Jump to content

ΟΤΕ, κλήσεις προς άλλα σταθερά δίκτυα και υπερχρέωση

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βοηθήστε με παιδιά γιατί θα φρίξω.

Πρίν απο ένα μήνα έβαλα DSL απο Τελλάς.

Σήμερα μου ήρθε ο λογαριασμός του ΟΤΕ.

Έχουμε και λέμε:

Απο την Ανάλυση Τελών μου δίνει:

Αστικές (109 κλήσεις) 15,41€+φπα.

Υπεραστικες, διεθνείς, κινητά κλπ έχω φραγή.

Προς INTERNET (390 κλήσεις (όσο είχα pstn)): 91.72€+φπα

Υπηρεσίες κλπ: 0

Ψηφιακές ευκολίες: (67 κλήσεις): 4,31€+φπα

Προς άλλα σταθερά δίκτυα (201 κλήσεις) 178,96€+φπα...

ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ, 201 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΓΙΝΑΝ

Όλες οι άλλες κλήσεις φαίνονται κανονικά στον αναλυτικό. Σελίδες απο αυτόν δεν λείπουν καθώς είναι αριθμημένες.

Μίλησα με τον ΟΤΕ και μου είπαν κάτι για 211 αντί για 210, άλλα δίκτυα δικής τους χρέωσης και π@π@ριές.

Dialer κλπ αποκλείονται καθώς, αφ'ενός δεν έχω modem συνδεδεμένο ούτε στη γραμμή ούτε στον υπολογιστή, αφ'ετέρου όπως είπα έχω φραγή σε όλα τα κινητά/υπεραστικά/διεθνή/αυξημένης χρέωσης νούμερα

Συν το οτι αυτές οι κλήσεις έχουν χρεωθεί προς ~1€ η κάθε μία...

Με τα πολλά, μαζί με ενεργοποιήσεις dsl, εξοπλισμούς κλπ φτάνουμε στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 507€. Ξέρει κανείς τί στο διάολο γίνεται; Εγώ όσο το δυνατόν συντομότερο έχω φύγει στο κατάστημα της περιοχής μου για αμφισβήτηση αυτών των ~200€

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Εμένα στον τελευταίο λογαριασμό μου εμφάνισε ένα ποσό νομίζω 4-5 ευρω στην κατηγορία άλλες κλήσεις και δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό.

Το καλό είναι οτι το πολύ σε 10 μερούλες θα φάει σούτ ο ΟΤΕ αφου θα βάλω TPH-online :D

Σε έναν φιλο μου είχε έρθει λογαριασμός από ΟΤΕ σύνολο 600euro.Του ειπαν οτι ειχε κανει 15000 κλησεις πρός ίντερνετ μέσα σε δύο μήνες.Και στον επόμενο λογαριασμό 200Ε για τον ιδιο λόγο.Τελικά έφταιγε το modem αλλά τα λεφτά τα πλήρωσε.

• 2 weeks later...
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος akpe ( 5 Νοέ. 2004 , 14:13)

Βοηθήστε με παιδιά γιατί θα φρίξω.

Πρίν απο ένα μήνα έβαλα DSL απο Τελλάς.

Σήμερα μου ήρθε ο λογαριασμός του ΟΤΕ.

Έχουμε και λέμε:

Απο την Ανάλυση Τελών μου δίνει:

Αστικές (109 κλήσεις) 15,41€+φπα.

Υπεραστικες, διεθνείς, κινητά κλπ έχω φραγή.

Προς INTERNET (390 κλήσεις (όσο είχα pstn)): 91.72€+φπα

Υπηρεσίες κλπ: 0

Ψηφιακές ευκολίες: (67 κλήσεις): 4,31€+φπα

Προς άλλα σταθερά δίκτυα (201 κλήσεις) 178,96€+φπα...

ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ, 201 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΓΙΝΑΝ

Όλες οι άλλες κλήσεις φαίνονται κανονικά στον αναλυτικό. Σελίδες απο αυτόν δεν λείπουν καθώς είναι αριθμημένες.

Μίλησα με τον ΟΤΕ και μου είπαν κάτι για 211 αντί για 210, άλλα δίκτυα δικής τους χρέωσης και π@π@ριές.

Dialer κλπ αποκλείονται καθώς, αφ'ενός δεν έχω modem συνδεδεμένο ούτε στη γραμμή ούτε στον υπολογιστή, αφ'ετέρου όπως είπα έχω φραγή σε όλα τα κινητά/υπεραστικά/διεθνή/αυξημένης χρέωσης νούμερα

Συν το οτι αυτές οι κλήσεις έχουν χρεωθεί προς ~1€ η κάθε μία...

Με τα πολλά, μαζί με ενεργοποιήσεις dsl, εξοπλισμούς κλπ φτάνουμε στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 507€. Ξέρει κανείς τί στο διάολο γίνεται; Εγώ όσο το δυνατόν συντομότερο έχω φύγει στο κατάστημα της περιοχής μου για αμφισβήτηση αυτών των ~200€

Μήπως χρησιμοποίησες καθόλου υπηρεσίες του τύπου tellas free internet ( internet με αστική χρέωση χωρίς συνδρομή ) ;

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

• 2 months later...
Μήπως χρησιμοποίησες καθόλου υπηρεσίες του τύπου tellas free internet ( internet με αστική χρέωση χωρίς συνδρομή ) ;

yup :banging head on desk:

Τώρα μόλις το ξέθαψα το θέμα...

Το περίεργο εξακολουθεί όμως να είναι οτι απο τον ΟΤΕ αρνούνται να μας δώσουν κάποιον αναλυτικό λογαριασμό που να συμπεριλαμβάνει ημερομηνία, ώρα, διάρκεια και χρέωση αυτών των κλήσεων...

Δυστυχώς δεν είχα την τύχη να έχω νεύρα όταν πήγα στα κεντρικά της περιοχής μου... :whistle:

anyway, κακώς δεν έψαχα τις χρεώσεις πρίν την χρησιμοποιήσω (για όνομα, 200€ για λιγότερο απο τρείς εβδομάδες) :wacko:

Προσοχή παίδες...

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Άλλο ένα θύμα της νέας μόδας που ονομάζεται free internet.

Δεν ήξερες, δε ρώταγες;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 weeks later...

Προς άλλα σταθερά δίκτυα ειναι και το πρωην 131 που τωρα εγινε 11888 και απο 13/02/2005 και ωρα 00:00 θα ανεβει ΚΙ΄Α.Λ.Λ.Ο!

ΑΠΟ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ :0,34 € ΧΩΡΙΣ φπα

ΑΠΟ ΑΝΑΛΟΓΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ :13 ΜΟΝΑΔΕΣ πΟΤΕ ΧΩΡΙΣ φπα

ΑΠΟ ΚΑΡΤΟΤΗΛΕΦΩΝΟ :13 ΠΑΛΜΟΥΣ με φπα

ΑΠΟ ΧΡΟΝΟΚΑΡΤΑ πΟΤΕ :0,4185 € με φπα

εδω ειναι και το Δελτιο τυπου!

http://www.ote.gr/oteweb/greek/news/11888.pdf

Προς άλλα σταθερά δίκτυα ειναι και το πρωην 131 που τωρα εγινε 11888 και απο 13/02/2005 και ωρα 00:00 θα ανεβει ΚΙ΄Α.Λ.Λ.Ο!

Δε βλέπω να ισχύει αυτό που λες. Εκτός αν αναφέρεσαι μόνο στο 131 και όχι σε όλες τις κλήσεις προς άλλους παρόχους, οπότε είσαι ψιλό-off-topic.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

να ειμαι λιγο off-topic ΜΟΝΟ για το 131 !

αλλα φανταζομαι οι ποιο πολλη περνουν στο 131 (παρα σε 211 2311 κ.α)

akpe έπρεπε να σε βάλει σε σκέψεις το "free internet" παρέχειι κανείς δωρεάν υπηρεσίες τη σήμερον ημέρα;...

Φρίκη!!!!! :mad: :wacko: :!:

Σηκώνει καταγγελία στην ΕΕΤΤ, μιας και αυτή η υπηρεσία μπορεί να θεωρηθεί μονοπωλιακή... :!: