Jump to content

προβλημα windows

sokonik
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εδω και κατι μερες μου βγαζουν τα παραθυρα το εξης σφαλμα Η εφαρμογή Generic Host Process for Win32 Services αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί η λειτουργία της. Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση. αλλα δεν βλεπω τπτ παραξενο στο pc, τι να ειναι αραγε?

Φίλε τι ακριβώς είναι δεν ξέρω, αλλά μου το έβγαζε και εμένα παλιά. Ωστόσο μετα από λίγο καιρό (ίσως πείραξα κάτι άθελά μου και διορθώθηκε) σταμάτησε να μου εμφανίζεται. .....Δοκίμασε να κάνεις Επαναφορά Συστήματος σε προηγούμενη μέρα όπου δεν στο είχε βγάλει καθόλου.

...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί...

Regis Debray: Vie et Mort de l' Image

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος architect_duth ( 7 Νοέ. 2004 , 13:13)

Δοκίμασε να κάνεις Επαναφορά Συστήματος σε προηγούμενη μέρα όπου δεν στο είχε βγάλει καθόλου.

Συμφωνώ

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Generic Host Process for Win32 Services (Svchost.exe) ειναι υπηρεσία των win 2000 κα ΧΡ μεσω της οποιας συνδέονται διαφορα προγραμματα στο internet. Αυτο το αρχειο μπορει να χρhσiμοποιηθει και απο πολλά trozan και virus.

Δεν προσεξες καποια διαφορα, κόλημα ή οτιδηποτε αλλο?

Εχεις εγκατεστημενο και updated καποιο firewall? Επίσης καλό θα ηταν να κανεις και κανα update στα windows που εχεις

Ειπε ο Εβραιος να παει στο παζαρι και ηταν ημερα...............Σαββατο!!

Κι εγώ πάντως νομίζω ότι έχει να κάνει σχέση με ιό αυτό το πράγμα. Ή αν όχι ιό, σίγουρα spyware, είναι της μόδας πολύ τώρα τελευταία.
Όμιλος πινγκ-πονγκ Χαλκίδας: http://www.ping-pong.gr

εκανα σκαν με το adaware και δεν βρηκε τπτ και μετα εκανα on line scan στην pantasoftware μου βρηκε ιο τον αφαιρεσε και ολα τωρα οκ

το αναφερω για να ξερει τι να κανει σε οποιον τυχει!