ampalos95 Δημοσιεύτηκε January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 20, 2015 Ενδιαφερομαι κυριως για καμερα,πλοηγηση(ακριβεια δεκτη gps),αποδοση μπαταριας και αλαγκαριστη λειτουργια του λειτουργικου. Οποιαδηποτε αποψη σεβαστη. Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Το Lumia 930 θα σε καλύψει, ωστόσο από μπαταρία μην περιμένεις και πολλά. Έχει πολύ καλό GPS και τους Here Maps της Nokia, πολύ καλή οθόνη και κάμερα και το λειτουργικό είναι πολύ γρήγορο και ελαφρύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 εφαρμογες της προκοπης σε wp ακομα να δω. το z2 θα το διακρινω μονο σαν κατασκευη και μεχρι εκει. αβολο στο χερι. μεγαλα bezels. sony=arvato. το g2 εχει καλυτερη οθονη,λιγο καλυτερη μπαταρια,πολυ πιο βολικο στο χερι,ομορφο αν και αντικειμενικο,με το καλυτερο σερβις στην πλατη της και μια απο τις καλυτερες αυτονομιες σαν αποδοση μπαταριας. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 εφαρμογες της προκοπης σε wp ακομα να δω. το z2 θα το διακρινω μονο σαν κατασκευη και μεχρι εκει. αβολο στο χερι. μεγαλα bezels. sony=arvato. το g2 εχει καλυτερη οθονη,λιγο καλυτερη μπαταρια,πολυ πιο βολικο στο χερι,ομορφο αν και αντικειμενικο,με το καλυτερο σερβις στην πλατη της και μια απο τις καλυτερες αυτονομιες σαν αποδοση μπαταριας. Όπως τα λες είναι, αλλά με το G2 όμως θα βλαστημαει να βρει σήμα αν κινείται συνεχώς και για να ζητάει GPS ο άνθρωπος κάτι τέτοιο παίζει. Ζ2 από εμένα γι αυτό το λόγο που είπα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Lumia 930 για να μη σου κρεμάει το λειτουργικό ποτέ. Επίσης ποιότητα επικοινωνίας σαν τηλέφωνο, gps και οθόνη είναι "αλλού". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Όπως τα λες είναι, αλλά με το G2 όμως θα βλαστημαει να βρει σήμα αν κινείται συνεχώς και για να ζητάει GPS ο άνθρωπος κάτι τέτοιο παίζει. Ζ2 από εμένα γι αυτό το λόγο που είπα. Νομίζω ότι και το θέμα με το GPS έχει λυθεί στα νεώτερα τηλεφωνά. ΤΟ 930 τι να το κάνει.ωραίο είναι αλλα έχει κάτι εφαρμογές σκέτο joke... Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Ενδιαφερομαι κυριως για καμερα,πλοηγηση(ακριβεια δεκτη gps),αποδοση μπαταριας και αλαγκαριστη λειτουργια του λειτουργικου. Οποιαδηποτε αποψη σεβαστη. Ευχαριστω εκ των προτερων. Νομίζω ότι και το θέμα με το GPS έχει λυθεί στα νεώτερα τηλεφωνά. ΤΟ 930 τι να το κάνει.ωραίο είναι αλλα έχει κάτι εφαρμογές σκέτο joke... Αφού ο άνθρωπος είναι ξεκάθαρος τι τον μπερδεύεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 εχω το g2 και το γουστάρω απ'ολες τις πλευρές αλλά εχει 2 μειονεκτήματα.. 1)ακρίβεια gps δεν έχει.. πρόβλημα δεν είχα ποτέ βέβαια να βρεί σήμα αλλά είναι λίγο στο περίπου. 2)κάμερα στις νυχτερινές λήψεις έχει θέμα.. και κυρίως το βίντεο που είναι λίγο λόττο αν θα σου κάνει φόκους.. για το λόγο αυτό θα δείς πως για την κάμερα του έχει ασχοληθεί πάρα πολυ η κοινότητα με ρυθμίσεις, mods κτλ κτλ κατα τ'αλλα σε μέτριο φωτισμό προς καλό είναι πολύ καλή η καμερά του.. ενω του z2 αν ισχύουν όσα διαβάζω δεν πρέπει να είναι και τόσο καλή.εδω αν κάποιος τα είχε και τα δυο ίσως μπορεί να σε διαφωτίσει. Υ.Γ. το g2 με τα 32gb δεν έχει εισαχθεί επίσημα στην Ελλάδα οπότε δεν ξέρω τι παίζει με εγγύηση ψάξτο λίγο, πριν κανα 6μηνο που ασχολιόμουν το τοπίο ήταν θολό.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=380357 Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavalier Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 εφαρμογες της προκοπης σε wp ακομα να δω. το z2 θα το διακρινω μονο σαν κατασκευη και μεχρι εκει. αβολο στο χερι. μεγαλα bezels. sony=arvato. το g2 εχει καλυτερη οθονη,λιγο καλυτερη μπαταρια,πολυ πιο βολικο στο χερι,ομορφο αν και αντικειμενικο,με το καλυτερο σερβις στην πλατη της και μια απο τις καλυτερες αυτονομιες σαν αποδοση μπαταριας. Εδώ όμως λέει ότι το Ζ2 έχει καλύτερη μπαταρία από g2 http://blog.gsmarena.com/sony-xperia-z2-battery-test/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 εφαρμογες της προκοπης σε wp ακομα να δω. το z2 θα το διακρινω μονο σαν κατασκευη και μεχρι εκει. αβολο στο χερι. μεγαλα bezels. sony=arvato. το g2 εχει καλυτερη οθονη,λιγο καλυτερη μπαταρια,πολυ πιο βολικο στο χερι,ομορφο αν και αντικειμενικο,με το καλυτερο σερβις στην πλατη της και μια απο τις καλυτερες αυτονομιες σαν αποδοση μπαταριας. Καλύτερη οθονη δεν εχει το g2 σε καμία περιπτωςη. Ισάξια ειναι του z2(τα είχα επι ένα εξάμηνο και τα 2) Ούτε καλύτερη μπαταρία,αλλα ισάξια εξίσου. Μαλιςτα με την 4.4.4 έπεσε ελαφρώς η αυτονομια του g2 ενώ μονο με την 4.4.2 ήταν πολυ εξαιρετική. Για την ακρίβεια ο μόνος τομέας που υπερτερεί το G2 εινςι στο κράτημα στο χέρι. Πουθενά άλλου. Το z2 υπερτερεί 1.Ποιοτητα καταςκευης 2.Ram 3gb,έναντι 2 του lg. 3.801 επεξεργαστή έναντι 800 του lg. 4. Micro sd υποδοχή. 5. Πιο καινούργια συσκευη Ισάξια στην οθονη και αυτονομια. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Αφού ο άνθρωπος είναι ξεκάθαρος τι τον μπερδεύεις? Τότε αφού θέλει και καλή κάμερα κακώς κοιτάει στο z2,g2. 930 είναι η απάντηση πού ζητάει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. January 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Απο αυτα που διαβαζω γενικα,πιστευω εχω καταληξει στο z2 καθως πιστευω μου πληρει ολες τις προυποθεσεις. Το οτι το σκεφτομαι ακομα ειναι λογω οτι ακουω οτι η καμερα του ειναι μετρια ως κακη καποιες φορες και αυτο με μπερδευει και σκεφτομαι τα αλλα 2 κινητα. Δηλαδη τοσο καλυτερα τα παει το lumia 930 ακομα και lg g2 σε επιπεδο καμερας απο το z2 την στιγμη που αλλοι το κατατασουν στα καλυτερα camera smartphone; Πολλες αντιφασεις σε αυτο το κομματι. Οποια διαφωτιση σε αυτο τον τομεα καλοδεχουμενη. Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Απο αυτα που διαβαζω γενικα,πιστευω εχω καταληξει στο z2 καθως πιστευω μου πληρει ολες τις προυποθεσεις. Το οτι το σκεφτομαι ακομα ειναι λογω οτι ακουω οτι η καμερα του ειναι μετρια ως κακη καποιες φορες και αυτο με μπερδευει και σκεφτομαι τα αλλα 2 κινητα. Δηλαδη τοσο καλυτερα τα παει το lumia 930 ακομα και lg g2 σε επιπεδο καμερας απο το z2 την στιγμη που αλλοι το κατατασουν στα καλυτερα camera smartphone; Πολλες αντιφασεις σε αυτο το κομματι. Οποια διαφωτιση σε αυτο τον τομεα καλοδεχουμενη. Προς θεού δηλαδή. Κακή η κάμερα του Ζ2 δεν είναι.Ειδικά αν παίξεις με τις ρυθμίσεις βγάζεις άριστες φωτογραφίες. Στο αυτόματο σε χαμηλό φωτισμό είναι ένα κλικ κάτω από τον ανταγωνισμό πχ s5. Μπαταρία άριστη,άριστη κατασκευή και service τα επόμενα δύο χρόνια δεν θα χρειαστεί να το στείλεις.Η συσκευή είναι τέλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Το 930 εννοείται ότι είναι πολύ πολύ καλύτερό στην κάμερα. Το z2 δεν είναι απλά ένα κλικ κατώτερό του ανταγωνισμού,βάλε 2-3. Ούτε και του g2 μου άρεσε η κάμερα.και το είχα. Αν θες κάμερα,1020,930,g3,galaxy alpha,s5,τα υπόλοιπα μοντέλα,αλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Ας τα κάνουμε τα κλικ 5-6 για να κάνουμε κάποιους χαρούμενους. Δεν έχει καλή κάμερα το G2? Σχεδόν Ισάξια με του G3 είναι απ όσο έχω δει εδώ στο forum, σε κάποιες περιπτώσεις ανώτερη κιόλας. Το 930 καλύπτει όλες τις ανάγκες όπως και το Ζ2.Στην κάμερα νικάει το Νόκια αλλά χάνει στην μπαταρία από το Ζ.Οπότε συγκρινει και αποφασίζει ο φίλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Τότε αφού θέλει και καλή κάμερα κακώς κοιτάει στο z2,g2. 930 είναι η απάντηση πού ζητάει. σε αυτοματο ναι είναι μέτρια ακόμη και χάλια σε ορισμένες συνθήκες, αλλά αν είσαι γνωστής και ξέρεις από φωτογραφίες και τι ρυθμίσεις να βάλεις ανάλογα με της συνθήκες κλπ τότε μπορείς να βγάλεις πολύ καλές έως και εξαιρετικές.... σε auto χάνει άπειρα όμως... δλδ δεν είναι θέμα cameras είναι θέμα software Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Δεν βγάζει το g2 καλύτερες από το g3,μην τρελαθούμε τώρα...ούτε καν. Το g2 θα δώσει καλό αποτέλεσμά κυρίως σε εξωτερικές φωτογραφήσεις.σε εσωτερικό χώρο και στις νυχτερινές χάνει κατά κράτος ότι ρυθμίσεις κι αν του κάνει ο κάτοχός. Και το z2 όμως δε θα τρελάνει κιόλας με την ποιότητα φωτογραφιών του.για μένα αυτά τα κινητά απέχουν από την έννοια πολύ καλή φωτογραφία.δεν ξέρω βεβαία πως τα κρίνει ο καθένας και πως εννοεί την έννοια τής καλής ποιότητας φώτο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. January 24, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Μαλλον θα περιμενω λιγο ακομα και θα ψαχτω γιατι σε ολα νιωθω οτι κατι λειπει. Αν δεν υπηρχε καθολου το 930 πιστευω θα ηταν πιο ευκολη η επιλογη μου(θα επαιρνα το ζ2) γιατι το 930 σαν συνολο(εκτος μπαταριας και εφαρμογων)το θεωρω κελεπουρι και ετσι μου δημιουργουνται συνεχεια οι δευτερες σκεψεις. Αν υπαρχει χρηστης και των δυο πιστευω θα εδινε τις πιο ολοκληρωμενες αποψεις Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Τέλειο κινητό πάντως ακόμα δεν έχει βγει οπότε πας σε αυτό που πλησιάζει περισσότερο σε αυτό που έχεις στο μυαλό σου... Περίμενε λίγο να βγει ένα κινητό που θα σε εντυπωσιάσει πραγματικά για να το πάρεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagelismar Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 (edited) Μαλλον θα περιμενω λιγο ακομα και θα ψαχτω γιατι σε ολα νιωθω οτι κατι λειπει. Αν δεν υπηρχε καθολου το 930 πιστευω θα ηταν πιο ευκολη η επιλογη μου(θα επαιρνα το ζ2) γιατι το 930 σαν συνολο(εκτος μπαταριας και εφαρμογων)το θεωρω κελεπουρι και ετσι μου δημιουργουνται συνεχεια οι δευτερες σκεψεις. Αν υπαρχει χρηστης και των δυο πιστευω θα εδινε τις πιο ολοκληρωμενες αποψεις Επειδή είχα G3 πριν και τώρα Lumia 930 θα σου μιλήσω εκ πείρας. Το Lumia υπερτερεί σε κάμερα ειδικά αν παίξεις λιγο μ της ρυθμίσεις πάει σε άλλο επίπεδο. Επίσης σε GPS ειναι πολύ πιο ακριβές και κλειδώνει πιο γρηγορα κ γενικά τα προγράμματα τις Νοκια συνεργάζονται απόλυτα με το κινητό σε αυτό το τομέα. Τώρα σε θέμα οθόνης τα 4Κ του LG δεν φαίνονται στην πράξη καθώς του Lumia μου φαίνεται καλύτερη με πιο όμορφα χρωματα κ πιο ζωντανά κ φυσιολογικά όχι τόσο έντονα όπως σε amoled τύπου Samsung ενώ του G3 πολυ καλή ειδικά για browsing λόγο του μεγέθους και του λευκού και της αναλυσης που είναι ξεκούραστο για διάβασμα αλλα λιγο ψυχρή γενικά. Σε ομορφιά καλύτερο το Lumia αν και στο χέρι μου καθόταν καλύτερα το G3 λόγω βάρους (πιο ελαφρύ) και σχεδιασμού ( πιο στρογγυλεμένες γωνιες και πλάτη και πιο λεπτό). Η μόνη ένσταση ειναι τα windows που εμένα προσωπικά δεν με ενθουσίασαν και μπορεί να γυρίσω στο ανδροιδ. Αν εξαιρέσεις την μπαταρία του Lumia 930 που με το ζόρι βγάζει την μέρα και έχω λιγο απογοητευτεί σε όλα τα αλλα που ζητάς ειναι καλύτερο για σένα αν συνηθίσεις τα windows. Edited January 29, 2015 by bagelismar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts