τα κοιτάω. Αν και για να λειτουργήσουν σαν δίκαρτα χρησιμοποιούν την θύρα της κάρτας μνήμης (αλλά τουλάχιστον μπορούν να την δεχτούν). Το HUAWEI G750 αξίζει ή είναι ξεπερασμένο σε δυνατότητες; Αυτό το site http://www.oppomart.com το γνωρίζεις; Ξέρεις τι παίζει με αυτό; σου λενε τα μαγαζια........... σου δυνουμε 7 μερες doa (και αυτο οχι ολα) και αν χαλασει παει κινα (λογικα 2 μηνες πανε ελα) εκει ερχετε η ερωτιση σε τι διαφερει το να το παρεις απο εξω?......... σε τπτ το mate το dual δεν εχει εγγιιση εδω..... το απλο εχει.............. το g750 δεν ειναι μεν top αλλα ασχιμο δεν το λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_ch Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 (edited) σου λενε τα μαγαζια........... σου δυνουμε 7 μερες doa (και αυτο οχι ολα) και αν χαλασει παει κινα (λογικα 2 μηνες πανε ελα) εκει ερχετε η ερωτιση σε τι διαφερει το να το παρεις απο εξω?......... σε τπτ το mate το dual δεν εχει εγγιιση εδω..... το απλο εχει.............. το g750 δεν ειναι μεν top αλλα ασχιμο δεν το λες Κατά τη γνώμη σου αξίζει να κοιτάξω ένα TOP απ' έξω ρισκάροντας με την εγγύηση αν πάθει κάτι ή καλύτερα να στραφώ προς HUAWEI G750 ή MLS S8 (ή και την δεύτερη πρόταση που μου έκανες) και να έχω ήσυχο το κεφάλι μου με την εγγύηση; Edited February 8, 2015 by crazy_ch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Κατά τη γνώμη σου αξίζει να κοιτάξω ένα TOP απ' έξω ρισκάροντας με την εγγύηση αν πάθει κάτι ή καλύτερα να στραφώ προς HUAWEI G750 ή MLS S8 (ή και την δεύτερη πρόταση που μου έκανες) και να έχω ήσυχο το κεφάλι μου με την εγγύηση; ναι κατά την γνώμη μου (εγώ αυτό κάνω πάντως) αν πάρεις κάτι όμως να πάρεις αξιόλογη συσκευή από αξιόλογο μαγαζί (προτείνω huawei Honor 6 dual sim) και πριν το στείλουν τους λες να το ανοίξουν να το τσεκαρουν κλπ ( να γλυτώσεις το doa) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_ch Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 ναι κατά την γνώμη μου (εγώ αυτό κάνω πάντως) αν πάρεις κάτι όμως να πάρεις αξιόλογη συσκευή από αξιόλογο μαγαζί (προτείνω huawei Honor 6 dual sim) και πριν το στείλουν τους λες να το ανοίξουν να το τσεκαρουν κλπ ( να γλυτώσεις το doa) Αυτή η HUAWEI έχει βγάλει πολύ καλά κινητά από ότι έχω δει (το είχα δει και αυτό αλλά δεν έρχεται εδώ από ότι ξέρω). Το έχω δει πάντως να το πουλάνε μεταχειρισμένο σε κάτι site κοντά κοντά στα 300 ευρώ (το αναφέρω γιατί έτσι γλιτώνω την αναμόνη και λογικά θα είναι και δοκιμασμένο ή σκέφτομαι λάθος;). Μπορείς να μου προτείνεις αν είναι να το παραγγείλω από κάπου αξιόπιστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts