thomadaki Δημοσιεύτηκε January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 12, 2015 http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Vodafone-Smart-4-max/rates#tabs-nav-0 Σήμερα απο 260 το ρίξανε 130 το κινητό, οπότε έχοντας για 3 χρόνια το ταλαιπωρημένο-πλέον- sole, λέω να το τσιμπήσω.... Τί λέτε? Μου κάνει τρομερή εντύπωση το -130 ευρώ για αυτό έχω ενδοιασμούς...Θεωρώ οτι κινητό με τέτοια χαρακτηριστικά δεν βρίσκεις κάτω απο 220 ευρώ... Παράθεση :protest: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Δεν είναι και άσχημο για τα λεφτά αυτά.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroidWarrior Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 αν η ραμ είναι στο 1 γίγα καλό φαίνεται (εγώ δεν θα το έπαιρνα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 αν η ραμ είναι στο 1 γίγα καλό φαίνεται (εγώ δεν θα το έπαιρνα). Παρέχει εκπληκτικές ταχύτητες , χάρη στον τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm και την 1GB μνήμη RAM, αλλά και την ευκολία σύνδεσης σε δίκτυα 4G, 3G ή WiFi. Επιπλέον, η μπαταρία χωρητικότητας 3000 mAh, δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να λειτουργεί τη συσκευή έως και 360 ώρες σε θέση αναμονής. http://www.kathimerini.gr/794763/article/texnologia/thlefwnia/vodafone-smart-4-max-me-o8onh-6-kai-kamera-13-mp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomadaki Δημ. January 12, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 αν η ραμ είναι στο 1 γίγα καλό φαίνεται (εγώ δεν θα το έπαιρνα). Γιατί όμως δεν? Παράθεση :protest: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomadaki Δημ. January 12, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Το αποφάσισα θα πάω να το πάρω...Έχετε 9 ώρες να με σταματήσετε-προφυλάξετε!! :p Παράθεση :protest: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Το αποφάσισα θα πάω να το πάρω...Έχετε 9 ώρες να με σταματήσετε-προφυλάξετε!! :p δεν χρειάζεται να σε προφυλάξουμε απο κάτι, εαν δε σε χαλάνε οι 6 ίντσες εννοείται πως σε αυτήν την τιμή αγόρασε το..χθες!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomadaki Δημ. January 13, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Το πήρα...Φορτίζει τώρα..χεχε Ελπίζω να συνηθίσω τις 6 ιντσες... Παράθεση :protest: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mec_jim Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Καλομίλητο και να το χαρείς! Περιμένουμε πρώτες εντυπώσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarov Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Το πήρα...Φορτίζει τώρα..χεχε Ελπίζω να συνηθίσω τις 6 ιντσες... Με γεια το εργαλειο. Για πες εντυπωσεις γιατι λεω να το τσιμπησω δωρο στον αδερφο μου. Παράθεση Στάλθηκε από το Xiaomi Mi MIX 2 μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 έχει ανοιχθεί και επίσημο θέμα για το συγκεκριμένο phablet http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408700 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts