snik Δημοσιεύτηκε November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 7, 2004 Γεια σας παιδια τηα ηθελα την βοηθεια σας μπας και σωσω την καρτα μου: εχω μια HIS EXCALIBUR RADEON 9600PRO την πηρα τον Αυγουστο απο το e-shop οταν αγορασα ενα που σου λεει την θερμοκρασια ειδα οτι το chipset τις radeon μου εφτανε τους 65 βαθμους κελσιου τοτε αποφασισα να αλαξω το cooleρακι που ειχε απο τη μανα της και της εβαλα το vga silencer rev3 της artic cooling το πηρα απο το hacshop μολις το εβαλα το pc δεν ξαναανοιξε εκανε ενα μπιπππππ!! μερικες φορες και απο εικονα τιποτα τοτε ξαναλαζω την ψυκτρα και βαζω την παλια που ειχε μολις παω να την ξαναβαλω παλι τα ιδια προσεξα οτι σε ενα σημειο η καρτα μου ξεπερναγε τους 90 βαθμους και κυριολεκτικα ζεματαγε το σημει ειναι αυτο που ειναι στην φοτογραφια τι να κανω ρε παιδια να τους την παω πισω (ειναι μες στην εγγυηση) και να κανω την παπια σχετικα με την αλλαγη ψυκτρας???helpppp!!! :( Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. November 7, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 και η αλλη φοτογραφια εχουν τραβηχτει και οι δυο απο κινητο Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Όταν έκανες την αλλαγή είχες βάλει θερμοαγώγιμη πάστα???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Δε φαίνεται καλά...έβαλες θερμοαγωγική πάστα αλήθεια?? Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 ειτε δεν εβαλες παστα, ειτε δεν τοποθετησεις καλα την ψυκτρα οταν την αλλαξες οπως και να'χει χρειαζεσαι νεα καρτα, αν μπορεσεις να τους πεισεις να σου την αλλαξουν καλως υγ: ασχετο, αλλα θεωρω την ιδεα σου να αλλαξεις το μαμισιο coolερακι της καρτας πολυ κακη Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Δεν πρέπει να φταίει μόνο η ψύκτρα. Η κάρτα λογικά έχει βραχυκυκλώσει κάπου για κάποιο λόγο. Για αυτό και η θερμότητα δεν χτυπάει μόνο στην GPU αλλά και στο συγκεκριμένο πηνίο (;). Δοκίμασε να δεις μήπως έχει ξεφύγει θερμοαγώγιμο υλικό και βραχυκυκλώνει κάποια σημεία στα ποδαράκια του chipset ή κάτι τέτοιο...εναλλακτικά βάλε την μαμίσια ψύκτρα, πήγαινε την πίσω εκεί που την αγόρασες. Ζήτα αλλαγή κάνοντας τον κινέζο... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. November 8, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 αυτο λεω να κανω παστα εβαλα αλλα δεν ξερω τι φταιει ρε πεδια Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts