Jump to content

Ανάμεσα σε 4 κινητά

Athinaia
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

έδωσες σαν εγγύηση η για επισκευή? αν το πρώτο τότε παίξε joker, αν το δεύτερο τπτ το περίεργο, δουλειά κάνουν πολύ καλή απλός με κάθε τρόπο προσπαθούν να σε βγάλουν εκτός εγγύησης ώστε να κάνεις επισκευή με λεφτά

Τα είχε παίξει η οθόνη δεν αναγνωριζε αφή. Τους το έδωσα μεσα στην εγγύηση και μετα απο δυο μέρες μου είπαν οτι αντικατέστησαν τη συσκευη επειδη ήταν χαλασμενη και μου έδωσαν καινουρια.

Θυμαμαι οτι με "προειδοποίησαν" οτι αν δεν ειναι χαλασμενη η συσκευη ή αν χαλασε λογο υγρασιας δεν με καλυπτουν και θα πληρωσω 15 ευρω για τον "κοπο" τους. :/ Παρόλα αυτα ήταν υποδειγματικοι.

Ναι μαλλον ήμουν τυχερός, πολύς κόσμος διαμαρτύρεται για την πολιτικη τους.

Τα είχε παίξει η οθόνη δεν αναγνωριζε αφή. Τους το έδωσα μεσα στην εγγύηση και μετα απο δυο μέρες μου είπαν οτι αντικατέστησαν τη συσκευη επειδη ήταν χαλασμενη και μου έδωσαν καινουρια.

Θυμαμαι οτι με "προειδοποίησαν" οτι αν δεν ειναι χαλασμενη η συσκευη ή αν χαλασε λογο υγρασιας δεν με καλυπτουν και θα πληρωσω 15 ευρω για τον "κοπο" τους. :/ Παρόλα αυτα ήταν υποδειγματικοι.

Ναι μαλλον ήμουν τυχερός, πολύς κόσμος διαμαρτύρεται για την πολιτικη τους.

joker time bro... αλήθεια είσαι τυχερός.. ειδικά από αυτό το 15 παίζει να κάνουν και τζίρο τους χαχα