Jump to content

note 3 η Lg G3.. sos

adricla
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους! κατοχος note 3 και σκεφτομαι να παω η σε LG G3 η σε καποια αλλη συσκεη λογο μεγεθους .... αλλα εχει βγει καλο και το note και ειμαι σε δίλημμα.. δωστε τα φωτα σας!

LG g3 κοιτάς όμως μόνο το 32 αρι με τα 3 γιγα ραμ, αλλιώς ξεχνά το.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Δεν θερμαίνεται πιο πολύ από άλλα. Εγώ πήγα από S4 στο G3 και δεν είδα καμιά ιδιαίτερη διαφορά στην θερμοκρασία.

G3 και απο εμενα..εχω το 16 gb. Πολυ ευχαριατημενος.εχω και το note 3...ποιο φωτεινη οθονη το g3,τρομερη αναλυση...και φωτογραφια..το note 3 μπαταρια κραταει λιγο παραπανω ειναι smootheness και επεται η lolilop
I Want To Believe

G3 και απο εμενα..εχω το 16 gb. Πολυ ευχαριατημενος.εχω και το note 3...ποιο φωτεινη οθονη το g3,τρομερη αναλυση...και φωτογραφια..το note 3 μπαταρια κραταει λιγο παραπανω ειναι smootheness και επεται η lolilop

Πιο φωτεινή οθονη το G3 απ το Note 3;;;; Τι ώρα; ;;

Εγώ θα σου έλεγα να μείνεις με το note και να κάνεις λίγο υπομονή για τις καινούργιες ναυαρχιδες.. Δεν αξίζει ιδιαίτερα η αλλαγή!
haters still hate...

Καλησπέρα σε όλους! Καλώς ή κακώς την έκανα την αλλαγή ήρθα σε g3. Το μόνο που αξίζει πραγματικά είναι η κάμερα και η οθόνη... Θέλει ακόμη στρώσιμο η συσκευή σε θέμα λειτουργικού.. Παταρία μακράν καλύτερη είχε το note, λίγο πιο γρήγορο είναι το note 3 αλλά ακόμη είναι η τρίτη μέρα οπότε δεν μπορώ να πω πολλά... Το μόνο σίγουρο είναι πως αν το πάρει κάποιος συνιστώ να περάσει lollipop αλλά μέσω LG tool ολόκληρο το λειτουργικό και να μην κάνει ota update!!

Πιο φωτεινή οθονη το G3 απ το Note 3;;;; Τι ώρα; ;;

εχει καλη οθονη και το note 3 μαζι με το s5 εχουν πολυ καλο πανελ φωτεινοτητας!!!!!

I Want To Believe

Note 3 απο εμενα φιλε μου (εαν φυσικα δεν σε πειραζει το μεγεθος) και αυτο γιατι εχει πενακι και μπορεις να το χρησιμοποιησεις και να σου λυσει τα χερια, στα της οθονης το note εχει καλυτερα χρωματα οπως και να εχει, η αποχρωση στο g3 ειναι λιιιγο περιεργη και ειναι σαφως πιο ''αχνα'' τα χρωματα, εμενα αυτο προσωπικα με χαλασε γιατι ειχα το g2 που κατ εμε παντα τα χρωματα της οθονης του ειναι ακομα κορυφη... Edited by em_seven