skaltchun Δημοσιεύτηκε January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 19, 2015 Καλησπέρα. Θα χρειαζόμουν λίγη βοήθεια σε κάτι αρκετά περίεργο που μου συμβαίνει. Δεν είμαι και πολύ εξπέρ με τα computer αλλά κάποιες γνώσεις τις έχω. Εώς το να κάνω ένα format(με εγκατάσταση OS) δηλαδή. Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν, αν έχοντας εγκατεστημένα τα win 8 32bit και θες να εγκαταστήσεις τα win 8.1 64 bit μήπως πρέπει να κάνεις κάτι διαφορετικό από ότι με προηγούμενες εκδόσεις windows, διότι αφού αρχίζω να bootάρω από το cd και με ρωτάει τα πριν της εγκατάστασης, όταν πάει να εγκαταστήσει βγάζει μήνυμα που λέει ότι "έχετε μια έκδοση 32 bit και προσπαθείτε να εγκαταστήσετε μία 64. Βάλτε μια άλλη έκδοση στο cd writter." Όποια βοήθεια καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Μήπως κανείς αναβάθμιση αντί για νέα εγκατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skaltchun Δημ. January 19, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 (edited) Οχι φιλε μου, δεν κανω αναβαθμιση. Επανεγκατασταση κανω 100%. Αφου με προειδοποιει οτι θα σβηστουν ολα. Το εχω ξανακανει ετσι κι αλλιως, απλο ειναι το format αλλα λιγο παρεξηγημενο. Edited January 19, 2015 by skaltchun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 (edited) Οκ μπορεί να είναι χαζή η απορία μου αλλά τι επεξεργαστή έχεις ; επίσης , φτάνεις στο σημείο που επιλέγεις δίσκο / Partition ; αν ναι , απλά επιλέγεις το ήδη υπάρχον ; αν θες καθαρή εγκατάσταση από την αρχή δοκίμασες να σβήσεις τα partition (ΠΡΟΣΟΧΗ τι σβήνεις εεε) (λογικά είναι το system Preserved και το κανονικό , ΠΡΟΣΟΧΗ ξαναλέω τα λέω αυτά με την λογική ότι έχεις έναν δίσκο) και μετά να πατήσεις επόμενο ; Edited January 27, 2015 by kodorevi8ulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts