jane_butterfly Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 πω πωωω κόλλημα αυτό το παιχνίδι...δεν μπορώ άλλο τα μάτια μου με πόνεσαν ....( παίζω καμιά 5 ωρες συνεχόμενα :wacko: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 ποσο τις εκατό είσαι jane_butterfly ?? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Εγώ είμαι στο 65% αλλά το έχω παρατήσει γιατί έχω 100% unlocks... Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 ναι όντως...και εγώ το έφτασα εκεί(65%-68%) 2 φορες και στην τρίτη αποφάσισα να το τερματίσω για να δω τι θα γίνει...το μονο που αλλάζει είναι..ότι στο customize φτιάχνεις ότι αμάξι θέλεις όπως θέλεις με ότι θέλεις αφού ΌΛΑ έχουν ξεκλειδωθεί!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 egv to exv sto 87% edv kati mhnes epidi den to paizw pia. ta exw kanei 100% unlock kai mou menoun merikes pistas mono Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 ποσο τις εκατό είσαι jane_butterfly ?? ;)ούτε καν που παρατήρησα,,.,εχθές το ξεκίνησα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 πατα το ( t ) από το πληκτρολόγιο στο career mode k πες μας..απλό είναι !! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 πατα το ( t ) από το πληκτρολόγιο στο career mode k πες μας..απλό είναι !! ;) γκουχου ...γκουχου...12 % φτου μου :D :lol: :lol: δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι άλλαξα αυτοκίνητο απο ψες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 bravo jane!!!1000 bravo!!με ποιο αμάξι άρχισες k ποιο έχεις τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 bravo jane!!!1000 bravo!!με ποιο αμάξι άρχισες k ποιο έχεις τώρα?επρεπε να έμενα με το toyota μια χαρά το είχα φτιάξει :O τώρα ενα hundai :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 εε δεν πειράζει..k εγώ στην αρχή έκανα βλακείες..όταν το τερματίσεις θα το ξαναρχίσεις από την αρχή χωρίς να κανεις λάθη k θα έχεις τέλειο car-idi !!!για αρχή καλύτερα να διάλεγες το nissan 240sx !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 εε δεν πειράζει..k εγώ στην αρχή έκανα βλακείες..όταν το τερματίσεις θα το ξαναρχίσεις από την αρχή χωρίς να κανεις λάθη k θα έχεις τέλειο car-idi !!!για αρχή καλύτερα να διάλεγες το nissan 240sx !!ε με αυτό είχα ξεκινήσει ...αλλά δεν μου άρεσε...δεν ειχε κρατήματα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 looooool !!!καλο!!εάν θες κρατήματα πάρε mx-5 ("μιατα") το καλύτερο στα κρατήματα αμάξι στο nfsu2 !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 egv to sinexisa simera me prooptiki na to termatisw. to efta sa sto 99% kai kolisa se mia teleytea pista me dowhill drift. To skyline mou einai poli grigoro kai den elenxete. to TT miaapo ta idia, to Coupe den antexei tis strofes kai arxizei na strovilizei to Hummer einai poli vari kai me to RX-8 pou einai to mono pou mou menei den antexa pia. Ayrio pali. An den mou kanei oute to RX-8 pio amaxi na paw na parw (exw leyta pou mou ftanoun na parw kai na ftiaxw amaxi)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 για κρατήματα (drift) όπως είπα k πριν το καλύτερο είναι το mx-5 !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 re pedia egw exw na epilexw mono se 5-6 amaxia pou sto kalo ine ta 30 pou lene? padws kalo game ala meta to nissan to career paei psiloxalia Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim22378 Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 to exeis teleiosei to paixnidi?den boro na katalabo giati den blepeis perissotera amaksia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 malon ine arxi akoma gi afto prepei na ime sto 8% Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 παιδιά,πάντως εγώ νομίζω ότι το καλύτερο αμάξι που θα φτιάξεις ποτε είναι αυτό με το οποιο θα ξεκινήσεις,γιατί περνώντας πιστες και κάνοντας κόντρες,κάποια στιγμή σου δίνουν να κανεις μια επιλογή (πχ εάν κανεις 5κόντρες θα έχεις επιλογή να ανεβάσεις η turbo η nos η οτιδήποτε άλλο)!!γι αυτό η γνώμη μου είναι αυτή...όπως λέει και η φράση η καλή μέρα ,από το πρωί φαίνεται !! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 porwsi to game exw ena mx-5 to xw ftiaxei mixanika kai exwterika treles kodres exw kanei de masaei mia leme, stin arxi me pernane oloi ala meta ine axeperasto an kai panw apo 230 den pigenei,malon epidi to turbo den ine xeklidwto akoma pou tha mou paei omws Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 καλή επιλογή το mx-5!!για 8% είναι αρκετά καλο!! PS:το έχω φτάει 4 φορες μέχρι 65-68% k μετά τα παράτησα αλλα την 5η το τερμάτισα !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 με όποιο αυτοκίνητο ξεκινάς πιστεύω είναι καλό να μην το αλλάζεις τουλάχιστον όχι συνέχεια :w00t: το hundai πετάει τώρα :p :D :cool: 50% το εφτασα :confused: :blink: :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 συγχαρητήρια jane!!άντε να τα 100(εκατοστίσεις) !! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 με όποιο αυτοκίνητο ξεκινάς πιστεύω είναι καλό να μην το αλλάζεις τουλάχιστον όχι συνέχεια :w00t: το hundai πετάει τώρα :p :D :cool: 50% το εφτασα :confused: :blink: :!: δεν ειναι αμαξια για μενα αυτα...αλλα βγαλε κανενα scrienne αμα θες να δουμε τι του εκανες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 για κρατήματα (drift) όπως είπα k πριν το καλύτερο είναι το mx-5 !! για δοκιμασε να σηκωσεις την αναρτηση του supra και θα δεις drift Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts