Jump to content

APPLE η' PC?

__0__
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος murex (19 Νοέ. 2004 , 12:11)

Δεν κατάλαβα τι εννοείς, τα windows τρέχουν μόνο σε χ86.

Τα Service packs των windows είναι τεράστια και καλύπτουν εκτός από τα κενά ασφαλείας και προβλήματα κρεμάσματος, διαχείρισης μνήμης κ.α. τα οποία κατά την γνώμη μου πρέπει διορθώνονται πριν την κυκλοφορία.

Γι'αυτό μας αποκαλώ beta testers. Η MS νοιάζεται να κυκλοφορήσει κάτι - οτιδήποτε - κάθε 2 χρόνια περίπου χωρίς να υπάρχει πάντα ο χρόνος για εκτενές testing. Τα προβλήματα ανακαλύπτονται εκ των υστέρων.

Εννοώ πως δεν τρέχουν σε αυστηρά καθορισμένες μητρικές, με αυστηρά καθορισμένους επεξεργαστές, τύπους μνημών, κλπ...

Χώρια που λόγω της ΜΑΚΡΑΝ μεγαλύτερης εξάπλωσης των Windows XP τα exploits εμφανίζονται σαφώς πιο γρήγορα. Τα Service Pack δεν είναι τεράστια αν κάνεις τακτικά Windows Update...

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

• Απαντήσεις 76
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος unforgiven (19 Νοέ. 2004 , 19:05)

Ίσως βγούμε λίγο εκτός θέματος, αλλά μαζί με το software πρέπει να έκανε γύρω στα 30,000€ (τότε βέβαια είχαμε δραχμούλες)

Βέβαια δεν τρέχει μόνο ένα software, αλλά τις τελευταίες εκδόσεις Combustion, After Effects, 3D Max, Photoshop, Premiere, Illustrator κτλ...

Αλλά πάντα original... :rolleyes:

Και παρ¨όλο που είναι γέρικο, ένα αντίστοιχο παίζει μια χαρά GTA...

Πιστεύω ότι τα Mac κρατάνε περισσότερο την τιμή τους γιατί εξελίσσονται με πιο αργούς ρυθμούς. Άλλωστε η μεταπωλητική αξία δεν είναι δείγμα της πραγματικής αξίας του προϊόντος. Πχ μια BMW M5 χάνει αναλογικά πολύ μεγαλύτερο ποσοστό της αξίας της σε σχέση με ένα Getz.

Λες οτι το μακ εξελισεται με ποιο αργους ρυθμους αλλα μια ζωη τα πισι τρεχουν να το φτασουν πως το εξηγεις αυτο?και μην πεις πως δεν ειναι ετσι γιατι τα XP θα τα εχουμε για καμποσο ακομα οταν το τιγερ θα ειναι σε μερικους μηνες εδω και να πω πως το panther ειναι ανωτερο λειτουργικο απο τα XP εκτος και αν διαφωνεις και εδω.Το tiger θα αναπτυχθει και θα

δειξει κιολας της δυνατοτητες ενος 64Bit μηχανηματος κατι που στο πισι δυστυχως αναμειναται στο ακουστικο σας.

Θυμίζω ότι περιμένουμε τα ΧΡ 64 bit edition (πρώτο τρίμηνο 2005 νομίζω;) και έχουμε ήδη mainstream 64bitα CPUs από την AMD...

Όταν είπε ο φίλος πως τα Mac εξελίσονται πιο αργά από τα PC εννοούσε πιστεύω πως το διάστημα μεταξύ 2 μεγάλων αναβαθμίσεων στην πλατφόρμα των Macinotsh είναι μεγαλύτερο από εκείνο μεταξύ 2 μεγάλων αναβαθμίσεων στην πλατφόρμα των x86 υπολογιστών.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ahill2 (19 Νοέ. 2004 , 19:49)

Λες οτι το μακ εξελισεται με ποιο αργους ρυθμους αλλα μια ζωη τα πισι τρεχουν να το φτασουν πως το εξηγεις αυτο?και μην πεις πως δεν ειναι ετσι γιατι τα XP θα τα εχουμε για καμποσο ακομα οταν το τιγερ θα ειναι σε μερικους μηνες εδω και να πω πως το panther ειναι ανωτερο λειτουργικο απο τα XP εκτος και αν διαφωνεις και εδω.Το tiger θα αναπτυχθει και θα

δειξει κιολας της δυνατοτητες ενος 64Bit μηχανηματος κατι που στο πισι δυστυχως αναμειναται στο ακουστικο σας.

Το αν τρέχουν τα PC να φτάσουν τα Mac, θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω πάρα πολύ, τουλάχιστον σε επίπεδο hardware. Για την ποικιλία software η κατάσταση είνα σαφέστατα υπέρ των PC.

Οι "μερικοί μήνες" είναι μακρυά ακόμη για τους χρόνους της πληροφορικής. Ελπίζω μόνο με το Tiger να μην συμβεί ό,τι και στη μετάβαση στο OS X: Ανάγκη για δύο λειτουργικά συστήματα και μεγάλες ασυμβατότητες...

Θυμίζω ότι περιμένουμε τα ΧΡ 64 bit edition (πρώτο τρίμηνο 2005 νομίζω και έχουμε ήδη mainstream 64bitα CPUs από την AMD...

Όταν είπε ο φίλος πως τα Mac εξελίσονται πιο αργά από τα PC εννοούσε πιστεύω πως το διάστημα μεταξύ 2 μεγάλων αναβαθμίσεων στην πλατφόρμα των Macinotsh είναι μεγαλύτερο από εκείνο μεταξύ 2 μεγάλων αναβαθμίσεων στην πλατφόρμα των x86 υπολογιστών.

Και θα είχαμε τα ΧΡ 64 πολύ πιο νωρίς αν η Microsoft δεν περίμενε την Intel να φτιάξει έναν 64μπιτο επεξεργαστή της προκοπής. Βλέπετε αν τα XP 64 κυκλοφορούσαν τώρα, η αγορά θα έγερνε δραματικά προς AMD.

Ναι, αυτό εννοώ που είπες: Η ανάπτυξη των PC είναι γραμμική. Ένα σημερινό κορυφαίο PC είναι γρηγορότερο σε σχέση με ένα κορυφαίο PC, ακόμα και δύο-τριών μηνών παλιότερο. Για τα Mac δεν ισχύει αυτό, γιατί η εξέλιξή τους είναι "σκαλωτή", βελτιώνονται όποτε η μαμά Apple βγάλει νέο μηχάνημα.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος unforgiven (19 Νοέ. 2004 , 20:39)

Το αν τρέχουν τα PC να φτάσουν τα Mac, θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω πάρα πολύ, τουλάχιστον σε επίπεδο hardware. Για την ποικιλία software η κατάσταση είνα σαφέστατα υπέρ των PC.

Οι "μερικοί μήνες" είναι μακρυά ακόμη για τους χρόνους της πληροφορικής. Ελπίζω μόνο με το Tiger να μην συμβεί ό,τι και στη μετάβαση στο OS X: Ανάγκη για δύο λειτουργικά συστήματα και μεγάλες ασυμβατότητες...

Και θα είχαμε τα ΧΡ 64 πολύ πιο νωρίς αν η Microsoft δεν περίμενε την Intel να φτιάξει έναν 64μπιτο επεξεργαστή της προκοπής. Βλέπετε αν τα XP 64 κυκλοφορούσαν τώρα, η αγορά θα έγερνε δραματικά προς AMD.

Ναι, αυτό εννοώ που είπες: Η ανάπτυξη των PC είναι γραμμική. Ένα σημερινό κορυφαίο PC είναι γρηγορότερο σε σχέση με ένα κορυφαίο PC, ακόμα και δύο-τριών μηνών παλιότερο. Για τα Mac δεν ισχύει αυτό, γιατί η εξέλιξή τους είναι "σκαλωτή", βελτιώνονται όποτε η μαμά Apple βγάλει νέο μηχάνημα.

Ασυγχωρητε πιστευω πως οτι και να πουμε ειναι περιττο μην λες τετοια πραγματα δες ποτε και με τι δυνατοτητες βγηκε το ΟSX και τη κυκλοφορουσε απο πισι πλευρας αν και ισως και θα δεν με νοιαζουν απλος χρηστης ειμαι.

Απαντησε σε αυτο εχουν ποιο σταθερη πλατφορμα τα μακ?

Τα πισι κολλανε συχνα και αναγκαζεσαι να το επανακινησης για να δουλεψει?(χανοντας οτι αλλο ειχες να δουλευει εκεινη την ωρα).

Με τα τωρινα δεδομενα αν παρουμε δυο σπιτικα computers ενα μακ το PM των 2,5 ghz dual και το τελευταιο πισι στα 3,6 ειναι 3,7?ghz ποιο ειναι ταχυτερο?και οσο για την αρχιτεκτονικη τους κτλ δεν με αφορα χρηστης ειμαι οπως ειπα και αυτα ενας απλος χρηστης βλεπει.

Αν εγω ο απλος χρηστης παρω ενα μακ και ενα πισι και μπω στο διαδικτυο και αρχισω το σερφαρισμα και το κατεβασμα διαφορων αρχειων ποιο απο τα δυο θα εχει ιους στο τελος?

Τελος εγω κανω backup ταινιων και δουλευω με το photoshop της φωτο μου εκτος του serfing πες μου γιατι πισι?επειδη ειναι φτηνοτερο?των mydoom τον θυμασαι?εγω και κατι φιλαρακια μου ναι ακομα κλαινε το πισι τους.

Μην μου λες επαγγελματικα ουτε πολλα δεν ξερω εγω βλεπω τα XP για καιρο ακομα ενω τα μακ προχωρανε και ειλικρινα δεν νομιζω οτι τα πισι ποιανουν τα μακ οχι ακομα και μιας μεχρι να βγει καποιο γρηγορο πισι θα υπαρχουν τα G6 αστα να πανε.

Αυτα ειχα να πω το θεμα ειναι ληξαν για μενα και για να επανελθω στο θεμα στο φιλο __Ο__ απαντω οτι ΟΧΙ εδω στην Ελλαδα δεν αξιζει να δινεις λεφτα για μακ μονο και μονο γιατι η rainbow το δινει το μηχανημα πανακριβα αν το φερεις απο εξω αλλαζει το θεμα.

Έλεος, ποιο PC κοστίζει περισσότερο; Το P4 στα 3.4 (ακόμα και με Extreme Edition) ή το Mac G5; Τι να κάνει ο απλός χρήστης όπως λες εσύ τους διπλούς επεξεργαστές. Και χαλάρωσε λίγο με τον τρόπο που παρουσιάζεις τα κολλήματα των ΧΡ...λες και κολλάνε κάθε 10 λεπτο...εγώ ζήτημα αν κρασάρω 1 φορά την βδομάδα και το λιώνω σε χρήση το PC...Kαι τρέχεις Firewall και Antivirus, και κάνεις τακτικά Windows Updates, δεν έχεις προβλήματα με ιούς κλπ

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ahill2 (19 Νοέ. 2004 , 21:09)

Ασυγχωρητε πιστευω πως οτι και να πουμε ειναι περιττο μην λες τετοια πραγματα δες ποτε και με τι δυνατοτητες βγηκε το ΟSX και τη κυκλοφορουσε απο πισι πλευρας αν και ισως και θα δεν με νοιαζουν απλος χρηστης ειμαι.

Όταν βγήκε το Χ είχε ένα κάρο ασυμβατότητες. Ακόμα και η Apple πουλούσε μηχανήματα με δύο λειτουργικά...

Απαντησε σε αυτο εχουν ποιο σταθερη πλατφορμα τα μακ?

Τα πισι κολλανε συχνα και αναγκαζεσαι να το επανακινησης για να δουλεψει?(χανοντας οτι αλλο ειχες να δουλευει εκεινη την ωρα).

Αν δεν:

-Κατεβάζεις ό,τι σαβούρα υπάρχει στο internet

-Εγκαθιστάς κάθε σπασμένο πρόγραμμα που πέφτει στα χέρια σου

-Αλλάζεις συνέχεια κάρτες και ιδιαίτερα από άγνωστους κατασκευαστές

-Σκαλίζεις κάθε option και τη registry όλη την ώρα

Τότε και οι δύο πλατφόρμες είναι εξ' ίσου αξιόπιστες.

Με τα τωρινα δεδομενα αν παρουμε δυο σπιτικα computers ενα μακ το PM των 2,5 ghz dual και το τελευταιο πισι στα 3,6 ειναι 3,7?ghz ποιο ειναι ταχυτερο?και οσο για την αρχιτεκτονικη τους κτλ δεν με αφορα χρηστης ειμαι οπως ειπα και αυτα ενας απλος χρηστης βλεπει.

Μάλιστα... Σπιτικό μηχάνημα με dual 2.5;

Ένα τέτοιο Mac κοστίζει στις ΗΠΑ 3000$ χωρίς οθόνη και με:

-512 RAM

-120GB SATA HD

-8X Super Drive

-ATI Radeon 9600 XT, 128MB RAM

Αυτά λοιπόν αγοράζει κάποιος στις ΗΠΑ με ένα εκατομμύριο παλιές, Ελληνικές δραχμές, χωρίς οθόνη. Αν αυτό το ονομάζεις "σπιτικό μηχάνημα", ας δούμε τι αγοράζει κάποιος στην ίδια χώρα, με τα ίδια σχεδόν λεφτά:

-Dual Xeon 3.4

-1GB RAM

-250GB SATA

-16X DVDR

-ATI FireGL V3100 (Ανάλογα με τον προσανατολισμό του μηχανήματος)

Οπότε βλέπεις ότι πρέπει να συγκρίνεις τα δύο συγκεκριμένα μηχανήματα, και όχι έναν single Pentium με έναν Dual G5. Και για να σε προλάβω, το PC δεν είναι ένα κάποιο συναρμολογούμενο, είναι ένα Dell Precision Workstation 470, με τρία χρόνια onsite εγγύηση που ισχύει και στην Ελλάδα.

Αν εγω ο απλος χρηστης παρω ενα μακ και ενα πισι και μπω στο διαδικτυο και αρχισω το σερφαρισμα και το κατεβασμα διαφορων αρχειων ποιο απο τα δυο θα εχει ιους στο τελος?

Αν είσαι άπειρος, δεν προσέχεις καθόλου, δεν έχεις antivirus και κατεβάζεις σαβούρες, θα έχει το PC.

Αν είναι Παρασκευή απόγευμα και καεί το τροφοδοτικό, με PC ή με Mac έχεις περισσότερες πιθανότητες να δουλέψεις μετά από μισή ώρα, χωρίς να περιμένεις μέχρι τη Δευτέρα για να πάρεις τηλέφωνο να δεις ΑΝ υπάρχει τροφοδοτικό;

Τελος εγω κανω backup ταινιων και δουλευω με το photoshop της φωτο μου εκτος του serfing πες μου γιατι πισι?επειδη ειναι φτηνοτερο?των mydoom τον θυμασαι?εγω και κατι φιλαρακια μου ναι ακομα κλαινε το πισι τους.

Αντιστρέφω την ερώτηση: Γιατί Mac; Επειδή είναι πιο όμορφο;

Τον Mydoom δεν τον θυμάμαι, γιατί δεν κόλλησα. Όπως δεν κολλάει όποιος προσέχει τα βασικά. Εγώ θυμάμαι όμως κάτι κασέτες που αντί να φύγουν με το καράβι για Ηράκλειο για να παίξουν στην κλήρωση του πρωταθλήματος μπάσκετ, έφυγαν με αεροπλάνο την τελευταία στιγμή το επόμενο μεσημέρι, γιατί κάποιο Mac δεν ήθελε να μπουτάρει, έτσι ξαφνικά. Ο καθένας θυμάται ό,τι έχει πάθει...

Μην μου λες επαγγελματικα ουτε πολλα δεν ξερω εγω βλεπω τα XP για καιρο ακομα ενω τα μακ προχωρανε και ειλικρινα δεν νομιζω οτι τα πισι ποιανουν τα μακ οχι ακομα και μιας μεχρι να βγει καποιο γρηγορο πισι θα υπαρχουν τα G6 αστα να πανε.

Τα Mac προχωράνε... Και πού πάνε; Μου λες σε παρακαλώ ένα συγκεκριμένο Mac που είναι πιο γρήγορο από ένα PC ανίστοιχης αξίας, γενικά και όχι σε ένα συγκεκριμένο φίλτρο του Photoshop;

Αυτα ειχα να πω το θεμα ειναι ληξαν για μενα και για να επανελθω στο θεμα στο φιλο __Ο__ απαντω οτι ΟΧΙ εδω στην Ελλαδα δεν αξιζει να δινεις λεφτα για μακ μονο και μονο γιατι η rainbow το δινει το μηχανημα πανακριβα αν το φερεις απο εξω αλλαζει το θεμα.

Οκ... δηλαδή αν μεταναστεύσουμε μόνο να πάρουμε Mac; :)

Εγώ ξαναματαλέω ότι ο __Ο__ μπορεί να κάνει μια χαρά τη δουλειά του και με τις δύο πλατφόρμες. Αρκεί να μην μασήσει τα παραμύθια που λέγονται γενικώς, να δει ποιό μηχάνημα έχει όποια προγάμματα θα χρειαστεί τώρα και στο άμεσο μέλλον και τι υποστήριξη θα έχει...

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος unforgiven (20 Νοέ. 2004 , 01:53)

Όταν βγήκε το Χ είχε ένα κάρο ασυμβατότητες. Ακόμα και η Apple πουλούσε μηχανήματα με δύο λειτουργικά...

Αν δεν:

-Κατεβάζεις ό,τι σαβούρα υπάρχει στο internet

-Εγκαθιστάς κάθε σπασμένο πρόγραμμα που πέφτει στα χέρια σου

-Αλλάζεις συνέχεια κάρτες και ιδιαίτερα από άγνωστους κατασκευαστές

-Σκαλίζεις κάθε option και τη registry όλη την ώρα

Τότε και οι δύο πλατφόρμες είναι εξ' ίσου αξιόπιστες.

Μάλιστα... Σπιτικό μηχάνημα με dual 2.5;

Ένα τέτοιο Mac κοστίζει στις ΗΠΑ 3000$ χωρίς οθόνη και με:

-512 RAM

-120GB SATA HD

-8X Super Drive

-ATI Radeon 9600 XT, 128MB RAM

Αυτά λοιπόν αγοράζει κάποιος στις ΗΠΑ με ένα εκατομμύριο παλιές, Ελληνικές δραχμές, χωρίς οθόνη. Αν αυτό το ονομάζεις "σπιτικό μηχάνημα", ας δούμε τι αγοράζει κάποιος στην ίδια χώρα, με τα ίδια σχεδόν λεφτά:

-Dual Xeon 3.4

-1GB RAM

-250GB SATA

-16X DVDR

-ATI FireGL V3100 (Ανάλογα με τον προσανατολισμό του μηχανήματος)

Οπότε βλέπεις ότι πρέπει να συγκρίνεις τα δύο συγκεκριμένα μηχανήματα, και όχι έναν single Pentium με έναν Dual G5. Και για να σε προλάβω, το PC δεν είναι ένα κάποιο συναρμολογούμενο, είναι ένα Dell Precision Workstation 470, με τρία χρόνια onsite εγγύηση που ισχύει και στην Ελλάδα.

Αν είσαι άπειρος, δεν προσέχεις καθόλου, δεν έχεις antivirus και κατεβάζεις σαβούρες, θα έχει το PC.

Αν είναι Παρασκευή απόγευμα και καεί το τροφοδοτικό, με PC ή με Mac έχεις περισσότερες πιθανότητες να δουλέψεις μετά από μισή ώρα, χωρίς να περιμένεις μέχρι τη Δευτέρα για να πάρεις τηλέφωνο να δεις ΑΝ υπάρχει τροφοδοτικό;

Αντιστρέφω την ερώτηση: Γιατί Mac; Επειδή είναι πιο όμορφο;

Τον Mydoom δεν τον θυμάμαι, γιατί δεν κόλλησα. Όπως δεν κολλάει όποιος προσέχει τα βασικά. Εγώ θυμάμαι όμως κάτι κασέτες που αντί να φύγουν με το καράβι για Ηράκλειο για να παίξουν στην κλήρωση του πρωταθλήματος μπάσκετ, έφυγαν με αεροπλάνο την τελευταία στιγμή το επόμενο μεσημέρι, γιατί κάποιο Mac δεν ήθελε να μπουτάρει, έτσι ξαφνικά. Ο καθένας θυμάται ό,τι έχει πάθει...

Τα Mac προχωράνε... Και πού πάνε; Μου λες σε παρακαλώ ένα συγκεκριμένο Mac που είναι πιο γρήγορο από ένα PC ανίστοιχης αξίας, γενικά και όχι σε ένα συγκεκριμένο φίλτρο του Photoshop;

Οκ... δηλαδή αν μεταναστεύσουμε μόνο να πάρουμε Mac; :)

Εγώ ξαναματαλέω ότι ο __Ο__ μπορεί να κάνει μια χαρά τη δουλειά του και με τις δύο πλατφόρμες. Αρκεί να μην μασήσει τα παραμύθια που λέγονται γενικώς, να δει ποιό μηχάνημα έχει όποια προγάμματα θα χρειαστεί τώρα και στο άμεσο μέλλον και τι υποστήριξη θα έχει...

Οταν βγηκε το Χ ηταν πριν 5 χρονια και ναι καθε λειτουργικο εχει ασυμβατοτητες στην αρχη,τι υπηρχε απο πλευρας windows δεν μου ειπες.

Δεν κατεβαζει κανεις τα παντα ουτε βαζει καρτες αγνωστες?

:blink: σκαλισμα ? τιποτα απο ολα αυτα απλα εχω περασει πολλα πρωινα απογευματα κτλ να απορω γιατι δεν δουλευει γιατι κολαει κτλ και μαντεψε εχω μεινει χωρις πισι μερες οχι μιση ωρα που λες.

(και εδω που τα λεμε ποση αγοραζουν branded πισι και δεν το φτιαχνουν μονη τους?)Αλλωστε αυτη ειναι η μαγκια του πισι.

Ναι σπιτικο ειναι ,ειναι ενα ντεσκ τοπ αμφιβαλεις και τα 3000$ που λες παιρνεις το αλλο μηχανημα το οποιο να ρωτησω τωρα εγω το μακ το βρισκεις Ελλαδα το αλλο που ειναι?.Οσο για την dell κακιστη εμπειρια με ασυμβατοτητες σε software εταιτιων με αποτελεσμα να κλαιμε τα λεφτα μας

:whistle: στην εταιρεια που δουλευω ολα dell και ολοι κλαινε εδω και καιρο ,ειπες τιποτα?

Τωρα με προσβαλεις λεγοντας οτι κατεβαζω σαβουρες?μουσικη και καμια ταινια κατεβαζω τιποτα αλλο και ναι το πισι θα κολησει τα παντα εμ το ενα δεν εχει χρειαζεται αντιβιωτικο το πισι ομως το θελει κι αλλα λεφτα για πεταμα δηλαδη εκτος ολον των απλον προγραματων που ενασ ερασιτεχνης θα αγορασει για να εχει ενα πισι με τα βασικα και οχι ενα windows XP που και αυτα αν δεν παρεις μαρκα μηχανημα πανε εξτρα ετσι?3 χρονια δινει και η μακ παγκοσμιως.

Και η ομορφια παιζει ρολο και πες μου μιας και λες τα πισι ειναι τα ιδια με τα μακ ποιο πισι εχει την αρχιτεκτονικη ενος imac?και βεβαια πληρωνεις ,λες για κασετες λες και για πισι που βεβαιως φαγανε κοληματα αλλα μονο τα μακ βριζεις τα πισι φενεται δικαιολογουνται να κολανε γιατι το παιριμενεις ετσι? :rolleyes: οσο για τροφοδοτικο καθε ποτε συμβαινει?,και παλι δεν ειναι ετσι τα πραγματα reselers υπαρχουν μαθε τους.

Οσο για τον Mydoom μιας και δεν θες να πεις ρωτα τους πισαδες να σου πουνε εγω κολλησα απο φιλο και εκανα επανεγκατασταση των παντων αναγκαστικα και το λειτουργικο οποτε μην μου λες οτι λες.Τοτε ανακαλυψα οτι ενα μηχανημα τι ντουμ και αηδιες λεμε τωρα σιγααααα και απο τοτε το εβαλα σκοπο να παρω μακ και το πηρα και ησυχασα και ανακαλυψα με τη ευκολια το λειτουργικο του κανει τις δουλειες ποσο απλο ειναι το iphoto το itunes ο safari που ειναι ο ταχυτερος χωρις αμφιβολιες browser κτλ κτλ.

Το σχολιο που εκανα για τον __Ο__ το λεω λογο τις τιμης που πουλανε τα μακ εδω το PM κανει 2297 ευρω αμερικη εδω κανει 4321 ευρω εεεεε οχι δεν τα δινω σε κανενα κλεφτη αυτα τα λεφτα .τωρα ελπιζω να καταλαβες τι εννοουσα και το PB που εχω απο μαλαισια το εφερα με 2100 ευρω εδω βαλε αλλα 900 και εισαι μεσα.

Η ασταθεια κτλ δεν ειναι παραμυθια πισι εχει ο ανθρωπος .Οσο για να δει ποιο του ταιριαζει συμφωνω ετσι πρεπει με ολους .

Δεν θέλω να σε προσβάλω, αλλά δεν έχω ακούσει ποτέ κάποιο PC να έχει... ασυμβατότητες με προγράμματα. Μήπως πρέπει να προσέξετε λίγο την τεχνική σας υποστήριξη, ιδίως αν όπως λες δεν τα σκαλίζετε :rolleyes:

Καλά, έχεις Dell και αμφιβάλεις αν μπορείς να βρεις το μηχάνημα που σου ανέφερα στην Ελλάδα; Δεν χρειάζεται καν να σηκωθείς από το γραφέιο σου, ένα τηλέφωνο στην Dell Hellas και το έχεις σπίτι σου. Δεν σου αρέσουν τα Dell; Βάλε στη θέση της φίρμας οποιαδήποτε άλλη μάρκα. Αν και όταν μιλάμε για υποστήριξη, οι κάτοχοι Apple στην Ελλάδα πρέπει να αλλάζουν κανάλι. :)

Σαβούρες κατεβάζουμε οι περισσότεροι, αν όχι όλλοι, μην το παίρνεις προσωπικά...

Τα Apple στην Ελλάδα έχουν 3 χρόνια αγγύηση on site με ανταπόκριση εντός 24ρων ορών; Δεν νομίζω... :rolleyes: .

Και αν το Dual 2.5 της Apple είναι για το σπίτι, ποιά είναι τα επαγγελματικά μηχανήματά της; Πες μου με ένα χιλιάρικο τι Mac αγοράζεις, να σου πω τι PC παίρνεις με τα ίδια λεφτά... Και ποιά είναι η φοβερή αρχιτεκτονική το iMac που δεν έχουν τα PC;

Ώστε το κορυφαίο μηχάνημα της Apple είναι για το σπίτι; Μα και το άλλο που σου είπα desktop είναι!

Για πες μου... τι "λεφτά για πέταμα" για προγράμματα θέλει το PC για να δουλέψει και ποιά προγράμματα δίνει το Mac με την αγορά του;

Από το χώρο της δουλειάς σου θα ξέρεις κάθε πότε σκάνε τροφοδοτικά, χαλάνε DVDR, χτυπάνε μνήμες, χαλάνε κάρτες, καίγονται επεξεργαστές σε όλες τις πλατφόρμες: όταν θα γίνει η περισσότερη ζημιά... Και στο κάτω-κάτω, κάθε πότε εμφανίζεται ο mydoom; Υποθέτω πιο σπάνια απ' όμτι σκάνε τροφοδοτικά....

Δεν βρίζω μόνο τα Mac, βρίζω εξ' ίσου και τα PC (μόνο τα Slilicon δεν βρίζω :) ). Αλλλά δεν μπορώ να ακούω ότι τα Mac δεν χαλάνε ποτέ, δεν κολάνε ποτέ, δεν έχουν ποτέ κανένα πρόβλημα... Μακάρι να ήταν έτσι, να αγόραζα Mac (αρκεί να έβαζαν πιο πολλές PCI θύρες :) ) Aν ακούσει κανένας τους makάδες θα νομίζει ότι όλα τα PC βγάζουν κάθε 10 λεπτά μπλε οθόνη και κάδε δίλεπτο κολλάνε ιό!

Ναι, τα Mac είναι όμορφα, αλλά αυτή η ομορφιά τους τα κάνει δύσκολα στην αναβάθμιση καμία φορά.... Αλλά μην σου πω πόσα δεκάδες εκατοντάδες κουτιά για κάθε γούστο και κάθε ανάγκη μπορείς να βρεις για PC, θα το ξέρες υποθέτω... :)

Όταν βγήκε το Χ τα PC είχαν 98 SE και NT. Εν τω μεταξύ, απέκτησαν 2000 και XP. Τα Mac έχουν ακόμα X... :rolleyes:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος unforgiven (20 Νοέ. 2004 , 11:10)

Δεν θέλω να σε προσβάλω, αλλά δεν έχω ακούσει ποτέ κάποιο PC να έχει... ασυμβατότητες με προγράμματα. Μήπως πρέπει να προσέξετε λίγο την τεχνική σας υποστήριξη, ιδίως αν όπως λες δεν τα σκαλίζετε :rolleyes:

Καλά, έχεις Dell και αμφιβάλεις αν μπορείς να βρεις το μηχάνημα που σου ανέφερα στην Ελλάδα; Δεν χρειάζεται καν να σηκωθείς από το γραφέιο σου, ένα τηλέφωνο στην Dell Hellas και το έχεις σπίτι σου. Δεν σου αρέσουν τα Dell; Βάλε στη θέση της φίρμας οποιαδήποτε άλλη μάρκα. Αν και όταν μιλάμε για υποστήριξη, οι κάτοχοι Apple στην Ελλάδα πρέπει να αλλάζουν κανάλι. :)

Σαβούρες κατεβάζουμε οι περισσότεροι, αν όχι όλλοι, μην το παίρνεις προσωπικά...

Τα Apple στην Ελλάδα έχουν 3 χρόνια αγγύηση on site με ανταπόκριση εντός 24ρων ορών; Δεν νομίζω... :rolleyes: .

Και αν το Dual 2.5 της Apple είναι για το σπίτι, ποιά είναι τα επαγγελματικά μηχανήματά της; Πες μου με ένα χιλιάρικο τι Mac αγοράζεις, να σου πω τι PC παίρνεις με τα ίδια λεφτά... Και ποιά είναι η φοβερή αρχιτεκτονική το iMac που δεν έχουν τα PC;

Ώστε το κορυφαίο μηχάνημα της Apple είναι για το σπίτι; Μα και το άλλο που σου είπα desktop είναι!

Για πες μου... τι "λεφτά για πέταμα" για προγράμματα θέλει το PC για να δουλέψει και ποιά προγράμματα δίνει το Mac με την αγορά του;

Από το χώρο της δουλειάς σου θα ξέρεις κάθε πότε σκάνε τροφοδοτικά, χαλάνε DVDR, χτυπάνε μνήμες, χαλάνε κάρτες, καίγονται επεξεργαστές σε όλες τις πλατφόρμες: όταν θα γίνει η περισσότερη ζημιά... Και στο κάτω-κάτω, κάθε πότε εμφανίζεται ο mydoom; Υποθέτω πιο σπάνια απ' όμτι σκάνε τροφοδοτικά....

Δεν βρίζω μόνο τα Mac, βρίζω εξ' ίσου και τα PC (μόνο τα Slilicon δεν βρίζω :) ). Αλλλά δεν μπορώ να ακούω ότι τα Mac δεν χαλάνε ποτέ, δεν κολάνε ποτέ, δεν έχουν ποτέ κανένα πρόβλημα... Μακάρι να ήταν έτσι, να αγόραζα Mac (αρκεί να έβαζαν πιο πολλές PCI θύρες :) ) Aν ακούσει κανένας τους makάδες θα νομίζει ότι όλα τα PC βγάζουν κάθε 10 λεπτά μπλε οθόνη και κάδε δίλεπτο κολλάνε ιό!

Ναι, τα Mac είναι όμορφα, αλλά αυτή η ομορφιά τους τα κάνει δύσκολα στην αναβάθμιση καμία φορά.... Αλλά μην σου πω πόσα δεκάδες εκατοντάδες κουτιά για κάθε γούστο και κάθε ανάγκη μπορείς να βρεις για PC, θα το ξέρες υποθέτω... :)

Όταν βγήκε το Χ τα PC είχαν 98 SE και NT. Εν τω μεταξύ, απέκτησαν 2000 και XP. Τα Mac έχουν ακόμα X... :rolleyes:

Μονο ενα θα πω τα πισι ειχαν 2000 και ΧP γιατι?γιατι ουτε τα 98 που ηταν πολυ πισω απο το ΟSX ουτε τα 2000 ουτε τα millenium ουτε τα XP μπορεσαν να τα πιασουν τα XP πλησιασαν αλλα δεν ακουμπησαν οπως ειπα το να εχεις πολλες επιλογες δεν σημαινει καλο απλα βγαινουν πολες πατατες αυτο ειναι ολο και ο κοσμακης αγοραζε εντω μεταξυ τα 2000 μετα τα χιλιετια και τα XP εεε ρε λεφτα για πεταμα ενω τα "αρχαια" ΟSX χααααλια και τα μακ εχουν κολληματα σιγουρα σε αντιστοιχεια 1/10 με τα πισι ομως that's all :whistle:

και μονο αυτο που ειπες για το λειτουργικο φτανει .τελος της κουβεντας με καλυψες πληρως

Υπογραφη¨ενας πισακιας που ναγνωριζει την αξια και ανωτεροτητα ενος μακ " :happy:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος unforgiven (20 Νοέ. 2004 , 11:10)

Μονο ενα θα πω τα πισι ειχαν 2000 και ΧP γιατι?γιατι ουτε τα 98 που ηταν πολυ πισω απο το ΟSX ουτε τα 2000 ουτε τα millenium ουτε τα XP μπορεσαν να τα πιασουν τα XP πλησιασαν αλλα δεν ακουμπησαν οπως ειπα το να εχεις πολλες επιλογες δεν σημαινει καλο απλα βγαινουν πολες πατατες αυτο ειναι ολο και ο κοσμακης αγοραζε εντω μεταξυ τα 2000 μετα τα χιλιετια και τα XP εεε ρε λεφτα για πεταμα ενω τα "αρχαια" ΟSX χααααλια και τα μακ εχουν κολληματα σιγουρα σε αντιστοιχεια 1/10 με τα πισι ομως that's all :whistle:

και μονο αυτο που ειπες για το λειτουργικο φτανει .τελος της κουβεντας με καλυψες πληρως

Υπογραφη¨ενας πισακιας που αναγνωριζει την αξια και ανωτεροτητα ενος μακ " :happy:

ΥΓ πισι και ασυμβατοτητες απαπα καλε τι ειναι αυτα που λες τωρα μαλλον σε αλλο κοσμο ζεις ασυγχωρητε μαλλον γιαυτο εισαι και ασυγχωρητος μεροληπτικη αφεση αμαρτιων δινεις λολ οπως προειπα ενα πισι ειναι φυσικο να κολαει το περιμενεις μαλλον γι αυτο τα ανεχεσαι.

:whistle:

τελικα θα ζυγισω τις αναγκες μου και οπου γυρει η ζυγαρια θα καταλειξω.παντως οτι καινα παρω σιγουρα θα κανω καποιες υποχωρησεις στις απαιτησεις μου :( .ε δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα δικα μας.φιαλε ahill2 αγοραζοντας απο εξωτερικο τι γινεται με την εγγυηση?επισης απο το εξωτερικο γινονται αγορες μονο τοις μετρητοις ,ετσι δεν ειναι?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος __0__ (20 Νοέ. 2004 , 11:47)

τελικα θα ζυγισω τις αναγκες μου και οπου γυρει η ζυγαρια θα καταλειξω.παντως οτι καινα παρω σιγουρα θα κανω καποιες υποχωρησεις στις απαιτησεις μου :( .ε δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα δικα μας.φιαλε ahill2 αγοραζοντας απο εξωτερικο τι γινεται με την εγγυηση?επισης απο το εξωτερικο γινονται αγορες μονο τοις μετρητοις ,ετσι δεν ειναι?

Φιλε μην ακους κανενα ουτε εμενα ουτε τον ασυγχωρητο οπως ειπες της δικες σου αναγκες κοιτα αγοραζοντας απο εξωτερικο αν πουμε μακ που ξερω η εγγυηση ισχυει παγκοσμιως αλλα νομιζω οτι και σε πισι αν ειναι μαρκας πολλα πρεπει να εχουν καλυψη παντου,οσο για τα λεφτα ναι μονο μετρητοις δυστυχως ...απλα αν αγορασεις απο εξω πισι η μακ να ξερεις οτι ι τιμες επισης ειναι μειωμενες κατα πολυ τοσο που με εχει κανει να μην ψωνιζω απο Ελλαδα τιποτα που εχει να κανει με ηλεκτρονικα.

Εγώ

*Χρησιμοποιώ Firewall

*Χρησιμοποιώ Firefox

*Χρησιμοποιώ Antivirus (AVG)

Και πλέον ούτε Antispyware γιατί πολύ απλά με τον Firefox δεν κολλάω τίποτα.

Αποτέλεσμα: Πριν απο δύο μήνες έκλεισα έναν χρόνο χωρίς ιούς ούτε άλλα προβλήματα. Εφόσον με αυτά τα απλά μέτρα κατάφερα να έχω το PC μου να τρέχει άψογα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ενώ κράτησα και την μεγάλη συμβατότητα προγραμμάτων και την ποικιλία των περιφερειακών. Γιατί να θέλω να πάρω Mac και να πληρώσω κι απο πάνω?

Δεν χρειάζεται κόπο. Μόνο απλή λογική.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος seeker (20 Νοέ. 2004 , 16:17)

Εγώ

*Χρησιμοποιώ Firewall

*Χρησιμοποιώ Firefox

*Χρησιμοποιώ Antivirus (AVG)

Και πλέον ούτε Antispyware γιατί πολύ απλά με τον Firefox δεν κολλάω τίποτα.

Αποτέλεσμα: Πριν απο δύο μήνες έκλεισα έναν χρόνο χωρίς ιούς ούτε άλλα προβλήματα. Εφόσον με αυτά τα απλά μέτρα κατάφερα να έχω το PC μου να τρέχει άψογα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ενώ κράτησα και την μεγάλη συμβατότητα προγραμμάτων και την ποικιλία των περιφερειακών. Γιατί να θέλω να πάρω Mac και να πληρώσω κι απο πάνω?

Δεν χρειάζεται κόπο. Μόνο απλή λογική.

Εγω

δεν Χρησιμοποιώ Firewall

δεν Χρησιμοποιώ Firefox

δεν Χρησιμοποιώ Antivirus (AVG)

και δεν με νοιαζουν ουτε οι ιοι ουτε τιποτα btw ο mydoom δεν ηξερε απο αυτα και οι Hackers παλι δεν καταλαβαινουν απο αυτα.

Kαταρχάς μία παράκληση ahill, χρήση σημείων στίξης (., κλπ) και τόνων (΄) στα μηνύματά σου, πραγματικά δυσκολεύομαι να καταλάβω τι γράφεις.

Επειδή εγώ χρησιμοποιώ και Firewall και AV Software (Mr Norton) και τώρα τελευταία και Firefox, μπορώ να πω με σιγουριά ότι ένα τέτοιο PC δεν έχει κανένα πρόβλημα με ιούς, spyware κλπ...

Τώρα λογικό είναι οι ιοί και οι Hackers να μην ασχολούνται με τα Mac...αφού είναι μειονότητα...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (20 Νοέ. 2004 , 18:32)

Kαταρχάς μία παράκληση ahill, χρήση σημείων στίξης (., κλπ) και τόνων (΄) στα μηνύματά σου, πραγματικά δυσκολεύομαι να καταλάβω τι γράφεις.

Επειδή εγώ χρησιμοποιώ και Firewall και AV Software (Mr Norton) και τώρα τελευταία και Firefox, μπορώ να πω με σιγουριά ότι ένα τέτοιο PC δεν έχει κανένα πρόβλημα με ιούς, spyware κλπ...

Τώρα λογικό είναι οι ιοί και οι Hackers να μην ασχολούνται με τα Mac...αφού είναι μειονότητα...

Σοβαρά μιλάς? :blink: έχεις πρόβλημα χωρίς τόνους????? :confused:

Δηλαδή τα greeklish με τίποτα έτσι?

Οι hackers και οι ιοί δεν ασχολούνται όπως λές,μόνο και μόνο επειδή το να καταφέρεις να φτιάξεις ιό για μακ είναι τρομερά δύσκολο φίλε μου,όπως και ο χάκερ να μπορέσει να μπεί σε ένα μακ τον βλέπουν αμέσως,εκτός της δυσκολίας του να *μπεί* σε ένα μακ.

Τώρα,για το τονικό πάλι,να ρωτήσω απο πού είσαι γιατί πρώτη φορά ακούω κάτι σαν αυτό που είπες .

Φιλικά πάντα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ahill2 (20 Νοέ. 2004 , 11:44)

ΥΓ πισι και ασυμβατοτητες απαπα καλε τι ειναι αυτα που λες τωρα μαλλον σε αλλο κοσμο ζεις ασυγχωρητε μαλλον γιαυτο εισαι και ασυγχωρητος μεροληπτικη αφεση αμαρτιων δινεις λολ οπως προειπα ενα πισι ειναι φυσικο να κολαει το περιμενεις μαλλον γι αυτο τα ανεχεσαι.

:whistle:

Δεν μου λες και εμένα ένα PC που έχει ασυμβατότητες με κάποια προγράμματα; Πχ, ανέφερες τα Dell. Όλα τα Dell δηλαδή δεν τρέχουν κάποιο πρόγραμμα, ανεξαρτήτου της σύνθεσής τους; :worry:

Και φυσικά δεν αναφέρομαο στις περιπτώσεις κολλημάτων από πειρατικό software ή ακατάλληλους drivers και κάρτες που διορθώνεται σε χρόνο dt.

Η τελευταίες ασυμβατότητες που θυμάμαι ήταν επί... Cyrix (δέκα χρόνια πριν)

Ασυμβατότητα σημαίνει: Το Χ πρόγραμμα δεν τρέχει με το Υ hardware. (Και φυσικά δεν μιλάμε στην περίπτωση που η ίδια η κατασκευάστρια δηλώνει ότι δεν συνεργάζεται το πρόγραμμά της με κάποιες κάρτες).

Επειδή εγώ μεροληπτώ... Για πες μου λοιπόν... Συγκεκριμένα....

Και ακόμα μου χρωστάς κάποια σύγκριση που να δείχνει ότα "τα Mac είναι πιο γρήγορα από τα PC". Και όχι βέβαια στο στυλ που ανέφερες βαφτίζοντας το κορυφαίο Mac... "σπιτικό" και συγκρίνοντάς το με ένα PC της μισής τιμής... Ή συγκρινέ μου ένα PC και ένα Mac στα 1000€ ή στα 700€...

(Και για να καταλάβεις, εγώ μεροληπτώ μόνο υπέρ του εαυτού μου. Μακάρι τα Mac να ήταν όπως τα παρουσιάζεις... Θα ήμασταν όλοι ευτυχισμένοι. :) Αλλά με όλα αυτά δημιουργείς λάθος προσδοκίες. )

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ahill2 (20 Νοέ. 2004 , 18:44)

Οι hackers και οι ιοί δεν ασχολούνται όπως λές,μόνο και μόνο επειδή το να καταφέρεις να φτιάξεις ιό για μακ είναι τρομερά δύσκολο φίλε μου,όπως και ο χάκερ να μπορέσει να μπεί σε ένα μακ τον βλέπουν αμέσως,εκτός της δυσκολίας του να *μπεί* σε ένα μακ.

Θα αφήσω ασχολίαστο το γεγονός οτι είναι σχετικά εύκολο να φτιάξει κανείς ιό για Mac αν είναι γνώστης (βλέπετε η ασφάλεια είναι πάντα μια αφηρημένη έννοια που εύκολα παρεξηγήται, ειδικά με το Darwin), αλλά δεν νομίζω πώς κάποιος "απλός" χρήστης Mac θα καταλάβει εύκολα πότε κάποιος έχει εισβάλει η προσπαθεί να εισβάλλει στον υπολογιστή του.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ahill2 (18 Νοέ. 2004 , 23:59)

Άστο φίλε άδικα κουράζεσαι ο ασυγχώρητος είχε μια κακιά εμπειρία το 1821 με ένα μακ :lol: και απο τότε μαύρη πέτρα. που να ξέρει τη κάνουν οι μακ τώρα μιλάει για ερασιτέχνη και για προγράμματα όταν ο μακ έχει οτι χρειαζεται ενας ερασιτέχνης (και κάτι παραπάνω)απο τη μαμά του.

Στο φίλο που ρώτησε στην αρχή απευθυνόμουν... :)

Α, τραβάει σε μάκρος η κουβέντα βλέπω! :o Μη χολοσκάτε... την έχω κάνει πολλές φορές και πάντα ένα live demo έφερνε τη λύση... ή μάλλον την κάθαρση! :whistle: :rotfl:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος artech (21 Νοέ. 2004 , 01:17)

Στο φίλο που ρώτησε στην αρχή απευθυνόμουν... :)

Α, τραβάει σε μάκρος η κουβέντα βλέπω! :o Μη χολοσκάτε... την έχω κάνει πολλές φορές και πάντα ένα live demo έφερνε τη λύση... ή μάλλον την κάθαρση! :whistle: :rotfl:

Το ξέρω φίλε απλά να σε ενημερώσω ήθελα οτι για όποιον και να απευθύνεται η απάντηση δεν θα μείνει αναπάντητη , εγώ τι να πώ που έχω και PC και MAC και τα βλέπω τα αποτελέσματα καθημερινώς? :happy: Τέλως πάντων το να αντιδικής συνέχεια με άτομα που έχουν μονο ένα μέτρο σύγκρισης είναι κουραστικό μόνο ο ασυγχώρητος τα είχε και τα δύο και έχει βγάλει το συμπέρασμα του ..σεβαστό αλλά είναι επαγγελματίας και δεν ανήκει στην κατηγορία του μέσου χρήστη.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος seeker (21 Νοέ. 2004 , 01:09)

Θα αφήσω ασχολίαστο το γεγονός οτι είναι σχετικά εύκολο να φτιάξει κανείς ιό για Mac αν είναι γνώστης (βλέπετε η ασφάλεια είναι πάντα μια αφηρημένη έννοια που εύκολα παρεξηγήται, ειδικά με το Darwin), αλλά δεν νομίζω πώς κάποιος "απλός" χρήστης Mac θα καταλάβει εύκολα πότε κάποιος έχει εισβάλει η προσπαθεί να εισβάλλει στον υπολογιστή του.

Φίλε άστο ασχολίαστο καλύτερα γιατί ιός για μακ έχει να φτιαχτεί απο το 85 αν δεν κάνω λάθος ......επειδή είναι εύκολο :whistle:, πόσο απλός είναι ο χρήστης που αναφέρεσαι?

Φίλε άστο ασχολίαστο καλύτερα γιατί ιός για μακ έχει να φτιαχτεί απο το 85 αν δεν κάνω λάθος ......επειδή είναι εύκολο

Δεν είναι δύσκολο, απλά χρειάζεται να υπάρχει λόγος να το κάνει κάποιος και απο την στιγμή που οι H/Y με MacOS είναι λιγότεροι ακόμα και απο αυτούς που τρέχουν Linux, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχοληθεί κάποιος. Επίσης ο virus writer σκέφτεται πως αν καταφέρει να φτιάζει ιό για Linux τουλάχιστον θα έχει την πιθανότητα να μολύνει κανέναν server, για με MacOS...

πόσο απλός είναι ο χρήστης που αναφέρεσαι?

Στο αντίστοιχο επίπεδο χρήστη PC.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος seeker (21 Νοέ. 2004 , 12:11)

Δεν είναι δύσκολο, απλά χρειάζεται να υπάρχει λόγος να το κάνει κάποιος και απο την στιγμή που οι H/Y με MacOS είναι λιγότεροι ακόμα και απο αυτούς που τρέχουν Linux, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχοληθεί κάποιος. Επίσης ο virus writer σκέφτεται πως αν καταφέρει να φτιάζει ιό για Linux τουλάχιστον θα έχει την πιθανότητα να μολύνει κανέναν server, για με MacOS...

Στο αντίστοιχο επίπεδο χρήστη PC.

Συγνώμη αλλά μιά απλή ερώτηση σοβαρά τώρα,πόση πιστεύεις οτι είναι οι χρήστες μακ? :blink: Μην κοιτάς Ελλάδα γενικώς παγκοσμίως κοίτα θές να μου πείς οτι ο κάθε ένας που φτιάχνει ένα ιο λέει (έλα μωρέ τώρα ιο για 100000 μακ π.χ) θα φτιάχνω τώρα :lol: οπως είπα αστο καλύτερα :wacko:

οσο γι το επίπεδο χρήστη του πισι έχει ανέβει κατά πολύ λόγο όλων αυτών των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε επι καθημερινής βάσης εμείς οι απλοί χρήστες Πισι . :whistle: .

Αυτά και τέλος απο αυτό το τόπικ.

• 3 months later...