tassoskatsi Δημοσιεύτηκε January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 21, 2015 Καλησπέρα, έχω ένα τοπικό δίκτυο στο γραφείο με 5 υπολογιστές και ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο. Ο ένας υπολογιστής ξαφνικά δεν βλέπει όλους τους φακέλους του εξωτερικού δίσκου. Όλοι οι υπολογιστές λειτουργούν με windows 7 (και αυτός με το πρόβλημα) Πρέπει να ρυθμίσω κάτι για να τους εμφανίζει? (έχω κάνει επανεκκίνηση σε υπολογιστή και σκληρό) Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Καλησπέρα. Τους έβλεπε πριν? Εχει γίνει κοινή χρήση ? Εαν έχεις οικιακή ομάδα μήπως ο συγκεκριμένος υπολογιστής δεν είναι μέλος? Στο δίκτύο σου πως συνδέεσε? Με ονομα και κωδικό ή χύμα ότι να ναι? Ειναι και άλλα τώρα δεν μου ρχονται :rolleyes:;) Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts