adricla Δημοσιεύτηκε January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 16, 2015 καλησπερα σε ολους! κατοχος note 3 και σκεφτομαι να παω η σε LG G3 η σε καποια αλλη συσκεη λογο μεγεθους .... αλλα εχει βγει καλο και το note και ειμαι σε δίλημμα.. δωστε τα φωτα σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 LG g3 κοιτάς όμως μόνο το 32 αρι με τα 3 γιγα ραμ, αλλιώς ξεχνά το. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. January 16, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Αξίζει δηλαδή να το κάνω..; Έχω διαβάσει ότι ψιλό θερμαίνεται και γιαυτό το σκέφτομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Δεν θερμαίνεται πιο πολύ από άλλα. Εγώ πήγα από S4 στο G3 και δεν είδα καμιά ιδιαίτερη διαφορά στην θερμοκρασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. January 16, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 (edited) Το 16 αρι η το 32 έχεις φίλε μου; Edited January 16, 2015 by adricla Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Το 32αρι εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. January 16, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Μάλλον πως θα το πάρω και εγώ... Γενικά είσαι ευχαριστημένος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Κι εγώ την περασμένη εβδομάδα το πήρα, πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. January 16, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Καλώς σας ευχαριστώ πολύ!! Ακόμη είμαι σε δίλημμα! Καλό σας βράδυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Καλώς σας ευχαριστώ πολύ!! Ακόμη είμαι σε δίλημμα! Καλό σας βράδυ! Αν δεν αγορασες ακομα φιλε! Xperia z2!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 G3 και απο εμενα..εχω το 16 gb. Πολυ ευχαριατημενος.εχω και το note 3...ποιο φωτεινη οθονη το g3,τρομερη αναλυση...και φωτογραφια..το note 3 μπαταρια κραταει λιγο παραπανω ειναι smootheness και επεται η lolilop Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 G3 και απο εμενα..εχω το 16 gb. Πολυ ευχαριατημενος.εχω και το note 3...ποιο φωτεινη οθονη το g3,τρομερη αναλυση...και φωτογραφια..το note 3 μπαταρια κραταει λιγο παραπανω ειναι smootheness και επεται η lolilop Πιο φωτεινή οθονη το G3 απ το Note 3;;;; Τι ώρα; ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unfused Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Εγώ θα σου έλεγα να μείνεις με το note και να κάνεις λίγο υπομονή για τις καινούργιες ναυαρχιδες.. Δεν αξίζει ιδιαίτερα η αλλαγή! Παράθεση haters still hate... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. January 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Καλησπέρα σε όλους! Καλώς ή κακώς την έκανα την αλλαγή ήρθα σε g3. Το μόνο που αξίζει πραγματικά είναι η κάμερα και η οθόνη... Θέλει ακόμη στρώσιμο η συσκευή σε θέμα λειτουργικού.. Παταρία μακράν καλύτερη είχε το note, λίγο πιο γρήγορο είναι το note 3 αλλά ακόμη είναι η τρίτη μέρα οπότε δεν μπορώ να πω πολλά... Το μόνο σίγουρο είναι πως αν το πάρει κάποιος συνιστώ να περάσει lollipop αλλά μέσω LG tool ολόκληρο το λειτουργικό και να μην κάνει ota update!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Πιο φωτεινή οθονη το G3 απ το Note 3;;;; Τι ώρα; ;; εχει καλη οθονη και το note 3 μαζι με το s5 εχουν πολυ καλο πανελ φωτεινοτητας!!!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 (edited) Note 3 απο εμενα φιλε μου (εαν φυσικα δεν σε πειραζει το μεγεθος) και αυτο γιατι εχει πενακι και μπορεις να το χρησιμοποιησεις και να σου λυσει τα χερια, στα της οθονης το note εχει καλυτερα χρωματα οπως και να εχει, η αποχρωση στο g3 ειναι λιιιγο περιεργη και ειναι σαφως πιο ''αχνα'' τα χρωματα, εμενα αυτο προσωπικα με χαλασε γιατι ειχα το g2 που κατ εμε παντα τα χρωματα της οθονης του ειναι ακομα κορυφη... Edited January 23, 2015 by em_seven Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts