Jump to content

Sp2.Πρόβλημα σε lan

stefanos_79
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εβαλα το sp2 στον υπολογιστή μου και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα :Ενώ στο δίκτυο βλέπω τους άλλους υπολογιστές και μπορώ να πάρω και να δω τα shared, όταν κάποιος επιχειρήσει να μπει στα δικά μου ο άλλος υπολογιστής κολλάει και λέει ότι η θέση δικτύου δεν ανταποκρίνεται. Απενεργοποιώ το firewall των windows το antivirus που έχω και πάλι τα ίδια. Μου βγάζει κάτω στο taskbar ότι η συνδεσή μου είναι περιορισμένη ή δεν είναι ασφαλής με ένα σύμβολο τριγωνάκι με θαυμαστικό . Υπάρχει καμιά ρύθμιση έτσι ώστε να λύνεται το πρόβλημα? Πάντως games μπορώ να παίζω σε τοπικό lan και υπάρχει επικοινωνία με το pc μου . Στους ίδιους υπολογιστές δεν αντιμετώπιζα κανένα πρόβλημα πριν βάλω το sp2
Υπογραφή....

προφανως δεν εχει παρει ip address το PC γι'αυτο σου βγαζει το τριγωνακι με το θαυμαστικο, δοκιμασε να του βαλεις στατικη IP Address
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

epeidi to epatha kai ego pigene ekei pou tha sou po. pata theseis diktiou , meta proboli sindeseon tou diktiou , kai pata tin topiki sindesi. pata gia proxorimenous kai meta rithmiseis. sto parathiro pou ebgale xanapigene gia proxorimenous kai apenergopoiise tin topiki sindesi kai eisai ok
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stefanos_79 ( 5 Νοέ. 2004 , 22:04)

Εβαλα το sp2 στον υπολογιστή μου και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα :Ενώ στο δίκτυο βλέπω τους άλλους υπολογιστές και μπορώ να πάρω και να δω τα shared, όταν κάποιος επιχειρήσει να μπει στα δικά μου ο άλλος υπολογιστής κολλάει και λέει ότι η θέση δικτύου δεν ανταποκρίνεται. Απενεργοποιώ το firewall των windows το antivirus που έχω και πάλι τα ίδια. Μου βγάζει κάτω στο taskbar ότι η συνδεσή μου είναι περιορισμένη ή δεν είναι ασφαλής με ένα σύμβολο τριγωνάκι με θαυμαστικό . Υπάρχει καμιά ρύθμιση έτσι ώστε να λύνεται το πρόβλημα? Πάντως games μπορώ να παίζω σε τοπικό lan και υπάρχει επικοινωνία με το pc μου . Στους ίδιους υπολογιστές δεν αντιμετώπιζα κανένα πρόβλημα πριν βάλω το sp2

Το σύμβολο της περιορισμένης σύνδεσης το βγάζει για να σε πληροφορήσει ότι οι άλλοι υπολογιστές δεν κάνουν share τους εκτυπωτές ή το internet. Μπορείς πολύ εύκολα να το απενεργοποιήσεις αν στο Local Area Connection Properties απενεργοποιήσεις το κουτάκι "Notify me when this connection has limited or no connectivity". Το ότι δεν σε βλέπουν οι άλλοι μπορεί να διορθωθεί με restart. Τι SP έχουν οι άλλοι?? Αμάν αυτό το SP2 όλο καινοτομίες είναι.