Jump to content

Alcatel Idol 2

tzanetosg
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα σας

ανοιξα γιατι δεν μπορεσα να βρω αντιστοιχο θεμα ..

θα ηθελα να μου πειτε οσοι εχετε το συγκεκριμενο τηλεφωνο αν εχετε καποιο προβλημα ..

το εχω απο προχτες και ακουσα σημερα σε παιχνιδι να παιζει το ενα ηχειο μονο .. εκτος του οτι τα μπασα του ηταν στο μεγιστο επαιζε και το ενα μονο βεβαια αυτο συνεβει σε παιχνιδι fb οχι κανονικο ..

επισης απο τα αριστερα οταν ανοιγει το τηλ στην αρχικη μαυρη οθονη αν το πιεσεις ελαφρα τερμα αριστερα και πιο κατω απο το κεντρο της οθονης εμφανιζει ασπρο

αν τα καταφερουμε και εχουμε καποια απαντηση τουλαχιστον μπασ και προλαβω την doa ..

ευχαριστω πολυ και περιμενω ενημερωσεις

• 6 months later...

Γειά σας και από μενα.

Το κινητό το εχω αρκετο καιρό και μπορω να πω οτι δεν ειχα πρόβλημα μεχρι την Παρασκευή το βράδυ που του εκανα φορματ και απο τοτε άρχισαν τα προβληματα.

Λοιπόν έχουμε και λέμε το πρώτο προβλημα ειναι οταν παω να γραψω το Gmail και τον κωδικό μου βγαζει αυτό εδω:

''Δεν είναι δυνατή η σύνδεση''

Και το αλλο πρόβλημα ειναι οτι μου κανει εγκατάσταση προγράμματα απο μόνο του.

Να σας πω οτι δεν γνωρίζω απο τεχνολογια.

Να σας πω ακομα χθες εκανα μια προσπάθεια να μπω απο το κινητό του κολλητού μου και παλι το ιδιο μου εγραψε και οταν έφτιαξα καινούργιο μαιλ παλι το ιδιο μου εγραψε:(:(:(:(

Μια βοήθεια αν γνωρίζει κάποιος.

Ευχαριστώ πολύ

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν μπορώ να ανεβάσω την εικονα για να δείτε τι γράφει

1 εικονα. :(

2 εικόνα. :(

Ξεχασα να γραψω οτι δεν εχω ουτε ενα τηλέφωνο γιατί ολα ηταν περασμενα στο Gmail.

Μια βοήθεια

Καλησπέρα κάποια βοήθεια και όταν λέω τηλέφωνα εννοώ της επαφές μου.

Δεν ξέρω τι να κάνω.

Ευχαριστώ

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

• 3 weeks later...

Καλησπερα το κινητο ειναι πλεον ενταξει,ελειπε απο ενα φακελο η #

αλλα εκανα μια πατατα,εσβησα το ημερολογιο και δεν μπορω να το βρω παλι,εβαλα ενα αλλο αλλα δεν μου κανει συγχρονισμό:cry::cry:

Υπαρχει καποια λυση και που μπορω να βρω το ημερολογιο που ειχε και αν μπορω να του αλλαξω αλλη rom η να βαλω παλι την ιδια και πως γινετε με ποια διαδικασια;; το κινητο ειναι root

Ευχαριστω:)

Βασιλης

Καλησπερα το κινητο ειναι πλεον ενταξει,ελειπε απο ενα φακελο η #

αλλα εκανα μια πατατα,εσβησα το ημερολογιο και δεν μπορω να το βρω παλι,εβαλα ενα αλλο αλλα δεν μου κανει συγχρονισμό:cry::cry:

Υπαρχει καποια λυση και που μπορω να βρω το ημερολογιο που ειχε και αν μπορω να του αλλαξω αλλη rom η να βαλω παλι την ιδια και πως γινετε με ποια διαδικασια;; το κινητο ειναι root

Ευχαριστω:)

Βασιλης

Καλημέρα ξεχασα να σας πω οτι το κινητο μου κανει απο μόνο του εγκατάσταση προγράμματα και παιχνίδια μου πετάει ολο διαφημίσεις και βίντεο και φυσικά οταν εχω ανοιχτό το ίντερνετ, συμβαίνει και σε άλλους;; υπάρχει λύση;

Μου εχει σπασει τα νευρα θα με κανει να το σπασω:mad::mad::angry::angry::chair::kill::shoot::rocket::whip:

Μια βοηθεια βρε παιδια:wacko:

• 1 year later...

Εδω και μερικες μερες το τηλ ενος φιλου κανει μονο του επανακινησεις στα καλα καθουμενα, τι μπορει να φταιει το εχει και αλλος το προβλημα αυτο?

Sent from my m2 note using Tapatalk