Jump to content

G2 ή Z2??

diecast
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προφανως βασικα και δεν ειναι παντα ιδιες οι γνωμες γιατι αλλη χρηση κανει ο ενας αλλη ο αλλος!

Εγω προσωπικα κανω αρκετο browsing διαφορες εφαρμογες τα κλασσσικα προφανως facebook viber κτλπ! Παιχνιδια δεν παιζω,πολυ λιγο!φωτογραφιες νορμαλ πραγματα!

Εννοώ ότι κοιτάζοντας μόνο το nickname σε ένα post ξέρω επ'ακριβώς τι θα διαβάσω....

Δεν ειναι απιστευτα κουραστικο αυτο..?? λες κι εχουν ετοιμα κειμενακια και κανουν απλα copy paste... πιο πολυ για signatures μου φαινονται πια.. :rolleyes:

Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey -->

Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite --> Pixel 9

Δεν ειναι απιστευτα κουραστικο αυτο..?? λες κι εχουν ετοιμα κειμενακια και κανουν απλα copy paste... πιο πολυ για signatures μου φαινονται πια.. :rolleyes:

Κουραστικό όσο δεν πάει...Ιδίως αν δεις πολλές δημοσιεύσεις διαβάζεις τα ίδια πράγματα και πολλές φορές κάποια αρνητικά τα αποκρύπτουν ή το κορυφαίο το ίδιο χαρακτηριστικό που αναφέρουν σαν αρνητικό, η συσκευή που προμοτάρουν το έχει σε μεγαλύτερο βαθμό.....Τουλάχιστον όταν μπαίνεις τακτικά διαμορφώνεις μια άποψη για το πως γράφει ο καθένας και βλέπεις το πόσο θα συμμεριστείς ή όχι τις απόψεις του. Δεν θα αναλωθώ άλλο μιας και θα βγω off topic.

Εν προκειμένω θα επέλεγα ίσως το Ζ2 αν δεν κόλλαγα στην διαφορά χρημάτων λόγω του ότι θα έχει πιθανότατα μεγαλύτερη υποστήριξη συν της εμφάνισης.

Κουραστικό όσο δεν πάει...Ιδίως αν δεις πολλές δημοσιεύσεις διαβάζεις τα ίδια πράγματα και πολλές φορές κάποια αρνητικά τα αποκρύπτουν ή το κορυφαίο το ίδιο χαρακτηριστικό που αναφέρουν σαν αρνητικό, η συσκευή που προμοτάρουν το έχει σε μεγαλύτερο βαθμό.....Τουλάχιστον όταν μπαίνεις τακτικά διαμορφώνεις μια άποψη για το πως γράφει ο καθένας και βλέπεις το πόσο θα συμμεριστείς ή όχι τις απόψεις του. Δεν θα αναλωθώ άλλο μιας και θα βγω off topic.

Εν προκειμένω θα επέλεγα ίσως το Ζ2 αν δεν κόλλαγα στην διαφορά χρημάτων λόγω του ότι θα έχει πιθανότατα μεγαλύτερη υποστήριξη συν της εμφάνισης.

Γιαυτο που λετε για ιδια πραγματα δεν ξερω!

Οσον αφορα για το κινητο σε ευχαριστω φιλε για την αποψη!!!