n3row Δημοσιεύτηκε January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 5, 2015 γεια σας! εσπασε η οθονη απο το κινητο μου (alcatel one touch pop c2) και ψαχνω να βρω οθονη για να την αντικαταστησω...μπορει καποιος να μου πει αν υπαρχει διαφορα στις οθονες μεταξυ του c1-c2-c3?? γιατι οσο εχω ψαξει δεν βρηκα πουθενα συγκεκριμενα για το c2...μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω οθονες?? ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 αν δεν βρεις εδω http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xscreen+for+%CE%91lcatel+one+touch+pop+c2&_nkw=screen+for+%CE%91lcatel+one+touch+pop+c2&_sacat=0 να το πας στο service τις alcatel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n30s Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Την καλημέρα μου σε όλους!! Ξέρει κανείς αν υπάρχει rom για αυτό το κινητό; Θέλω η rom να είναι τουλάχιστον 4.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Την καλημέρα μου σε όλους!! Ξέρει κανείς αν υπάρχει rom για αυτό το κινητό; Θέλω η rom να είναι τουλάχιστον 4.3 Λειτουργικό σύστημα: Android 4.4 KitKat http://www.stephanis.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=6180&p_id=326811 115 Ευρω για κατοχους καρτας Στεφανης. Οι υπολοιποι και στα αλλα καταστηματα το παιρνετε με 119. Παντος ειναι καλο κινητο ως πρωτης οψεως εχει καλα γραφικα λιγο τροποποιημενο ειναι το λειτουργικο συστημα σε σχεση με εικονιδεια ομως μ αρεσει ετσι. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mprakou Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Καλησπέρα σας. Ίσως δεν έπρεπε να γράψω εδώ αλλά δεν βρήκα κάπου αλλού κάτι. Θέλω να αναδιοργανώσω τις εφαρμογές και να φτιάξω φακέλους μέσα στο μενού. Σε ένα LG που είχα με το πλήκτρο μενού το έκανε απλά τώρα στο Alcatel POP 2 που πήρα δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Ξέρει κάποιος πως γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts