Athinaia Δημοσιεύτηκε January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 19, 2015 Καλησπέρα, Εδώ και λίγο καιρό καλοβλέπω πολύ το sony xperia z2. Το πρώτο μου smartphone ήταν sony xperia, και δεδομένου ότι τα σάμσουνγκ σχεδόν τα μισώ, ήθελα και πάλι σόνυ που γενικά τα θεωρώ, χωρίς να είμαι η φοβερή γνώστρια, αρκετά ανώτερα. Έτσι γνωρίστηκα με το z2, μόνο που η τιμή του ήταν κάπως αποτρεπτική. Καθώς περιμένω να πέσει κάποια στιγμή κι άλλο (πχ τον Μάρτιο που βγαίνει νέο), είπα να κάνω κι άλλες έρευνες αγοράς. Μην σας τα πολυλογώ, ψάχνοντας βρέθηκα μπροστά στην κινέζικη επέλαση. Κατ' αρχάς εντυπωσιάστηκα από το γεγονός ότι βγαίνουν 8πύρηνα κινητά και με τόσο όμορφο ντιζάην, και σε τέτοιες τιμές, δεδομένου ότι και τα μαρκετίστικα, στην Κίνα φτιάχνονται κι αυτά.... Όμως πελάγωσα λίγο, για αυτό θέλω τη βοήθειά σας. Είμαι ανάμεσα στα: ONEPLUS ONE Qualcomm 64GB (από Κίνα) Sony Xperia Z2 (από Ελλάδα, 30 ευρώ πιο κάτω από το πρώτο, συν 2 χρόνια εγγύηση, ενώ το πρώτο έχει 1 στο εξωτερικό) Doogee DG900 (από Ελλάδα) iNew V3 Plus (από Ελλάδα) Η πρώτη μου απορία είναι η εξής: Το z2 είναι 4πύρηνο και με επεξεργαστή 2.3 ενώ το Doogee είναι 8πύρηνο και με επεξεργαστή 1.7. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το Doogee είναι πιο γρήγορο (αφού απόδοση=8χ1.7); Και αν ναι, γιατί πληρώνουμε 100 ευρώ παραπάνω αφού κατά τα λοιπά, η κάμερα είναι σχεδόν ίδια (18άρα το κινέζικο, 20άρα το σόνυ); Επίσης, ενώ γενικά ήμουν θετική προς το Doogee, διάβασα ένα ριβιού σε ξένο σάιτ (geekbuying) στο οποίο λέει ο τύπος ότι ενώ είναι σούπερ γενικά, η μπαταρία του είναι χάλια, με το ζόρι κρατάει 3 ώρες σε στάνταρ διαδικασία. Στο δικό σας ριβιού ωστόσο, λέτε ότι κρατάει 4 ώρες, χωρίς να το βρίσκετε φοβερό αρνητικό αν κατάλαβα καλά... 4 ώρες με μία μέτρια χρήση δεν είναι λίγο; Με βάση τα παραπάνω λοιπόν, και τις δικές σας γνώσεις, και λαμβάνοντας υπόψιν τόσο το Κίνα-Ελλάδα, όσο και τους δύσκολους οικονομικούς καιρούς που βιώνουμε, αν έπρεπε να κάνετε μια αγορά, και είχατε διαλέξετε ένα από τα 4, ποιο θα διαλέγατε; Χίλια ευχαριστώ για τον χρόνο σας :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XMorsX Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Οι επεξεργαστές του z2 και του doogee είναι διαφορετικής αρχιτεκτονικής, δεν είναι άμεσα συγκρίσιμοι. Σαφώς ο επεξεργαστής του z2 είναι καλύτερος. Εγώ θα πρότεινα να πάρεις το z2 απο Ελλάδα. Πολύ καλο και το Oneplus One, αλλα δε θεωρω οτι αξιζει την παραπανω ταλαιπορια και την χειροτερη εγγυηση σε σχεση με το z2, απο την στιγμή που βρίσκεις το z2 τόσο φθηνα. Τέλος, να πω οτι η ποιοτητα της κάμερας δε φαινεται απο τα megapixels. Το z2 εχει μετρια κάμερα και αυτο φαινεται σε συνθηκες φωτογραφιας χωρις φωτισμό, αλλα σε αυτα τα χρήματα δε βρίσκεις καλύτερη κάμερα έτσι κι αλλιως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athinaia Δημ. January 20, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Οκ, ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vidokis Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Από αυτά που προτείνεις το Ζ2 είναι καλύτερο και μετά one plus one . Διαλέγεις αυτό που σου αρέσει καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athinaia Δημ. January 20, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Από αυτά που προτείνεις το Ζ2 είναι καλύτερο και μετά one plus one . Διαλέγεις αυτό που σου αρέσει καλύτερα Θενξ. Βασικά κι εμένα το Ζ2 μου αρέσει καλύτερα, απλά έλεγα αν το oneplusone είναι λίγο ανώτερο από το σόνυ, μήπως αξίζουν τα καρδιοχτύπια από την Κίνα, καθώς και οι αγωνίες για το ω μη γένοιτο σέρβις. Οι άλλες επιλογές ήταν στη λογική "αν δεν έχουν τρομερές διαφορές με το σόνυ" και έχοντας την αίσθηση ότι μπορεί να είναι πιο γρήγορα βλέποντας τους διπλάσιους πυρήνες, μήπως γλίτωνα τα 100 ευρώ (μιας και το κόστος τους είναι αρκετά πιο προσιτό σε σχέση με το Ζ2). Από την άλλη, αφού έχουν χαμηλότερων προδιαγραφών επεξεργαστή, και προκειμένου να αρχίσει μετά να μου κολλάει ή τρέχα γύρευε, καλύτερα να δώσω κάτι παραπάνω τώρα όντας σίγουρη ότι θα χρειαστεί να αλλάξω κινητό μετά από αρκετό καιρό. (Ζ2 αγαπημένο, θα είναι της μοίρας μας να βρεθούμε τελικά :O) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 γεια σου αθηναια.κρητικος εδω. εγω παλι δεν προτιμω κανενα απο αυτα που αναφερεις. ειδικα τα κινεζικα,πολυ τρεξιμο αν σου κατσει η στραβη και παρουσιασει προβλημα το κινητο.αν εχεις λεφτα στην ακρη για αμεση αντικατασταση συκευης,αν σου κατσει προβλημα,παρε,αλλιως υπομονη απο κινα μερια. το sony Τωρα. δεν τρελαθηκα με τα χρωματα της οθονης. τεραστια bezels. μετρια καμερα.μην ψαρωνεις με τα 20mp....το αποτελεσμα ειναι καλο μονο ως μεγεθος φωτογραφιας....απο ποιοτητα ετσι κι ετσι. arvato.αν σου κατσει στραβη κοιτα να εισαι υπομονετικη με αυτο το σερβις. και γιατι σωνει και καλα αναφερω το θεμα σερβις???γιατι ποτε δε ξερεις. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 αν μπορείς one plus one να το πάρεις είναι το καλύτερο από όσα αναφέρθηκαν.... αν δεν μπορείς πας για z2 αλλα να ξέρεις η camera είναι μέτρια και πολλές φορές κακή το βράδυ (μην κοιτάς τα 20mp) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 (edited) . . . Επίσης, ενώ γενικά ήμουν θετική προς το Doogee, διάβασα ένα ριβιού σε ξένο σάιτ (geekbuying) στο οποίο λέει ο τύπος ότι ενώ είναι σούπερ γενικά, η μπαταρία του είναι χάλια, με το ζόρι κρατάει 3 ώρες σε στάνταρ διαδικασία. Στο δικό σας ριβιού ωστόσο, λέτε ότι κρατάει 4 ώρες, χωρίς να το βρίσκετε φοβερό αρνητικό αν κατάλαβα καλά... 4 ώρες με μία μέτρια χρήση δεν είναι λίγο; Με βάση τα παραπάνω λοιπόν, και τις δικές σας γνώσεις, και λαμβάνοντας υπόψιν τόσο το Κίνα-Ελλάδα, όσο και τους δύσκολους οικονομικούς καιρούς που βιώνουμε, αν έπρεπε να κάνετε μια αγορά, και είχατε διαλέξετε ένα από τα 4, ποιο θα διαλέγατε; δεν εχω αντιληφθει τι ακριβως ψαχνεις. παντως αν και μπορει να εισαι συνηθισμενη-επηρεασμενη απο ελλαδα, να ξερεις δε χρειαζεται να δωσεις παρα πολλα χρηματα. απο κινα υπαρχουν σχετικα ισχυρες συσκευες που κοστιζουν 130-160€. πχ lenovo a806 €136, elephone p6000 €133, elephone p3000s €155, zte v5 max €159 αν θες να ανεβεις περισσοτερο, αντι τα 4 που εγραψες, θα κοιταζα το honor 6 (εκδοση 16gb €274, εκδοση 32gb €305). Edited January 20, 2015 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Εγώ θα σού πω αυτό μόνο. ακόμα και σε κινέζο να καταλήξεις...πάρε από ελλάδα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 (edited) Εγώ θα σού πω αυτό μόνο. ακόμα και σε κινέζο να καταλήξεις...πάρε από ελλάδα. γιατι? δεν φτάνει που μας κλέβουν να πληρώνουμε και το φπα? :confused: γιατί εγγύηση έτσι και αλλιώς δεν (πέρα απο doa) Edited January 20, 2015 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athinaia Δημ. January 20, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 (edited) δεν εχω αντιληφθει τι ακριβως ψαχνεις. αν θες να ανεβεις περισσοτερο, αντι τα 4 που εγραψες, θα κοιταζα το honor 6 (εκδοση 16gb €274, εκδοση 32gb €305). Ψάχνω βασικά έναν γρήγορο επεξεργαστή, για να μπορώ να τρέχω άνετα twitter, facebook, pinterest, YT, tumblr, mail, shazam, τους χάρτες, λίγο chrome όποτε χρειάζεται, κλπ, ΧΩΡΙΣ να κολλάει το κινητό. Και ψάχνω και ωραίο ντιζάην γιατί είμαστε και ψωνάκια. :O Τώρα για την κάμερα, προφανώς αν είναι καλή, θα είναι ένα καλό δέλεαρ. Γιατί; Γιατί η ταμπλέτα μου με το νέο update της Google με έχει καταϋποχρεώσει, το κινητό μου το παλιό είναι μοντέλο περασμένου αιώνα, αργό μέχρι ύπνου, άσε που έχει σπάσει μετά από 10 πτώσεις, και ο υπολογιστής μου είναι και αυτός λίγο γεράκος. Οπότε θέλω να κάνω μία επένδυση, για τις απλές εφαρμογές που χρησιμοποιώ, χωρίς όμως να μείνω και εντελώς ταπί. Τα κινητά που μου προτείνεις, και σε ευχαριστώ για τις προτάσεις σου, είναι λίγο υποδεέστερα σε επεξεργαστή, σε σχέση με το Z2, αν καταλαβαίνω καλά. Θα μου πεις είναι και 100-150 ευρώ πιο φθηνά όμως. Ναι, οκ, αλλά από την άλλη, αν είναι σε ένα χρόνο να αρχίσουν να κολλάνε, ή αν χρειαστώ σέρβις... Θα τα πληρώσω μετά τα 100 έτσι ή αλλιώς. Πχ με επίσπευση αγοράς νέου. αν μπορείς one plus one να το πάρεις είναι το καλύτερο από όσα αναφέρθηκαν.... αν δεν μπορείς πας για z2 αλλα να ξέρεις η camera είναι μέτρια και πολλές φορές κακή το βράδυ (μην κοιτάς τα 20mp) Το one plus one είναι εντυπωσιακά ωραίο. Και σήμερα είδα χαζεύοντας στο νετ πως υπάρχει και στην Ελλάδα. ΑΛΛΑ η μπαταρία του δεν αλλάζει, και δεύτερο ΑΛΛΑ, δεν παίρνει έξτρα μνήμη. Θα μου πεις, 64 δεν θα σου φτάσουν; Ξέρω γω, θα δώσω τόσα λεφτά, θα προτιμούσα να μην είχα τέτοιες απορίες. Συνεπώς ξαναγυρνάμε στο Ζ2. ΑΛΛΑ... είδα ότι ούτε η δική του μπαταρία αλλάζει, ή τέλος πάντων αλλάζει με τρόπο που εγώ η άσχετη δεν κατάλαβα όταν τον διάβασα, και τρέχα γύρευε. Μου λέτε και ξαναλέτε και για την κάμερα ότι είναι περισσότερο λάδι κι από τηγανίτα τίποτα... Ε, και με αυτά και με αυτά... έχω αρχίσει από σήμερα και σκέφτομαι για το LG g3 32GB. Βρήκα και σχετικά θέματα στο φόρουμ εδώ και μάλλον κερδίζει στα σημεία αν και με μικρή σχετική διαφορά από το Ζ2 (καλύτερος επεξεργαστής, οθόνη, ανάλυση, αν και χάνει ελαφρώς στην μπαταρία σε σχέση με το σόνυ. Τουλάχιστον όμως αλλάζει αν χρειαστεί). ΑΛΛΑ (πολλά αλλά μαζεύονται το ξέρω...) ανεβαίνει το κόστος επιπλέον 50 ευρώ. Είχα πει ότι θα έδινα 300, 330 όσο βρίσκω το Ζ2, το πολύ. Τώρα με τα δύο μείον του Ζ2, σκέφτομαι μήπως απλά να περιμένω λίγο ακόμα για το g3 (χωρίς να ψάχνω όμως άλλο στο ίντερνετ γιατί σε ένα μήνα θα βρω καινούριο υποψήφιο κινητό και θα σας ξαναπρήζω με τις ερωτήσεις μου :p) Και πάρω ένα κινητό που θα αξίζει πραγματικά και θα με βγάλει για 2 χρόνια άνετα. Εγώ θα σού πω αυτό μόνο. ακόμα και σε κινέζο να καταλήξεις...πάρε από ελλάδα. Όντως, αυτό έληξε. Από Ελλάδα, τουλάχιστον εδώ κάπως παραπάνω θα μπορούμε να τρέξουμε. και γιατι σωνει και καλα αναφερω το θεμα σερβις???γιατι ποτε δε ξερεις. Εννοείται, κρητικέ. Και καλά κάνεις και το τονίζεις γιατί πράγματι ΠΟΤΕ δεν ξέρεις. arvato.αν σου κατσει στραβη κοιτα να εισαι υπομονετικη με αυτο το σερβις. Αν τελικά καταλήξω στο LG g3 32άρι, νομίζω πέφτω όμως πάλι σε arvato... Edited January 20, 2015 by Athinaia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XMorsX Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Moυ είχαν πει οτι ολες οι εταιριες κινητων πλην της motorolla στην arvato πηγαινουν. Το g3 32 GB ειναι ακριβότερο απο τα προηγούμενα. Αν εγω ανεβαινα σε budget θα προτιμούσα το Z3, αλλα βέβαια αυτο ειναι ακόμη ακριβότερο. Αν σου αρέσει το G3 παρτο, μόνο το μείον η σκοτεινη οθόνη και η μετρια αυτονομια. Σαφώς υποδεέστερο και σε επιδόσεις σε σχέση με τις αλλες ναυαρχιδες, αν και αυτο με τις υπαρχουσες εφαρμογες δεν φαινεται. Τα 64GB του OnePlusOne θα σου φτάσουν. Σαφώς ολες οι μνημες καποια στιγμη γεμίζουν, αλλα κατα τα άλλα ειναι υπέραρκετα. Δεν αξίζει να περιμενεις ένα μηνα, κατα πασα πιθανότητα θα έχει αλλαξει το όλο σκηνικο και θα χρειαστεί να ξαναρωτήσεις. :p Εγώ θα προτιμούσα το Z2 ή το OnePlusOne, οι καινούριες μπαταρίες είναι αρκετα καλες για να μην αποτελούν περιοριστικό παραγοντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Η Lg στην Procordia και η Samsung στην Smartech. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 γιατί σε καίει τόσο η μπαταρία να αλλάζει? με σωστή χρήση βγάζει άνετα 3 χρόνια χωρίς κάποια πτώση στης επιδόσεις, τώρα μην κοιτάς που σε κάποια κινητά που έχουν αποσπομενη μπαταρία χαλάει στης 6 μηνες, χαλάει κυρίως γιατί είναι αποσπομενη και βάζουν χαμηλής ποιότητας γιατί έχει ξεχωριστή εγγύηση 6 μήνες μόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosleo116 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Εμενα ποτε δεν μου αρεσαν τα Sony. Ειμαι και "προκατειλημμενος" υπερ του OpO επειδη το εχω...ΑΛΛΑ, να σου πω οτι τα 64GB ειναι υπεραρκετα, η μπαταρια του με βγαζει στανταρ μια μερα οταν χρησιμοποιω χαρτες, social media και games( αλλιως με βγαζει και 3 με πιο ηπια χρηση), για το σερβις εχω ακουσει πολλα παραπονα οτι η Sony δεν ειναι και η καλυτερη(στο λεω επειδη το βασικο μειονεκτημα του ΟρΟ ειναι το σερβις). Εχει μια ικανοποιητικη καμερα(δεν θα εχεις προβλημα για fb, instagram κτλ) και δεν θα σου χαλασει-λαγκαρει στο 6μηνο. Και το ολο θεμα με τους 4πυρηνους και 8πυρηνους εχει παρει μεγαλες διαστασεις. Οι 8 πυρηνες ειναι καθαρα θεμα μαρκετινγκ για να βλεπει ο αγοραστης μεγαλυτερα νουμερα και να αγορασει. Υπαρχουν ελαχιστες, ισως και καμια, περιπτωσεις που πραγματικα εχει νοημα η υπαρξη ολων τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unfused Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 (edited) Κοίτα αν το oneplus-one είχε εγγύηση θα σου έλεγα να πας σε αυτό, αλλά τώρα θα σου προτείνω να μείνεις στα κλασσικά. Το z2 είναι μια πολύ καλή συσκευή, ίσως το καλύτερο value for money αυτη τη στιγμή! Οπότε πήγαινε γι αυτό και δεν πιστεύω ότι θα το μετανιώσεις! Είναι γρήγορο, δεν έχει πολύ σαβούρα πάνω (οπότε δεν είναι απαραίτητο το root) και η κάμερα είναι ικανοποιητικη για νορμάλ χρήση (δεν είναι για δύσκολες συνθήκες ή "καλλιτεχνικό" αποτέλεσμα) αλλά δεν νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα ανασταλτικος παράγοντας! Edit: στα συν βάλε και ότι είναι αδιάβροχο! Edited January 21, 2015 by unfused Παράθεση haters still hate... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Κοίτα αν το oneplus-one είχε εγγύηση θα σου έλεγα να πας σε αυτό, αλλά τώρα θα σου προτείνω να μείνεις στα κλασσικά. Το z2 είναι μια πολύ καλή συσκευή, ίσως το καλύτερο value for money αυτη τη στιγμή! Οπότε πήγαινε γι αυτό και δεν πιστεύω ότι θα το μετανιώσεις! Είναι γρήγορο, δεν έχει πολύ σαβούρα πάνω (οπότε δεν είναι απαραίτητο το root) και η κάμερα είναι ικανοποιητικη για νορμάλ χρήση (δεν είναι για δύσκολες συνθήκες ή "καλλιτεχνικό" αποτέλεσμα) αλλά δεν νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα ανασταλτικος παράγοντας! εδώ που τα λέμε ούτε z2 στην πράξη έχει εγγύηση... (αραβατο rules) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unfused Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 εδώ που τα λέμε ούτε z2 στην πράξη έχει εγγύηση... (αραβατο rules) Τουλάχιστον έχεις κάποιον να βρίζεις! :Ρ Παράθεση haters still hate... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Τουλάχιστον έχεις κάποιον να βρίζεις! :Ρ εδώ έχεις ένα δίκαιο χαχαχ (δεν έχεις ιδέα τι έχω τραβήξει με αυτούς....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unfused Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 εδώ έχεις ένα δίκαιο χαχαχ (δεν έχεις ιδέα τι έχω τραβήξει με αυτούς....) Για πες.. Γιατί κι εγω σκέφτομαι να πάω προς Sony μεριά (σε ταμπλετ).. Παράθεση haters still hate... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athinaia Δημ. January 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 (edited) γιατί σε καίει τόσο η μπαταρία να αλλάζει? με σωστή χρήση βγάζει άνετα 3 χρόνια χωρίς κάποια πτώση στης επιδόσεις, τώρα μην κοιτάς που σε κάποια κινητά που έχουν αποσπομενη μπαταρία χαλάει στης 6 μηνες, χαλάει κυρίως γιατί είναι αποσπομενη και βάζουν χαμηλής ποιότητας γιατί έχει ξεχωριστή εγγύηση 6 μήνες μόνο Δεν είναι ακριβώς ότι με καίει, φοβία είναι περισσότερο. Γιατί ξέρω κι εγώ, τόσοι και τόσοι νόμοι του Μέρφη είναι φίλοι μου, μπορεί να πέσω σε κινητό του οποίου η μπαταρία πάνω στον ένα μήνα να βγει άχρηστη και να θέλει πέταμα. Θα προτιμούσα δηλαδή να είχα όσο το δυνατό λιγότερες έγνοιες. Αλλά αφού μου λέτε ότι είναι πολύ καλές, καλύτερες και από εκείνες που αλλάζουν -δεν το ήξερα καν αυτό για τους 6 μήνες- σας πιστεύω. Εμενα ποτε δεν μου αρεσαν τα Sony. Ειμαι και "προκατειλημμενος" υπερ του OpO επειδη το εχω...ΑΛΛΑ, να σου πω οτι τα 64GB ειναι υπεραρκετα, η μπαταρια του με βγαζει στανταρ μια μερα οταν χρησιμοποιω χαρτες, social media και games( αλλιως με βγαζει και 3 με πιο ηπια χρηση), για το σερβις εχω ακουσει πολλα παραπονα οτι η Sony δεν ειναι και η καλυτερη(στο λεω επειδη το βασικο μειονεκτημα του ΟρΟ ειναι το σερβις). Φαίνεται όντως πολύ όμορφο το Opo. Αλλά δεν ξέρω, φοβάμαι λίγο την απόσταση. Δεν είναι δηλαδή ότι δεν μου αρέσει το κινητό και δεν με καλύπτει στις προδιαγραφές (ακόμα κι αν δεν παίρνει έξτρα κάρτα). Αναρωτιέμαι πάντως αν υπάρχει και κανένα σέρβις που να είναι καλό... Γιατί το κάνουν αυτό; Για πες.. Γιατί κι εγω σκέφτομαι να πάω προς Sony μεριά (σε ταμπλετ).. Ναι, για πες... Το g3 32 GB ειναι ακριβότερο απο τα προηγούμενα. Αν εγω ανεβαινα σε budget θα προτιμούσα το Z3, αλλα βέβαια αυτο ειναι ακόμη ακριβότερο. Αν σου αρέσει το G3 παρτο, μόνο το μείον η σκοτεινη οθόνη και η μετρια αυτονομια. Σαφώς υποδεέστερο και σε επιδόσεις σε σχέση με τις αλλες ναυαρχιδες, αν και αυτο με τις υπαρχουσες εφαρμογες δεν φαινεται. Το Ζ3 θα ήταν η πιο υπέροχη από όλες τις επιλογές, αλλά το μπάτζετ είναι λίγο τζιζ, δυστυχώς. Όταν λες όμως μέτρια αυτονομία; Δηλαδή αν έπρεπε να διαλέξεις ανάμεσα σε Z2 και g3 32, θα διάλεγες Z2; Δεν αξίζει να περιμενεις ένα μηνα, κατα πασα πιθανότητα θα έχει αλλαξει το όλο σκηνικο και θα χρειαστεί να ξαναρωτήσεις. :p Δεν πειράζει όμως, για αυτό είστε εσείς εδώ. :grin: Edited January 21, 2015 by Athinaia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Για πες.. Γιατί κι εγω σκέφτομαι να πάω προς Sony μεριά (σε ταμπλετ).. προσωπικές περιπτώσεις 2 και 4 φίλων (που συμμετείχα κιόλας) 1. 4 dead pixels στην οθονη....... μου είπαν υγρασία (xperia s) 2. δεν κλείδωνε gps καθόλου(xperia z) (έβγαζε δορυφόρους αλέα δεν κλείδωνε) ... είπαν το είχα στον ήλιο και έπαθε ζημία (ήταν χειμώνας.............................) σε καμία απο της διο περιπτώσεις δεν έβγαλα άκρη και όταν ξεκίνησα να κάνω λίγο φασαρία αμέσως πρότειναν να μιλήσω με τον δικηγόρο τους για μήνυση (να λύσουμε δλδ διαφορές δικαστικά) (δεν προχώρησα για ευνόητους λόγους ..... ότι θα τραβήξει χρόνια και ότι θα φάω διπλάσια λεφτά από το να πάρω αλλού κινιτο) φίλων 1. πάλι xperia z... δεν δούλευε ήχος στο ακουστικό (ξαφνικά).. ισχυρίστηκαν ότι πειράχτηκε λογισμικό και κάψαμε το ηχείο με καποιο equlizer 2. huawei p7 ( μπαταρία δεν πήγαινε πάνω απο 45% ) ... ισχυρίστηκαν οτι συνδέσαμε λίθος φορτιστή...... (ευτυχώς εδώ βγάλαμε μια άκρη στέλνοντας την συσκευη στην μαμά κίνα και μας έκαναν αλλαγή μετά από επικοινωνία με την huawei (emails) 3. xperia L... χαλασμένο proximity........ ισχυρίστηκαν οτι το ρίξαμε το κινιτο ........... 4. htc one m7 mini (σταμάτησε να διαβάζει sim)... είπαν ότι........ sim ήταν χαλασμένη.........ακομη λειτουργεί σε άλλη συσκευη (ενάμισι χρόνο) και αρκετές άλλες περιπτώσεις εχω ακουστά (δεν Συμμετείχα ) πάντως άκρη βρήκα......... αν θελω (η κάποιος φίλος) htc/sony/huawei αγοράζουμε από το amazon με την εγγύηση του amazon και τελείωσε....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosleo116 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Φαίνεται όντως πολύ όμορφο το Opo. Αλλά δεν ξέρω, φοβάμαι λίγο την απόσταση. Δεν είναι δηλαδή ότι δεν μου αρέσει το κινητό και δεν με καλύπτει στις προδιαγραφές (ακόμα κι αν δεν παίρνει έξτρα κάρτα). Αναρωτιέμαι πάντως αν υπάρχει και κανένα σέρβις που να είναι καλό... Γιατί το κάνουν αυτό; :grin: Αν εννοεις τη διαδικασια παραγγελιας, λογικο ειναι. Αλλα σκεψου ποσοι απο εδω μεσα το εχουν κανει και δεν ειχαν προβλημα. Πιο πολυ θα σε προβληματισει το μεγεθος(αν δεν ειχες ξανα τοσο μεγαλη συσκευη)...Απο σερβις, εχω ακουσει οτι το στελνεις Αγγλια και κανει κανα μηνα, αλλα ειναι αναλογικα μεγαλο το κοστος, ειδικα για την οθονη. Γι'αυτο και θελει οπωσδηποτε θηκη-tempered glass για επιπλεον προστασια. Σ'αυτο, βαλε και το γεγονος οτι οι Ελληνες ειμαστε οι πρωτοι στην Ευρωπη σε ποσοστο πτωσης των smartphones(31%) με σπασιμο της οθονης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XMorsX Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 κατα την άποψη μου G3 32g<z2<G3 16gb Δεν θα έδινα όμως τα παραπάνω χρήματα για το 32αρι. Εγώ πρέπει να είμαι ο μόνος που έχει θετικές εντυπώσεις από την Arvato, τους είχα δώσει ένα sole με χαλασμένη οθόνη και σε δυο μέρες μου δώσανε καινούργια συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 κατα την άποψη μου G3 32g<z2<G3 16gb Δεν θα έδινα όμως τα παραπάνω χρήματα για το 32αρι. Εγώ πρέπει να είμαι ο μόνος που έχει θετικές εντυπώσεις από την Arvato, τους είχα δώσει ένα sole με χαλασμένη οθόνη και σε δυο μέρες μου δώσανε καινούργια συσκευή. έδωσες σαν εγγύηση η για επισκευή? αν το πρώτο τότε παίξε joker, αν το δεύτερο τπτ το περίεργο, δουλειά κάνουν πολύ καλή απλός με κάθε τρόπο προσπαθούν να σε βγάλουν εκτός εγγύησης ώστε να κάνεις επισκευή με λεφτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts