XMorsX Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 έδωσες σαν εγγύηση η για επισκευή? αν το πρώτο τότε παίξε joker, αν το δεύτερο τπτ το περίεργο, δουλειά κάνουν πολύ καλή απλός με κάθε τρόπο προσπαθούν να σε βγάλουν εκτός εγγύησης ώστε να κάνεις επισκευή με λεφτά Τα είχε παίξει η οθόνη δεν αναγνωριζε αφή. Τους το έδωσα μεσα στην εγγύηση και μετα απο δυο μέρες μου είπαν οτι αντικατέστησαν τη συσκευη επειδη ήταν χαλασμενη και μου έδωσαν καινουρια. Θυμαμαι οτι με "προειδοποίησαν" οτι αν δεν ειναι χαλασμενη η συσκευη ή αν χαλασε λογο υγρασιας δεν με καλυπτουν και θα πληρωσω 15 ευρω για τον "κοπο" τους. :/ Παρόλα αυτα ήταν υποδειγματικοι. Ναι μαλλον ήμουν τυχερός, πολύς κόσμος διαμαρτύρεται για την πολιτικη τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Τα είχε παίξει η οθόνη δεν αναγνωριζε αφή. Τους το έδωσα μεσα στην εγγύηση και μετα απο δυο μέρες μου είπαν οτι αντικατέστησαν τη συσκευη επειδη ήταν χαλασμενη και μου έδωσαν καινουρια. Θυμαμαι οτι με "προειδοποίησαν" οτι αν δεν ειναι χαλασμενη η συσκευη ή αν χαλασε λογο υγρασιας δεν με καλυπτουν και θα πληρωσω 15 ευρω για τον "κοπο" τους. :/ Παρόλα αυτα ήταν υποδειγματικοι. Ναι μαλλον ήμουν τυχερός, πολύς κόσμος διαμαρτύρεται για την πολιτικη τους. joker time bro... αλήθεια είσαι τυχερός.. ειδικά από αυτό το 15 παίζει να κάνουν και τζίρο τους χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts